Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• doberman

senior tag

válasz Kicsirics77 #4098 üzenetére

jaaa... azt hittem már "orjára" bontottad és látható a hiba...
    (magánvélemény: hamarabb szokott elszállni a végfok mint a meghajtó... ha meghajtás akkor inkább annak vezérlése -mert ahogy nézegettem a rajzot van ott bonyolítás..)
    na majd a haver...
    rtl-usb.
    2 is van, de napi használatban... az egyik szondát vadászik 0/24-ben. a másikon magam szórakoztatására fejlesztgetek (a projekt: a meteorológiai állomásom kültéri egységének
    rf-adatátvitelét megcsapolva reprodukáljam a beltéri egység kiesésekor az adatbázist..
    na ez így bonyolultnak tűnik, csak kezdem megunni, hogy 2 évente dobhatom el a beltéri egységeket meghibásodás miatt...tehát az adatfogadó beltéri állomást építek, melynek rf-vevőjeként használom...)
    ttgo.... :D már kölcsönadtam.. másféléve... 8lnr Palinak.. és..használja is mert azért heti egy szondát bezsákol, öröm-bódottág...
    pedig ez a lora dolog kezdi megütni az ingerküszöbömet...(bár egy ttgo nem ttgo.. ;] ) rendelni kéne...csak van valami nyűg egy-két gyártó vevőérzékenységével mint a magyar lora gugli threadben olvasom...

Új hozzászólás Aktív témák