Hirdetés
-
PROHARDVER!
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hidroponi
aktív tag
válasz thomasa #2328 üzenetére
elvileg kell.
http://www.posta.hu/level/level_kulfoldre/nemzetkozi_level_levelezolap
A vámeljárás alá eső (EU-n kívülre feladott) nemzetközi levélpostai küldeményeket Vámjelző cédulának (CN22) és/vagy Vámáru-nyilatkozatnak (CN23) kell kísérnie, amelyet a feladónak kell kiállítania. -
XaraX
addikt
válasz thomasa #2358 üzenetére
Kis segítség kellene, hátha valaki tud valami okosat mondani.
Hongkongból várok egy küldeményt, amit feladtak kicsit több, mint 6 hete.
Van egy azonosítóm, amit a Magyar Posta nyomkövetőjébe beírva azt kapom, hogy nincs ilyen küldemény.
Valahol meg tudom nézni, hogy hol tart, vagy mi van vele egyáltalán? -
Def26
félisten
válasz thomasa #2427 üzenetére
Üdv.
Hétfői napon feladtak nekem dhl -el (német posta) egy csomagot Magyarországra. Tracking szerint a mai napon hajnalban a dhl átadta azt a Magyar postának. Részletezik is, hogy a www.posta.hu/tracking oldalon nyomon is tudom követni. Na most a gondom az, hogy a csomagról nem tud sem a rendszer sem a posta. Mit lehet ilyenkor tenni?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz thomasa #2622 üzenetére
Kérdeztél valamit, utánanéztem, segítettem, bár nem köszönted meg.
Elmondtad a véleményedet a dologról, részemről az ügy túl van tárgyalva.Így van, mindenki azzal küldi, amivel szeretné.
A Magyar Postánál mostantól külföldre, ajánlottat, csak elsőbbségivel lehet, kéretik tudomásul venni. -
attika89
senior tag
válasz thomasa #2718 üzenetére
Igen, részben ezen vagyok fennakadva. Mindig elsőbbségi+ajánlottan adtam fel eddig is szinte mindent, erre korábbi levélpostainál is azt mondták, hogy CSAK ajánlott van. Nem is raktak rá elsőbbségi matricát, viszont az elsőbbségis árat számolták (ahogy persze kellene is).
Nem tudom, hogy csak az itteni illetékesek kavarnak-e valamit.
De szerintem felveszem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy mi a fene is van.[ Szerkesztve ]
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
TaaT
nagyúr
válasz thomasa #3015 üzenetére
Valószínűleg úgy lesz.
DeathAdder: Ha holnap hivatalosan munkanap lesz akkor holnap fognak érte jönni. Én is kaptam már így levelet szombaton.
szerk.: Amúgy én mindig elviszem a közelben lévő kis postára a csomagot, nem kell a futárt lesnem hogy mikor jön.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Kobe
veterán
válasz thomasa #3031 üzenetére
Azért pl mert amit kínából rendeltem, később mint az angliai csomagot, az már majdnem egy hete megérkezett
A honlap szerint 7-10 munkanap max. Jó, most május 1 bekavarhatott, de azért kezdek már parázni kicsit.
Mindegy, legfeljebb lesz egy köröm az eladóval, és hagyatkozhatok a bolt jóindulátra hogy újraküldi értékbiztosítva, vagy visszafizeti.
Ezért parázok pl a nem trackingestől. -
Kobe
veterán
válasz thomasa #3037 üzenetére
szép dolog az optimizmus, csak épp addig tart míg egyszer te is koppansz maradjunk annyiban, hogy a magyar postának nem véletlenül lett olyan a híre, amilyen....a tracking nélküli csomagok alapból szabad prédának minősülnek, a trackingel ellátott csomag sem jelent értékbiztosítást ugye. Ha meg van értékbiztosításod, azt is kimgayarázzák, hogy csak szökőévben telihold idején bekövetkezett balesetekre érvényes.
Gondolom az eu is azért indított vizsgálódást pár éve, mert minden annyira jól megy (kiugróan visszamaradott volt a magyar internetes vásárlási kultúra az uniós átlaghoz képest, készült egy tanulmány és kibukott hogy a magyar ember azért nem rendel annyit neten, mint pl a német társa, mert kimutathatóan bizonytalanabb az áru kézhezvétele).Nekem még szerencsére nem tűnt el nagyobb értékű cuccom, de volt hogy a postán úgy kellett átvennem, hogy a széfből hozták ki a motyót....kérdeztem, ennyire bíznak meg benne, hogy nem kél lába? igen, ennyire - volt a válasz. Lehet én vagyok túl pesszimista, de nekem a tejszínhabot, hajcsatot, kifestőt és üdítőt árusító postáról nem épp a professzionalizmus jut eszembe......
-
hidroponi
aktív tag
válasz thomasa #3042 üzenetére
"be lehet írni a panaszkönyvbe"
nyihihi.. egy sajat story. par eve ajanlott tertivevenyes level nem erkezett meg a cimzetthez.
ujabb sulyos penzert kellett tudakozvanyt kitoltenem (azzal hitegettek, hogy ha igazam van akkor visszakapom). majd 1 het mulva szolt a cimzett hogy megtalalta a postaladaban a levelem, ujabb 1 het mulva irt a posta hogy a kuldemeny rendben postazva lett es elbuktam a tudakozvany arat. -
TaaT
nagyúr
válasz thomasa #3044 üzenetére
Hát amikor nekem rossz címet adott meg a címzett és valaki átvette a levelet amit küldtem, vmi 700ft lett volna egy tudakozvány amivel kiderítik hogy ki vette át.
Mondjuk amikor eltört az Angliába küldött csomagom tartalma annak a tudakozványa pl ingyenes volt.
"Könnyű a postára kenni, ha valami nem érkezik meg, de az esetek nagy százalékában a feladó vagy az átvevő a hunyó."
Erre van az ajánlott küldés, ami belföldi leveleknél komoly +265ft, én már csak így küldök. Kivéve ha a vevő másképp nem rendelkezik, olyankor meg vessen magára ha mégse kapja meg. Elkallódott ajánlott levelek után fizet a posta.
Give them hell Ukraine!
-
TwentyFour
tag
válasz thomasa #3175 üzenetére
Mindeközben szereztem hungarocellt meg buborékos fóliát, úgyhogy probléma megoldva.
Panelban lakom, és nálunk gykorlatilag nincs reklámújság: anno a választásoknál felfeszítették (szétbarmolták) az összes postaládát, na azóta senkit nem engedünk be a lépcsőházba. Ha esetleg mégis, akkor van külön kosara, ahova lerakhat a szórólapos ember egy tucatot. Onnan meg kb az első arrajáró lakó átdobja a szelektív papírkukába -
yuyizi
tag
válasz thomasa #3337 üzenetére
Én kerestem meg nem hinném hogy feltörték az accját mert telefonon is beszéltem vele nem nekem adta meg a számát hanem mástól van meg előző vevőitől akikkel teljesen normális (3 előző vevője is ugyan azt a számot adta meg) volt tehát nem tudom hogy mi lehet ...
Videó vágást és szerkesztést vállalok ! Flickr: https://www.flickr.com/photos/128935591@N02/
-
TaaT
nagyúr
válasz thomasa #3510 üzenetére
Kedves X.Y.!
Köszönjük, hogy Ön is a Jófogás.hu apróhirdető oldalt választotta.
A Háztól-Házig szolgáltatás ingyenes az eladó és a vevő részére is abban az esetben, ha a szállítási opció bekapcsolása szeptember 1. és október 12. közötti egészen addig, amíg a szolgáltatással ellátott hirdetés aktív az oldalon, függetlenül attól, hogy maga a tényleges megrendelés és szállítás mikor történik.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a hirdetés megújítása és szerkesztése nincs hatással a szállítás ingyenességére.
További kérdéseivel forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!Üdvözlettel,
Szuromi Dóra
ügyfélszolgálati munkatársGive them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palette expert kit kontroller videószerkesztéshez, hasonlókhoz!
- AOC AGON PRO AG276QZD (27", OLED, 2560x1440, 240Hz, HDR10, FreeSync, G-SYNC, 0.03 ms) Új!
- Eladó 2x16gb Kingston 3600Mhz RDB DDR4 memória ami soha nem volt használatban de kipróbálva igen....
- Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition (PS4/PS5)
- Zhiyun CRANE-EH001 kétkezes markolat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest