Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Itt szerintem erre pontos választ nem fogsz kapni, s rossz irányból közelíted meg a dolgokat.
Ahogyan chros is írta az értékeket, de ezek a Szakértői képmódokban találhatóak.
Hogy te most melyiket használod, arról gőzöm nincs, nem szoktam ilyen képmódokat használni, amikben ilyen opciók vannak.
S hogy értsd, miért rossz képmódot használsz. A szakértői képmódokban a színhőmérséklet a meleg2-nél a legpontosabb, itt általában kis kalibrálással pontosan be lehet lőni. Ezért nem olyan képmódot használunk, amin csak egy csúszkát lehet tologatni, s ha a legmagasabb W árték felé toltuk a csúszkát, akkor vagyunk a szabvány környékén, pontosítani pedig nem lehet.
A gammával hasonló a helyzet. Ahogyan chros írta, a szakértői képmódokban azokkal az értékekkel van a legnagyobb esély, hogy tényleg ott van-e gamma.
Amelyik képmódot használod, azt nem szokták megmérni, nem mérem végig mind a több mint tíz képmódot kalibrálás előtt, hanem csak azokat, amelyekről egyrészt sejtem, hogy a legpontosabbak, illetve lehet korrigálni is.
Abban a képmódban amelyikben használod, nagy a valószínűsége, hogy nem csak a gamma menet nem jó, hanem a színhőmérséklet sem, így a színmegjelenítés sem pontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest