Új hozzászólás Aktív témák
-
mglita
tag
válasz
junior19
üzenetére
Köszönöm szépen a hosszabb válaszaid, amik a kérdéseimre jönnek a különböző témákban

Igen, lehet, hogy rosszul közelítem meg a kérdést én az LG CX "Eredeti" képmódját állítgatom és az van beállítva SDR, HDR filmeknél. Ennek az az oka, hogy (szubjektív) a Filmmaker mód nekem borzasztóan sötét, sőt inkább egy korszerűtlen vetítő terem hangulatát idézi és inkább a képi élmény butításának élem meg. A szakértői módok azok egy fokkal jobbak, de még mindig úgy érzem, hogy a TV képességei vissza vannak benne fojtva.
Az eredeti képmódban van viszonylag nagy rugalmasság. (De ott attól tartok vannak limitek ami pl a full fényességet illeti) az SDR tartalmak esetében oled fény 100% on van, kontraszt 95%, a hőmérséklet 0-án, Dinamikus kontraszt kikapcsol, maximális fényerő kivezérlés maxon van. És ilyen beállításokkal igyekszem a gammát állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Google Chrome
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs