Hirdetés
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
Magyar Posta:
Régen egy csomag felvétel:
- kitöltöd a szelvényt
- becsipogja,
- ráteszik a csomagra
- kifizeted.Most egy csomag felvétel:
- kitöltöd a szelvényt
- az ablaknál beveszik, és a szelvényről bepötyög minden adatot a gépbe,
- majd széttépi a szelvényed, kinyomtatja amit ő csinált, te aláírod, hogy jól pötyögte-e be
- ráteszik a csomagra
- kifizeted.Ez a második procedúra, kb 3x annyi idő.
Valaki tudja, hogy miért igy csinálják?
Mivel lett biztonságosabb? -
thomasa
senior tag
Azt lehet már tudni, hogy hogyan változnak a 2014-es postadíjak? Gondolom emelnek Jan.1-től. Érdemes betankolni postakész borítékokkal, aki sűrűn postáz.
-
thomasa
senior tag
-
thomasa
senior tag
Ha jól tudom, holnap még szállít ki a Magyar Posta?
-
thomasa
senior tag
válasz Dr. Romano #2473 üzenetére
Kap egy kis ejnye-bejnyét, te meg lesheted a következő csomagod.
Nálunk a postás csak bedobta a szelvényt, hogy nem vették át a küldeményt, de épp résen voltam, és utánaszaladtam, hogy hát be sem csöngetett, erre a válasz: ja ki sem hozta.
-
thomasa
senior tag
A haveromnak küldtem Angliába egy csomagot szülinapjára, és a postán csak úgy voltak hajlandóak átvenni, ha elsőbbségiként küldöm. De nekem ráért volna, mi ez az extra beszedés? Más is járt így?
-
thomasa
senior tag
válasz Fancy-boy #2618 üzenetére
De ha én nem akarom, hogy hamarabb odaérjen egy héttel? Csak azt, hogy legyen a kezemben valami, hogy feladtam.
http://www.posta.hu/static/internet/download/2014_tarifatabla_HU_2014_01.pdf
Gyakorlatilag megszűnt a második oldal "nem elsőbbségi" oszlop, ha ajánlottat kérnek."Hidd el, eddig is megérte a felárat az elsőbbségi"
Én feleslegesnek tartom. Emeljék meg az alapdíjat, és akkor majd eldöntöm, hogy akarom-e hogy gyorsabban odaérjen. Ja azt is emelték? Akkor mégis csak extra beszedés?Az igaz, hogy nem kötelező Magyar postával küldeni van más szolgáltató is.
[ Szerkesztve ]
-
-
thomasa
senior tag
válasz anonymus89 #3010 üzenetére
A videóban van feladás menüpont is. A küldés is működik?
-
thomasa
senior tag
válasz Jhonny06 #3041 üzenetére
Általában valamilyen adásvétel tárgya a küldemény. A felek nem ismerik egymást.
Könnyű a postára kenni, ha valami nem érkezik meg, de az esetek nagy százalékában a feladó vagy az átvevő a hunyó. Nem dolgozok a postán, de ilyen esetben be lehet írni a panaszkönyvbe, kivizsgálják, lesz nyoma. -
thomasa
senior tag
válasz TwentyFour #3176 üzenetére
Huh, milyen világot élünk....
-
thomasa
senior tag
Sziasztok, MPL csomagköltséget hogy tudok számítani? Hirdetik, hogy akár 790Ft is lehet 2 Kg.
-
thomasa
senior tag
válasz anonymus89 #3441 üzenetére
Ezt hirdették valahol? Konkrétan csak múlt pénteken találtam rá erre az opcióra. Tény, hogy nem nézek tv-t, ha lett volna reklámozva.
[ Szerkesztve ]
-
thomasa
senior tag
válasz anonymus89 #3509 üzenetére
Tehát ha már fent van egy hirdetésem, amit ingyen szállítással kértem, akkor elvileg amíg el nem adom, vagy le nem jár nem vonnak pk-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Withings Scanwatch 2 38mm
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- ACER SWIFT FullHD játékra is,RYZEN 3 4300u(4X3,7Ghz)Világító billentyűzet, 8-16GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest