Hirdetés
- Apple MacBook
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasky
senior tag
Na én végül visszavittem a boltba és megváltam tőle. Az ára olcsónak mondható, na de vannak olcsóbb társai, és ha már benne van az adott funkció (g sensor, hangszóró), akkor működjön is normálisan 42 000 Ft-ért. Röviden összefoglalva a pozitívumok és a negatívumok.
Pozitívum:
- az aksi, mert viszonylag jól bírja az árához képest
- a forma, mivel jól néz ki maga a tablet eleje, oldala, hátoldala is
- tok, mivel formás, minőséginek látszik
- wifi, na ez bivalyerős, és tökéletes is lenne, ha alvóban nem dobná el, bár ez később valószínűleg orvosoljákÉs lényegében ennyit a pozitívumokról.
Negatívum:
- kijelző, na ez a fő negatívum, pedig elvileg jó a felbontása, de mintha valami szűrő lenne előtte, olyan szemcsés (dream 7-nél láttam ilyet), és ezek nem hiszem, hogy a pixelek lennének, egyszerűen rontotta a szememet..
- nagyon melegszik a hátulja, nem sütött, de kellemes sem volt
- recseg, megnyomtam középen a hátoldalát és hangosan nyikorgott, recsegett
- a külső hangszóró, na ez változó, de többnyire olyan halk, hogy egy film megnézése élvezhetetlen, viszont fülhallgatón viszonylag megfelelő hangminőséget produkált
- a gravitációs szenzor, na ez kritikán aluli..döntögetős játéknál használhatatlan, tehát van benne de minek (pl doodle jump, dead runner...stb)
- most wanted 3 szaggat, where is my water szintén... pedig az utóbbi egyszerűbb játék, akkor minek a két mag?Lényegében ennyi.
-
rasky
senior tag
Na megjött nekem is. Eddig minden tetszik rajta, kivéve a kijelző minősége, az valami borzalmas, mintha valami fólia lenne rajta, főleg a fehér színeknél látszik miközben görget az ember...na meg a betekintési szög alulról meg jobb oldalról is elég silány..ezektől eltekintve rendben van a gép.
-
rasky
senior tag
A gyártó facebook oldalán 10-ből 10-en szídják a céget, na meg a tabletet is...a magyar oldalakon meg dicsérik. Hétfőn hozzák, de ezek után már félve fogom átvenni...
-
rasky
senior tag
Az ED oldalán reggel még 4 üzletben volt átvehető, délutánra már elfogyott, csak rendelésre van. kapós cucc, nekem hétfőn jön.
-
rasky
senior tag
Na megrendeltem, kíváncsi leszek rá
-
rasky
senior tag
Ipad 4-en gondolkodtam, de valahogy mindig eljutok oda, hogy ár érték arányban nem éri meg nekem... Így most ezzel szemezgetek mint alternatíva. Kérdésem a következő: kb mennyi kijelzőhasználatot bír egy feltöltéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest