Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X@b3e
addikt
Tegnap sikeresen telibe lett találva az íróm egy jobbossal, és nem húzza vissza a tálcát. Talán egy-két apró műanyag darab ki is pottyant belőle
Ha nem Plextor lenne, nem is érdekelne, de így azért fáj a dolog. Vajon van rá esély, hogy meggyógyuljon, vki foglalkozik ilyesmivel?
-
edebt22
csendes tag
sziasztok! segítséget szeretnék kérni tőletek. Acer Aspire 3050 laptopom van de van 1 gondom ami számomra nagy xp-vel van telepítve sp-3.
van benne 1dvd olvasó (ide) és nem akar olvasni de ha az eszközkezelőben nézem szerepel a listán amikor indítom a rendszert akkor viszont a bioszban nem látja és még bootolni sem tudok az előző miatt,szerintetek mi lehet mert már nem tudom mit tegyek és ez már a második olvasó benne -
-
Turika89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5315-ös laptopom. Olyan irányú problémám van vele, hogy dvd-t akkarok írni vele de azt írja ki ,h "egymenetes DAO lezárás nem hajthato végre". Verbatim + os dvd-t akkarok írni vele és ezt a hiba üzenetett kapom. RW lemezt meg tudom írni de mást nem. A dvd lemezek nem hibásak mert másik gép megírta. Ez a hiba windws csere után jelentkezett, Win Xp-ről váltottam Win 7-re.
Valakinek ötlete?? -
vadorzó
tag
Csak úgy mellékesen jegyzem meg korábbi hozzászólásomhoz, hogy a dvd írómat azóta (febr. elje) sem kaptam vissza. Tanuljatok a hibámból!
-
janston
aktív tag
Ez nálam is pont most vált aktuálissá: egyik ismerősöm laptopjában ugyanezt csinálja a dvd-író. Beragadt neki a lemez és a "lyukba benyomok egy tűt és manuálisan kiadja" módszerrel szedte ki, azóta magától kinyílik, de ha kézzel csukva tartja akkor működik. Van rá mód, hogy javítsunk a mechanikán ezügyben?
-
sz.balazs.95
veterán
-
Ppanni
csendes tag
Dvd iro magatol kinyillik
Mi lehet a probléma, ha a dvd iró tálcája magától kinyillik?
Amikor meg be szeretném csukni, nem lehet mert kifelé tolja, es nem szép lassan mint normálisan hanem szinte kivágja. Mi romlott el benne? Tudja valaki a valaszt? -
Turika89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Acer Aspire 5315-ös laptopom. Olyan irányú problémám van vele, hogy dvd-t akkarok írni vele de azt írja ki ,h "egymenetes DAO lezárás nem hajthato végre". Verbatim + os dvd-t akkarok írni vele és ezt a hiba üzenetett kapom. RW lemezt meg tudom írni de mást nem. A dvd lemezek nem hibásak mert másik gép megírta. Ez a hiba windws csere után jelentkezett, Win Xp-ről váltottam Win 7-re.
Ha valaki tudná orvosolni a problémám nagyon megköszöném! -
Vadóc78
csendes tag
Sziasztok. Adott egy HP compaq 2500 lapos.TOSHIBA DVD-ROM SD-R2312. Egyik napról a másikra nem tudok dvd-t írni- Nem látja a nero. Csak valami image meghajtót ír ki. Beolvasni beolvas szépen de írni az istennek sem akar. Keresgéltem firmvare-t hozzá de nem találtam. Ha valaki tud rá megoldást az ne kíméljen. Jah nincs a gépben floppy meghajtó.
-
sz.balazs.95
veterán
Vettem egy TDK DVD-R lemezt. 2 géppel is próbáltam írni rá, de teljesen eredménytelenül.
Az egyik gépen Ubuntu van és a meghajtó modell száma: HL-DT-STCD-RW/DVD-ROM GCC-4244N (B103)
A Brasero azt írja ki, hogy helyezzek be egy kompatibilis lemezt. Ráadásul a lemezek alkalmazás szerint pedig ~1 GB a DVD kapacitása
A másik gépen Win8 van. a meghajtó elvileg egy Samsung HD322GJ.
A Saját mappában (ahol a hdd is van) nem jelenik meg sehol a meghajtó. a daemon se talál lemezt.Mi lehet a probléma?
-
Sziasztok
Asus BC-12B1ST Blu-Ray drive-ra keresek egy fekete elolap KERETET. Ha valkinek van barmilyen ASUS optikara keret, kerem irjon egy privit.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Van egy NEC AD-7243S Fekete DVD író a gépemben,és CD Burner XP programmal írok lemezeket Windows 7 Prof.64 bit alatt.
Írni akartam egy Verbatim DVD-R lemezre,elindult az írás,utána azt írta ki egy kis idő múlva,hogy a lemez selejtes,a lemez továbbra is folyamatosan pörgött benne.
Mondom oké,akkor kivenném a lemezt.
DVD író eject gombját megnyomtam:semmi,csak pörgette továbbra is a lemezt.
Hosszabb ideig benyomva tartottam:semmi eredmény.
Utána láttam meg,hogy a Windows nem is látja már a DVD írót,mintha ott sem lenne a gépben.
(Számítógép:merevlemezek láthatók,de az író nem a Windows intézőben(ha jól tudom,így hívják).
Szabályos leállítást csináltam a számítógéppel,nem azonnal állt le a pörgés,kellett neki egy kis idő.
Elindítom a gépet.
Kellett egy kis idő,hallottam hogy próbálkozik beolvasni a lemezt,sikertelenül,a Windows intézőben is csak lassan jelent meg az író jele.
Kiadta a lemezt:csak a lemez belső része volt megírva.
Berakok egy másik lemezt:ezt is csak háromnegyed részig írta meg.
Beraktam egy újraírható lemezt:minden rendben,jól megírta.
Még egy DVD-R lemezt betettem,Verbatimot,most azt is jól megírta.Kérdés:lehet ennyi selejt lemez egymás után?
Ártottam-e az írónak,mikor kikapcsoltam a számítógépet,miközben az író továbbra is pörgette a lemezt?Bocs a hosszú hozzászólásért.
Ebbe a topicba is feltenném ezt a kérdést.
-
Kurgan
csendes tag
Sziasztok!
A saegítségeteket szeretném kérni mert lenne egy kis olvasási gondom. Van egy samsung DVD iróm és egy LG Blue-Ray íróm. És sajnos találtam edig 4 eredeti DVD-t amit egyik se olvas be(filmek), nagynehezen betöltik a menüt, de azt is csak sok kattogtatás árán. A lemezeket én bontottam ki a csomagolásból és most lettek volna előszőr használva. Nem tudom hogy a lemezek hibája-e ez vagy valami más gond lehet. Mindegyik magyar kiadásúak, szóval nem hiszem hogy a régiós probléma lehet. És a kiadójuk is különböző.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
reggiee27
csendes tag
Szevasztok, szeretnék venni egy asus DRW-24B3ST valki ötlet, h hol találok még ilyet? vagy valaki elszertetne adni az övét?
-
reggiee27
csendes tag
SZiasztok egy kis segítségre lenne szükségem. egy speckós íróról van szó, ezzel szoktam írkáni az xbox 360-ra a játéokat... eredetileg ez az író volt:ASUS DRW 24B3ST! most úgy néz ki, hogy nem kap áramot... nem nyílik a tálca stb... amikor bekapcsolom a gépet és rajta van a gép lefagy ha utólag dugom rá akkor nem érzékeli.... van valami ötlet, meglehet még menteni az írómat?
-
Pityke85
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült szert tennem egy HP DVD A DH16AAL dvd íróra. A firmware LHDE verziójú.
Az ImgBurn az eszköz tulajdonságainál azt írja ki, hogy ismeri a LightScribe és LabelFlash technológiát is.
Viszon én ilyenről még nem hallottam, hogy egy író mindkét technológiát tudja írni. Esetleg a firmware-jébe lett belepiszkálva, vagy alapból tényleg ezt tudja a masina? Firmware frissítést szerettem volna csinálni, de ezzel sem tudtam mit kezdeni, ugyanis a neten nem találtam hozzá újabb firmware-t. Állítólag lehetne crossflash-elni de elég kockázatos és sima firmware frissítésnél többet még sosem csináltam DVD íróknál.
Mit lehetne csinálni ezzel a cuccossal?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
vadorzó
tag
A4team-nél vettem lg dvd írót, ami tönkrement. A bolt persze 2 hét javítási időt kért, amíg visszaküldik az importőrnek, aki kivizsgálja, stb, stb. Figylejetek oda mit vesztek!
-
zsolesz84
csendes tag
Sziasztok.
Valaki tudna segiteni Lg gsa-h10a át lehet flashelni gsa-h10n-re?
Van valami külömbség a kettő között? -
ronaldo
őstag
hopp, tárgytalan.
-
powergoku
tag
Üdv.
Problémám lenne az ide írókkal,olvasókkal.Bármilyen olvasót irót kötök az ide csatira,alig olvasnak (800kb/s)vagy egyáltalán nem.(az irók jobbjára)irások meg hibásak.Próbáltam slave ,master modban is,de semmi változás.Asrock p45 -ts az alaplapom.Előre is köszi a válaszokat. -
eszgé100
őstag
sziasztok!
ma véletlenül a Computert nyitottam meg, ahol észrevettem, hogy hiányzik a DVD-íróm ikonja, Eszközkezelőben rápillantva ez az üzenet fogad:
A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)
próbáltam, hogy letörlöm és felismertetem a WinUpdate-tel, de nem telepítette a driver.
láttam, hogy kb 5 éve valakinek ugyanez volt a baja, és később be is linkelte ide Microsoftos megoldást, de sajnos az sem hozott javulást, bár neki gondolom xp-je volt, nekem meg 7-esha valaki tud segíteni, annak előre is köszönöm
-
primera1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A köv. problémám akadt egy LG DVD írómmal!
Egyik napról a másikra eltűnt a rendszerből minden előzetes bejelentés nélkül,belépek a saját gépbe és nincs ott,nem látja a gép!
A tálca működik,villog a zöld ledje,tehát áramot kap rendesen,ám az eszközkezelőben is ott van csak mellette egy sárga háromszögben fekete felkiáltójel ikon van és ha ráklikkelek ezt írja ki:
"A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)"!!!
Próbáltam másik dvd-t is,ugyanez a szitu!
Eltávolítottam az illesztőprogramját is,újraindítottam a rendszert,gondoltam új hardverként telepíteni fogja,de a "telepítés sikertelen" jelszóval beintett
Esetleg vkinek vmilyen használható tippje,ötlete lenne,azt szépen megköszönöm és hálás lennék érte
Üdv -
roolleer
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba laptopom. Leszedtem a DVD író aljáról a fém borítást és ennyi, semmi mást nem csináltam.
Miután vissza tettem a meghajtót már nem működött rendesen. Írja/olvassa a DVD -ket, de nem adja ki a tálcát. Nekem kell manuálisan, azon a kis nyíláson keresztül egy tűvel kinyitnom.Van valakinek tippje mi lehet a baja?
Üdv.
-
flatron11
csendes tag
Üdv!
Adott egy laptop DVD író. Most lett véve , mert a régi behalt és van egy kis gond vele. A gyári DVD-s filmeket felismeri és lejátssza ,de az írott lemezeket nem. ( film, játék , stb) Viszont az írott CD-ket viszi. Átraktam egy másik gépbe és ott vitte az írott CD-t és DVD-t is.(Dell Latitude C600) A gép egy Acer Aspire 1700 és a meghajtó egy Matshita UJ-850. A Windows se lehet a hunyó mert újra is lett telepítve. Valami ötlet? -
garga01
őstag
Sziasztok!
Elég érdekes hiba jött elő a dvd-írómmal. Látszólag hiba nélkül megírja a lemezt (Neroval, Intézővel, Konvertálóval próbáltam), majd mikor kiadja, hogy kész, tök üres a DVD. Berakom egy másik gépbe, ott meg tudom írni, tehát nem éget bele semmit a lézer.
De! CD-ket gond nélkül meg tudod írni, arra rákerül a tartlom.
Mi a teendő ilyenkor? Gondolom a Windowsban van valami gond, de fogalmam sincs hol keressem. A DVD-meghajtó legfrissebb drivere van fent, a szoftveréből is a legújabb. (Windows7 64 bit, Dell Studio laptopról van szó.) Windows-t újratelepíteni jelenleg nincs időm.
-
Player
csendes tag
Sziasztok!
Win 8 Enterprise nem látja, ill. az eszközkezelőben csak rejtett eszközként a TSSTcorp CDDVDW SH-223C ATA device Samsung DVD meghajtómat. A fájlkezelőben nem jelenik meg.
Próbálkoztam ezt hozzáadni a regisztrációs adatbázishoz reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001 WindowsMix.com forrás, de nekem nem jött be, továbbra sem jelenik meg a DVD meghajtóm.
Van-e valakinek ötlete, hogy mit kellene tennem?
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
PHILIPS SPD8004P1 firmware szeretnék frissíteni de egyáltalán nem találok!
Hol találok hozzá valót?Köszi
-
oliver7777
tag
válasz
oliver7777 #5969 üzenetére
Közben megtaláltam a választ, itt egy videó a megoldással:
http://www.youtube.com/watch?v=ixrKcURYIBU
Azt mondjuk nem tudom, hogy mi okozta. -
oliver7777
tag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra eltűnt a két DVD íróm (plusz a virtuális is).
Megnéztem eszközkezelőben, és látja a gép őket, de egy felkiáltó jel van mellettük és ha rájuk kattintok a felugró ablakban (tulajdonságok -> általános -> eszközállapot) ez az üzenet van:
A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)
Egyébként windows 7 ultimate van a gépen.Köszi!
-
attilav2
őstag
ImgBurn-nel próbálj meg írni. Elsőre kicsit nehéznek tűnik de bele lehet jönni.
[link]
itt találsz angol leírást, ezek a hivatalos howto-k.
Nem vettél az utóbbi időben új lemezeket? Lehet hogy ki fogtál valami nagyon gáz szériát.
Az ImgBurn a lemez média kódját(MID) is megjeleníti így utána bírsz keresni mások mit tapasztaltak ugyanazzal a MID-es lemezzel. -
horush
addikt
Sziasztok. Van egy lg gh22ns40 dvd íróm, eddig tökéletesen működött, ma viszont sikeresen elb@sztam már vagy 5 dvd-t. Amint elkezdi az írást, azt írja ki a nero, hogy "Belső céleszköz hiba.", s kiadja a dvd-t, ami persze már nem üres, szóval használhatatlan.
Olvasás megy rendesen, a legutóbbi írás óta sem szoftveres, sem hardveres változás nem történt.
Mit lehet tenni ilyenkor? Vagy új írót kell vennem?
-
Gampa
aktív tag
Erre valaki? Szeretném visszatenni a a régit!
-
attilav2
őstag
válasz
dewil666 #5961 üzenetére
Először is meg kell nézned pontosan milyen író van a gépbe, az ImgBurn ezt is kiírja sőt a firm verziót is.
Meg nézed a noti és az író gyártójának honlapján hogy elérhető e újabb firmware, letöltöd, (érdemes letöltőprogramot használni a hibás letöltés elkerülésére), aztán meg nézed a frissítési leírást ami ott kell legyen ahonnan letöltötted és e szerint eljárva frissíted. A vírusirtót és minden programot ajánlott kikapcsolni a frissítés idejére. Aztán a frissítő progi valószínűleg kér egy újraindítást, ezután újra fel ismeri az írót a gép.
Az Imgburn az Imgburn Log ablakban írja ki az író Fw-jét. letölteni innen tudod: http://www.imgburn.com/Ha adatlemezt írsz ki akkor érdemes UDF 2.01 fájl rendszert használnod, ez támogatja a hosszú file neveket és ékezeteket. Ha DVD-video lemezt írsz ki manuálisan azaz te másolod be az össze állításba a VIDEO_TS-t akkor UDF 1.02+iso9660 joilet file rendszer kell, ha DVD lejátszóba rakandó képekkel és avikkal megrakott lemezt írsz akkor pedig iso9660+joilet ajánlott. Az Imgburn-t bátran ajánlom, nézd meg a linkelt leírást, és ha valamit nem értesz akkor a DVD lemezes topikban kérdezz. Az Infrarecorder UDF-ből sajnos csak 1.02-t tud, de elvileg ez ugyanolyan jól használható adat írásra, az infrában a file rendszert a File/Project properties/File system alatt állíthatod. (AZ UDF 2.01 a legfrissebb UDF amit az XP ismer, azért ez ajánlott).
-
holo79
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy LG BD RE BH10LS38 ATA blu-ray írom és lefagy tőle a gépem és a naplófájlokban ezt találtam.:
Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\CdRom0.
cseréltem már kábelt illetve néztem az LG honlapján is hátha ott írják hogy ez mi lehet.Esetleg tudnátok segíteni?
-
attilav2
őstag
válasz
dewil666 #5958 üzenetére
Ide nézz be, itt többen használnak teszt programokat, biztos tudnak valamit javasolni az íródhoz:
DVD lemez tapasztalatok
Én írásra ImgBurn-t használok, bár fapados és nem kezdőknek való
Itt találsz leírásokat angolul: [link]
Meg próbálhatod még az Infrarecordert is [link] annak a súgójában le van írva minden(How to use? Burn options, részt érdemes nézegetni), és barátságosabb mint az Imgburn. 64 bites változata is van. Írási sebességnek ne 8x-16x hanem 4x 6x próbálkozz elsőnek, és ha van újabb akkor érdemes fw-t frissíteni az írón. -
attilav2
őstag
Ha nem olyan kábeled van akkor szerezz újfajta SATA kábelt amin már van egy fém rögzítőfül kicsúszás ellen, 6g/s és 3g/s változat is van, mind két félét próbáld ki, bár elvben az írónak a 3g/s változat is elegendő. Lehet hogy az alaplapodhoz is kaptál ilyen spéci kábeleket. BIOSban AHCI módot állíts a SATA portokra, az alaplapi chipset gyártójának hónlapjáról(intel/amd/nvidia) SATA/AHCI drivereket pakold fel.
Ha eddig IDE kompatibilis módban volt a BIOS akkor az AHCI-ra állítás lehet hogy meghülyítheti a windowst bár a win7 alapból kezeli az AHCI-t, tehát lehet hogy újratelepítés kell az átállítás után. -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Van egy notim még nyáron vettem használtan. A DVD írót írásra még nem használtam csak olvasásra de minap eljött az idő de óvatosságból RW-s lemezen próbáltam. Még szerencse mert írás közepén hibával befejezte az írást. Van olyan program amivel le tudom tesztelni az írót hogy megfelelően működik?
Köszi a segítséget!
-
Win-T
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy Pioneer DVR-212D típusú DVD íróm amit eddig a legnagyobb megelégedettséggel használtam, soha nem volt rá semmi panaszom. Nemrégiben viszont lecseréltem a gépem főbb alkatrészeit (szokásos alaplap+proci+ram+vga csere) és az eddigi XP-t Win7-re (64 bit).
A csere óta a fent nevezett DVD író teljesen bekattant. Az utóbbi négy próbálkozásból kettő lemez használhatatlan lett A régi géppel egy teli dvd megírásához elég volt neki 8-10 perc, most ez az idő 30-60 perc között mozog. A régi gépen nyugodtan játszhattam is akár írás közben, meg se kottyant neki, most írás közben egy síma mp3 lejátszása is akadozik. Most is éppen dolgozik miközben ezt írom, már 43 perce megy és még csak 66%-nál tart, pörgeti a lemezt aztán egyszer csak megáll gondolkodni majd folytatja. Agyrém.
Próbáltam már többféle programot is íráshoz használni de mindegyikkel ugyanígy viselkedik. Frissítettem a firmware-t a legfrissebbre amit találtam (1.28), sajnos ez sem segített. Vinyók, SATA kábelek, táp, tápkábelek ugyanazok amiket a régi gépben is használtam gond nélkül.
Szeretném megkérdezni van-e valami ötletetek arra nézve mi okozhatja ezt a jelenséget? Vajon az új oprendszer ami nem fekszik neki vagy inkább az új hardver? Tudnék-e valamit tenni ellene?Köszönöm előre is a tanácsokat!
(Szerk: 54 perc alatt végzett is a lemezzel)
-
Gampa
aktív tag
Üdv az Uraknak! Van egy Plextor PX-880SA tipusu iróm!
A gondom a következö vele! Nem enged filmwaret frissiteni.
Valami teljesen mást rakott fel,azóta nem is plextornak irja ki a gép!
Berakom a gyári cd-t,amit adtak hozzá arra meg ezt irja!
-
Richard!
addikt
Üdv!
Szomorúan tapasztaltam,hogy a dvd írómat nem ismeri fel a gép.Ez egy NEC író.Igaz rég nem használtam,de attól még nem kell meghalnia.Nero meghajtó teszt azt írja ki,hogy a cd rom nem található.A lemezeket felpörgeti,de csak kicsit.Kábeleket ki-be húzkodtam.Asrock 870 extreme 3 alaplap,ha ez még segít...
Köszönöm -
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Szerettem volna DVD-t írni ,de szomotúan tapasztalom ,hogy éppenséggel nem ismeri fel az írót a laptop!
Sajátgépben nem mutatja, eszközkezelőben látja, de sárga felkiálltó jelet rak hozzá!
Mikor rámegyek ,hogy frissítse, kiírja ,hogy naprakész!
Ötlet?
HP Pavilion G6 gépről van szó! -
rferenc
csendes tag
Sziasztok! Leírnám a problémám hátha valaki látott már ilyet
Játék közben elkezd akadni a gép befagyogat a hang 1-2 secre. Észrevettem valami kattog a gépben mondom az tuti vinyó fasza. Jobban fülelve a dvd meghajtó kattog! A játékhoz nem kell lemez és eleve üres a dvd meghajtó! A játék sem kér ilyet menet közbe és már vagy 2 órája játszok is. Tehát csak úgy gondol egyet a dvd íróm és elkezd dolgozni mintha nem tudna valami adatot beolvasni ami megakasztja az egész gépet. Ilyen van?! Annyi előzmény lehet a dolognak hogy telepíteni akartam pár napja a starcraft 2-őt de nem tudta beolvasni a dvd-ést és szépen össze is karcolta. Hagytam szenvedni vagy 2 órát mert telepítést nem vártam meg épp dolgom volt. Azóta más nem is járt a meghajtóba lehet már írni se tudnék vele, de ez más tészta. Ami zavar hogy a kutya nem nyúl most a dvd íróhoz miért kezd el az üres író egyszer csak dolgozni és akasztani a gépet? Ötletek?
üdv Feri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest