Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Mini PC
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Na itthon vok mostmár, holnlap küldöm a hobby elektronikásat, hülye haver nem hozta mára, meg holnap odadom neki a 10 gigás vinyómat, h. rakjon rá játékokat! De én arról a lapról amit küldtem nem naon tok kiigazodni, pl.: Ott van az h. C1, és C2, ott nem írja, h. az micsoda, kondi, vagy esetleg Tekercs, szal el tudnád küldeni nekem az alkatrészek neveit, és h. mien kell, és mi micsoda, Tom most azt gondolod m,agadba, h. hagyjon már békén ez a hülye k****g, de naon örülnék h. ha el tudnád nekem küldeni!
Mert naon meg szeretném építeni ezt az erősítőt, h. kész lek vele osztálykirándulásig!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- OLED TV topic
- Lexus, Toyota topik
- Suzuki topik
- Autós topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini PC
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert naon meg szeretném építeni ezt az erősítőt, h. kész lek vele osztálykirándulásig!!