Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• NagyVuk

újonc

válasz Kicsirics77 #1852 üzenetére

Ja, nem, bocs, nemtudom tiszta volt-e, de attól vagyok meglepődve, hogy ilyen értékeket produkál egy ilyen puruttya kis szerkezet is már.

Inkább azt akartam kérdezni a javítással, hogy az 50 ohm vagy az SWR-re gyúrjam? Tehát vagdossam-e tovább hogy pont a 446-on legyen a bukás, vagy inkább örüljek hogy ez így 48ohm és próbálkozzak vele így? (bao 888S)

Vaaagy tanuljak több amatőr tananyagot és akkor nem teszek fel ilyen hülye kérdéseket. :D De tudtommal az ellenállás-eltérés is visszacsengést jelent, meg nem tudom, hogy mondjuk egy bao 888S-nek miket tud tolerálni az adója?
    Azért gondolkodom, mert ha rámérek akár a gyári antennájára, nagyon vad értékeket kapok, de gondolom azért, mert az embert meg a kezét is beletervezik az ilyen gumirudikba? Én meg nem egy rendes földre ráerősítve mérem, hanem próbálom így-úgy fogni meg lógatni?

Egyébként ja, köszi, majd megnézem, hogy mik azok, amiket mondtál, és hogy mik kellenek hozzá. Meg még egy 3-elemes yagit azért akarok csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák