- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- SSD kibeszélő
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpajk
tag
Laptopszalon:
"Online rendelnél, de tartasz tőle, hogy milyen lesz a termék élőben? A Laptopszalon webáruházán keresztül történő rendeléskor mostantól akár 8 nap helyett, 14 napon belül, indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól!* Nyugodtan meggyőződhetsz róla, hogy a készülék megfelel-e igényeidnek, hiszen két hétig még meggondolhatod magad! Használd ki az online vásárlás nyújtotta előnyöket a 14 napos vásárlástól való elállás lehetőségével! Az elállás joga csak fogyasztót illet meg."
*Az elfogadott EU-s irányelvnek megfelelően, mi már most lehetőséget adunk a 14 naptári napon belüli vásárlástól való elállásra.
[link] -
szpajk
tag
Nekem Ultra Duo-m van, de a kijelző betekintési szöge engem is nagyon zavar. Mivel netről rendeltem, így 14 napos elállási lehetőségem van, csak az a gond, hogy ebben az árfekvésben, ilyen hardverrel és minőségben nem találtam más alternatívát.
Ha IPS lenne, akkor ez lenne a tökéletes tablet számomra, de így........ -
knyitogato
őstag
Csatlakoztam a klubhoz :-) ennyi penzert teljesem oke, a kijelzo nyilvan nem retina, de tokeletesen megfelel. Sebessege teljesen megfelelo, melegedni azert tud, bar rengeteget dolgozott ma. Ha nagyon erosen szugeralom, fehernel nem teljesen homogen,kicsit sargas arnyalatu, de felesegem szerint nem, es tudni kell,hog en mar Nexus 7-et es iPadet is lattam ilyennek :-) osszessegeben nagyon megeri szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- HBO Max
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest