- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #404 üzenetére
Na ez egy kicsit asszem zavaros nekem.
Sajna a bika és olcsó tápot,ami még jó feszültségen dolgozik,meg egyáltalán működik,az elég drága. Néha ki lehet fogni a jókat.
Nekem most sajna nincs is ötletem,mert nemrég minden ismert helyen voltam,de nem emlékszem,hogy láttam volna hasonlót is.
Egy tippem van arra,hogy a srác mire gondolt: Ha estleg túlontúl nagy a feszültsége az újdonsült tápodnak,akkor ő azt úgy oldaná meg,hogy egy feszültség szabályozó áramkörrel oldaná meg a szűrést és a megfelelő feszültségek adagolását. Mondhatni egy kapcs üzemü táp.
És amúgy nem kell előerősítő,de egy potenciométerrel (hangerő szabályzó) kössed sorosan a bemenetet,mert eléggé érzékeny egy stk végfok bemenete.
Asszem már 50mv-tól eléggé nagyot üt és egy fejlallgató kimenet már néha 300-500mv-ot is lead. Egy rca meg 150-250mv-ot is.
De ha van esetleg pénzed egy előerősítőre,akkor szerintem érdemes beruházni,mert abban legalább van hangszínszabályzó is. (TDA1524)
(asszem 1500Ft)
Majd rajzolok neked valamit,amire én gondoltam ,hogy hogyan kössed be a cuccost. De a sráctól is kérd el a rajzot,hátha lehet kombinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest