Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz Balint133 #404 üzenetére

Na ez egy kicsit asszem zavaros nekem.
    Sajna a bika és olcsó tápot,ami még jó feszültségen dolgozik,meg egyáltalán működik,az elég drága. Néha ki lehet fogni a jókat.
    Nekem most sajna nincs is ötletem,mert nemrég minden ismert helyen voltam,de nem emlékszem,hogy láttam volna hasonlót is.:(
    Egy tippem van arra,hogy a srác mire gondolt: Ha estleg túlontúl nagy a feszültsége az újdonsült tápodnak,akkor ő azt úgy oldaná meg,hogy egy feszültség szabályozó áramkörrel oldaná meg a szűrést és a megfelelő feszültségek adagolását. Mondhatni egy kapcs üzemü táp.
    És amúgy nem kell előerősítő,de egy potenciométerrel (hangerő szabályzó) kössed sorosan a bemenetet,mert eléggé érzékeny egy stk végfok bemenete.
    Asszem már 50mv-tól eléggé nagyot üt és egy fejlallgató kimenet már néha 300-500mv-ot is lead. Egy rca meg 150-250mv-ot is.
    De ha van esetleg pénzed egy előerősítőre,akkor szerintem érdemes beruházni,mert abban legalább van hangszínszabályzó is. (TDA1524)
    (asszem 1500Ft)
    Majd rajzolok neked valamit,amire én gondoltam ,hogy hogyan kössed be a cuccost. De a sráctól is kérd el a rajzot,hátha lehet kombinálni:F

Új hozzászólás Aktív témák