Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdarty
tag
Van itt olyan lelkes ember, aki esetleg megcsinálná nekem egy UV-5R Pluson a SI4732 modot?
Van egy ilyen rádióm, amin haverommal próbáltuk megcsinálni a hang fix modot, sajnos nem sikerült, és azért sajnálnám kidobni ezért a rádiót, mert működik.
https://github.com/ludwich66/Quansheng_UV-K5_Wiki/wiki/Hardware_Mods -
Szabikaa20
őstag
válasz
Roland-87 #5494 üzenetére
Nem tudom pontosan melyik dombon szoktál lenni kitelepülve,de gondolom itt valahol…
Ha igen,akkor pont van közöttünk egy domb itt mifelénk.TV torony is van a tetején. Gondolom ez zavar be.Ha Nyerges fele lennél,akkor már kikerülne.Ez az a domb….Ott a TV torony a tetején.
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Szirtimorc #5495 üzenetére
Igen kint voltam péntek délutántól egészen ma délutánig, alapvetően a vadkemping miatt megyek, de egy ideje egybekötöttem a rádiózással, volt pár qso-m de a rossz idő miatt én se rádióztam annyit mint szerettem volna, a nagy szél miatt az antennát se tudtam kirakni, így a sátorból a talajhoz közel a gyári gumiantennával nem tudtam túl messzire szólni, ráadásul a rádió se szerette a hideget, nagyon gyorsan merült az akku ha kicsit használtam, ma már kellemesebb idő volt, de viszont nem volt semmi reggel és később se, így aztán kikapcsoltam a rádiót és még egy utolsó pihenés után indultam haza.
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #5489 üzenetére
Akkor valószínű te voltál az, emlékszek rá, antenna csere után eltűntél, majd visszaváltva a gyárira sem hallottalak többet, lehet elment az akkor amúgy sem jó terjedés, a 22km nem táv, innen fentről 60-80 simán meg szokott lenni, de néha még 100 felett is.
-
whbear
senior tag
M17-en szokott valaki innen forgalmazni? Vagy érdekel ez valakit, aki nem úgy tekint rá, mint egy újabb VOIP módra?
-
BalanceR
addikt
Én elengedtem a chirp-et, ki tudja, mikor javîtják...
A gyári FW-t sem tudtam felrakni, mert ugyanúgy eldobta a kapcsolatot, mint a chirp.
Mindegy.
Ott a BT programozási lehetőség, sajnos csv / xls import nincs, de kényelmesebb, mint a rádión beadni a csatornákat. Én egy fél óra alatt felütöttem vagy 60 frekvenciát, átküldtem BT-n a rádióra és kész. -
Szabikaa20
őstag
válasz
Roland-87 #5476 üzenetére
Akkor veled beszéltem a múlt hétvégén Bajótról?
Valami hegyen voltál kitelepülve én otthonról beszéltem külső antennáról.Elég rosszul hallottál én azért jól hallottalak.Aztán,hogy antennát váltasz onnantól kezdve nagyon rosszul,utánna meg sehogy nem hallottalak.
Légvonalban olyan 22km voltunk egymástól.
-
Coyot
őstag
válasz
BalanceR #5472 üzenetére
Nekem is megjöttek, vettem egyből 3 darabot. Terepjárózunk és gondoltam ennyiért legalább nem a mobilokat kell használni folyamatosan, főleg hogy van ahol nincs jó lefedettség.
Nekem firmware-re v0.12 et ir HW version:11 azaz 5W os, az akksi 2800mAh adatlap szerint.
Chirp viszont nem ismeri fel, láttam már elvileg meg van oldva a probléma: [link] De tegnap előtti release-el sem ismeri fel, lehet nekem valami elbaszott verziót sikerült kifogni?
Elvileg innen lehet felrakni hivatalos fw-t: [link] ezt próbálta már valaki? -
válasz
BalanceR #5472 üzenetére
Szia!
Nekem hétfőn jött meg.
Tetszik a készülék, de a gyári firmware nagyon "buta". Ahogy Te is irtad, hogy sok a kihasználatlan lehetőség a kijelzőn és a menüben is kevés a testreszabás lehetősége. Remélhetőleg lesz rá a közeljövőben valami custom firmware.
Mindenesetre ennyi pénzért ajándék volt. -
tami_
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #5457 üzenetére
UnUn
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5483 üzenetére
Igen, igen. Gondolom az első szerkesztés alatt csúsztam ki az időből, csak hülyén fogalmaztam (kezdtem álmosodni)
-
válasz
Szirtimorc #5482 üzenetére
Szerkeszteni korlátlan számban lehet, de csak 5 percig, szóval valószínűleg az idő járt le.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Szirtimorc #5481 üzenetére
felé meg Disznófő. (csak egyszer lehet szerkeszteni, és elrontottam)
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5480 üzenetére
420 méter magasan van a pont, nem tudom van-e rálátás.
Úgy vizuálisan Pilisvörösvártól az északi M0 hídig látni mindent, Pomáz-Szentendre felé a Kevély-nyereg takar, Nyugat -
válasz
Szirtimorc #5479 üzenetére
A távolság kevésbe fontos, a kulcs a rálátás. Anno Vác mellett a Naszály hegyről volt sikeres összeköttetés a Magas-Tátrával, sima gyári Alan 456r rádióval. Mondjuk ha jól rémlik a Tátra oldalon valami Yagi antennás megoldás volt. Ha meg nincs rálátás, akkor 5km se fog összejönni.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Szombaton meg hétfőn kisétáltam a zsíroshegyi kilátóponthoz hallgatózni (pár év után elővettem a rádiót kis tesztre) PMR sávon (Wouxun kguvd1p), de alig volt valami. Úgy hang alapján 5-6 éves gyerekek focizását közvetítette egyikük, meg egy apuka is néha beleszólt, de inkább valami zsúr lehetett. Hétfőn meg párszor oldott a zajzár, de semmi hallható.
Szombaton kisétálhatok délután, hátha elszólsz idáig. Kb. 25 km, határeset. -
BalanceR
addikt
válasz
Ez azért egy jóval alapabb modell, ráadásul itt az ár volt a lényeg, pont ötödannyiba volt, mint az az Rt730 10w, konkrétan egy BigMac menü + egy nagy epres shake ára.
Van másik radtelem, az drágább volt mint ez Rt890 (15k környékén) és abban is gyengébb az AM air band vétel, pedig moddolt FW van rajta.
A kitelepüléshez sok sikert és 5ös QSO-kat
-
Roland-87
aktív tag
válasz
BalanceR #5472 üzenetére
HA8CSY Youtube videójában az RT730-at tesztelte, egyetlen valós előnye a 10W valós teljesítmény, illetve a BT programozási lehetőség, ezen kívül viszont ő nem volt elájulva tőle, és az a változat AM vételben sem remekelt, alulmaradt a Quansheng+egzumer kombótól. Nekem a színes kijelző nem szempont, a 10W meg a nagyobb akkukapacitás az ami jól jönne amikor 2 napra települök ki, mint holnaptól tervezem.
És akkor egyben felhívás is, Péntek délutántól Bajóton a Szirt tetőn leszek kitelepülve, ATK5 antennával, szóval Komárom és Pest megyéből aki ráér füleljen, Roland87-es hívójellel szoktam azonosítani magam, és az 5-ös PMR csatin fixen, de a 10-12-16-on szoktam még lenni, főleg este felé, ha valaki meghall nyugodtan brekegjen be -
BalanceR
addikt
Pár hete posztoltam ide is egy AliExpress-es akciót amiben egy Radtel RT470X+ volt fillérekért.
Jelentem a cucc megjött, 4700 forintért ez konkrétan ajándék volt.
A tudása kb a Quangsheng K szériával megegyező, csak kicsit nagyobb (sokkal nehezebb), színes a kijelzője, és van benne Bluetooth (programozáshoz)
A moduláció minősége AM-en és FM-en is kb Quangsheng+Egzumer szint, a vételi képessségei hasonlóak ( Talán repsávon még jobbak is egy hajszállal), 2 méteren egy leheletnyivel gyengébb.
Gyárilag full Unlockolt, kiterjesztett Firmware-el jött, vagyis 18-999MHz-ig nyitva ( természetesen repsávon csak RX)
Kényelmes a fogása, vaskos, jól össze van rakva.
A hátrányai: A firmware ami rajta van bugos, ugyanis eldobja a CHIRP sőt a saját FW frissítő appja is. Remélem erre kitalálnak majd valamit....
(Szerencsére Bluetoothon könnyen programozható)
A menürendszer eléggé logikátlan, és béna, de azért használható.
A kijelző jó, de nincs kihasználva, sok az üres rész, és alap dolgokat nem tud mutatni. (Pl egyszerre nem tud frekit és állomás nevet megjeleníteni, pedig hely az bőven lenne)
Nem kapunk töltőbölcsőt, csak Type-C kébelt
A Type-C az akksin van, az alján, vagyis lerakva koszolódhat, és állitva nem tudod tölteni.
A súlya lehetne kisebb (szerintem az akkupackban van bőven ballaszt, hogy komolyabbnak tűnjön)Összességében egy 8-10 ezrest megér, de így féláron best buy volt.
Rendelet még valaki ilyet? -
válasz
lockdown90 #5470 üzenetére
Szia!
LÉGIFORGALMI CÉLÚ HATÓSÁGI FREKVENCIAJEGYZÉK (hivatalos NMHH PDF)
De egy szűkebb lista van a topik összefoglalóban is, ahonnan a Budapest ACC frekikkel érdemes próbálkozni.
-
lockdown90
senior tag
Sziasztok!
esetleg tud valaki repsavot ahol az orszagba belepo gepek felveszik a toronnyal a kapcsolatot? elvileg minden az orszag felett athalado gep koteles felvenni a kapcsolatot a helyi iranyitassal?! delmagyarorszagon vagyok szerb hatar mellett innen halgatoznek.. -
válasz
doberman #5468 üzenetére
Ilyenem nekem is van, itt mértem is random AM-771 antenna néven. A mérete miatt nem igazán használom.
-
doberman
senior tag
Néhány hete rendeltem egy ilyen noname antennát rizsföldről, volt valami akció ha 3 dolgot rendelsz akkor kb 800 kemény magyar forintocskáért...
.
persze, hogy hamis 771-es... de ami eddig S2-S3 volt az most S5-S6... légi sávon. A hossza miatt a kis Quangsheng elborul...macerás vele a közlekedés de remekül hajlik, az átmérője kb 6mm... még nem mértem vna-val de eddig meggyőzött... (kert végében, szőlőkaróra akasztva teszi a dolgát.. az csak plusz, hogy a műsorszóró FM adások is jobban jönnek..) [aktuális link]
-
Gabe81
tag
Sziasztok!
Régebbi rádióhoz keresek szerelőt.
Ham International Jumbo 3 a készülék, és antenna nélkül lett nyomkodva, valami elfüstölt benne.
Tudtok valakit javasolni Heves, Pest megye környékén?Köszönöm!
-
Hauptmann
veterán
-
Hauptmann
veterán
Akinek van Anytone UV878-a, kijött a 3.04-es FW, tud műholdinfót. Majd megnézem, kíváncsi vagyok.
-
-
wdarty
tag
Valamelyik frekin van valami az árvízvédelemmel kapcsolatban Budapest környékén?
-
doberman
senior tag
válasz
Intruder2k5 #5455 üzenetére
na oké...annyi nem de majd az én max 100 wattomat kb elbírja.. persze ftnyócban kevesebb is telítésbe viheti... majd méregetek..
-
Hauptmann
veterán
válasz
Intruder2k5 #5456 üzenetére
Akkor az még jobb. Aki most akar amatőr lenni, kurva jó dolga van. Amikor én kezdtem, a használt, levetett Yaesu-k, Icomok is gecidrágák voltak, mostani értékben bőven 6 számjegyű összegért, új rádióról nem is beszélve.
-
Kicsirics77
Topikgazda
válasz
Intruder2k5 #5455 üzenetére
Balun, érzésem szerint ehfv antennához.
-
válasz
Hauptmann #5454 üzenetére
Van 21.20-ért is Welcome Deal-ben, ráadásul asztali töltős csomagolásban. [USD] [HUF]
-
-
Hauptmann
veterán
Alin van most Quansheng UV-K6 26$-ért, ha valakit érdekel.
-
doberman
senior tag
még nincs kész...
-
doberman
senior tag
én meg csak bütykölgetek.. mig megérkezik a motyó rizsföldről...
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Szabikaa20 #5450 üzenetére
Elég gyakran hallok az sdr vevőmmel CB sávon spanyol és olasz állomásokat, amikor megjön a terjedés.
A 166mhz-es VHF tartományban én is többször hallottam azt a beszélgetést amire gondolsz, és a magyarázat az hogy vannak olyan professzionális rádiók amelyek hasonló elven működnek, sőt van olyan is ami kétirányú mint a rendes telefonok, amit hallasz előtte az valószínűleg a dtmf hívókód amivel "hívják" egymást, hasonló mint a telefonszám, ez már a klasszikus szelektív zajzárnak egy fejlettebb verziója, csak az a kérdés hogy ilyen építkezéseknél miért nem digitális megoldást használnak, ahol már a titkosítás is megoldható, de legalábbis nehezebb lehallgatni és zavarni is. -
Szabikaa20
őstag
Szerda/csütörtök a CB sávokat halgatta valaki? 40,34,31-es csatornákon most nem tudom,hogy spanyolok vagy portugálok,de mondták egész délután.Hallotta valaki?
illetve itt nálunk SK-n véletlenül meghallottam egy beszélgetést….166Mhz-en beszélnek.Épp most is hallgatom őket.Valami munkások lesznek a Mohi atomerőműnél(tőlem légvonalban 35-36km),mert szlovákul beszélnek és nem egyszer elhangzott a reaktor,pumpa meg medence vízszintekről beszélgetnek,munkákról stb. De érdekes,mert mindig úgy kezdődik,mintha csörögne valami telefon aztán felveszi valaki.Nem egy szokványos rádiós beszélgetés.Valami belső telefon lehet?
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5448 üzenetére
PMR-re és DX, kitelepülésekhez szeretném vinni a környékbeli magasabb pontokra.
Hétvégére a Gete hegyen tervezek sátorozni, 452 méter magas, múltkor ott voltam rádiózni, egész jó eredmények születtek, köztük egy 120km-es táv is, a gyári antennával, de az ellenoldal már ilyen Atk5 antennával volt, rengetegen ajánlották, így végül az nyert, de szeretnék majd valami jóféle körsugárzót is beszerezni, olyat amit magammal tudok vinni bringával is. -
-
Roland-87
aktív tag
Megérkezett az új ATK-5 antennám, de valamiért a DND-ről rendelt kábel és csatlakozók nem, egy az egyben eltűnt a megrendelésem, emailt se kaptam róla, csak azt későn vettem észre, így már hiába adtam volna le csütörtök este, szóval most várhatok vele jövőhét keddig mire ki tudom próbálni. Kíváncsi vagyok mit fog tudni.
-
BalanceR
addikt
válasz
zolee1988 #5445 üzenetére
Kb 10 percig izgi a waterfall
, ekkora kijelzőn ilyen felfontásban gyakorlati haszna nincs. A spektrum analizátirort is ritkán használom kézi rádión, de a waterfallt, kb utoljára akkor amikor feltettem a moddolt FW-t, és próbálgattam. Poén, meg menő, hogy van, és működik, csak kényelmetlen és lassú.
-
zolee1988
tag
válasz
RoyalAirForc #5442 üzenetére
AliExpress-en most akciós, nézegetem én is, de igazából ugyanazt tudja, mint a meglévő rádióim. Bár a moddolt fw-s waterfall tetszetős
-
BalanceR
addikt
válasz
RoyalAirForc #5442 üzenetére
Kb a Quangsheng-el egy szintű a cucc, színes kijelzővel, kicsit kisebb kialakításban. Túl nagy különbséget nem tapasztaltam, talán egy picit tisztább a Quangsheng AM-en ( moddolt Firmware-el).
-
RoyalAirForc
aktív tag
Radtel RT-890 rádióról van valakinek tapasztalata? Rosszabb, mint a Baofeng, vagy a Quansheng?
-
Hauptmann
veterán
válasz
Intruder2k5 #5436 üzenetére
Az a szárhegyi átjátszó a listám szerint.
-
-
Egy bő fél órával ezelőtt műszakváltás lehetett HÉV-nél, mert a gödöllői vonal majd minden állomása (Gödöllő, Mogyoród, Csömör, Cinkota, Sashalom, Mátyásföld, stb.) sorban bejelentkezett rádiópróbára, én meg Vácrátóton teljesen tisztán hallottam az egészet, ami azért légvonalban is 20-25 km távolságra van ezen HÉV állomásoktól. Szóval azért van teljesítmény ott is...
-
BalanceR
addikt
válasz
Hauptmann #5426 üzenetére
Ezen a forkon, a Pre-built firmware-eknél az actions alatt.
-
BalanceR
addikt
válasz
Hauptmann #5424 üzenetére
És annyira nem is roszak a Radtelek, van egy RT 890-esem, és ahhoz is van moddolt firmware, ami 18MHz-tól nyit, van benne élő waterfall, és spektrum analizátor.
-
-
BalanceR
addikt
Én remélem nem valami scam, mert akkor engem fog mindenki szídni.
-
BalanceR
addikt
Holnap reggel alin indul egy őszi akció, nem sok van belőle, de talám majd valakinek sikerül behúzni:
adtel RT-470X Plus Bluetooth Ham Walkie-Talkies 256CH Air Band Two Way Radio Station Aviation NOAA Police Marine Transceiver
https://a.aliexpress.com/_EQFJbxn
4766Ft-ért ajándék lenne ez a cucc -
baly81
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5414 üzenetére
Mire értetted? A "RECCS"-kára!?
-
-
Ma 20:39-kor volt a nemzetközi űrállomás áthaladása. Nagyon rákészültem, aztán kicsit csalódottan láttam az appban hogy jó messzire délre fog elhaladni. Legnagyobb meglepetésemre kinyitotta a rádió zajzárát, amikor a 808km-re levő legközelebbi távolságban ment el. Csak ennyi volt hogy reccs-reccs-reccs
amit vettem de így is élmény volt. Készülök, hogy mikor jön esetleg egy kicsit közelebb is.
-
cog777
senior tag
Ismertek magyar websdr-es linket VHF - 144 MHz tartomanyba amit lehetne hallgatni Interneten? Apam a Korishegyi atjatszora kivancsi. Volt par eve meg, de megszunt, vagy legalabbis nem tudok rola.
KiwiSDR-t szoktuk hallgatni a 3615KHz es a 7093KHz-et, azok mukodnek.
-
doberman
senior tag
válasz
Kicsirics77 #5410 üzenetére
Bocs, röviden fogalmaztam...
Anno a meteorológiának volt egy országos rádiós hálózata 165 MHz-en. Ennek az átjátszója Kékestetőn volt. A vidéki észlelő állomások óránként adtak le rajta szóban jelentéseket. Ehhez pl Békéscsabán egy 24 m-es tornyon 5 elemes BRG Yagi antenna és BRG 301-es rádió volt. Ez a rádió hálózat a 90-es évek végéig üzemelt - akkor tértünk át pc alapon ISDN adatátvitelre.. -
Kicsirics77
Topikgazda
válasz
doberman #5409 üzenetére
A kékesi meteor átjátszó 5 elemes brg yagival 160 megán állandóan...
ezt nem vágom mi?
persze nyilán nem lehet kikerülni azt, hogy mindenhol fogható legyen a felszínen , de azért elég jó teljesítménnyel sugároznak, ja egy irányított yagi vételre erre tökéletes, meg egyszerű mint a faék. -
doberman
senior tag
válasz
Kicsirics77 #5408 üzenetére
hmm.. elismerem van igazság abban amit írsz, nekem is volt extra ÖK tíz emeletes tetejéről Galya meg Kis-Kőhát egy Maros-B-vel de elég ritkán. A kékesi meteor átjátszó 5 elemes brg yagival 160 megán állandóan...
de én itt a kertvégében -lenn a földszinten... az aszódinak a talppontja is csak 6 méteren van.. és nem is rezonáns a légi sávon..
néztem egy kalkulátort
hááát, a matek szerint csak a terjedés segít rajtam.. vagy egy méretezett antenna..
(nehogy összerakjak egy hb9cv-t erre a célra...na.. ) -
Kicsirics77
Topikgazda
válasz
doberman #5407 üzenetére
Szarvason szépen jött a Kelet-Info 133-on, kocsitetőn kézirádióval... Békéscsabán már nem, csak magasban, elégtérerő hiányosan. Aztán vissza emlékeztem, hát persze Kékestetőn van az LRI-átjátszó. ergo ilyen távolságra már kell magasság is, hogy halljam.
Egyébként elméletileg mivel ott van fent az adó így hallanod kellene simán kint valahol a városban is.
Valamikor próbaképpen a tv torony kilátóbol 500mW kimenővel pmr sávon simán leszóltam szarvasig 5/9-el full térerővel. -
doberman
senior tag
válasz
Kicsirics77 #5404 üzenetére
Jó meglátás. Néhány éve a bao uv5-r -em antennája erősen melegedni kezdett a "bumszlinál"... benn a klubban 8bs Janóka egy pillanat alatt sérülés nélkül széthúzta - lerántotta a kabátot róla, így megtudtuk mit rejt a gumirudi.. tekercs - megcsapolva és egy icipici trimmer kondi... na adásra kapcsoláskor felizzott és és elkezdett füstölni..
Más.
Szarvason szépen jött a Kelet-Info 133-on, kocsitetőn kézirádióval... Békéscsabán már nem, csak magasban, elégtérerő hiányosan. Aztán vissza emlékeztem, hát persze Kékestetőn van az LRI-átjátszó. ergo ilyen távolságra már kell magasság is, hogy halljam.. -
joy_k
tag
válasz
Kicsirics77 #5401 üzenetére
A kis Abbree sem gumi antenna, ha jol meg tapogatom akkor erzem a fem szalat benne.
-
doberman
senior tag
válasz
Red product #5399 üzenetére
Hát igen... vannak ilyen amatőrök is... mindenki azt csinál amit akar ebbe a fene nagy rádiós demokráciában. Bár rég nem hallottam arról, hogy valakinek származott is belőle baja, hogy nem tartotta be a leírtakat - a "perkások" megszüntével már csak az amatőrre van bízva, hogy melyik szabálynak felel illetve nem felel meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest