Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hi Dezsi82!
"Nagyon jól lehet vele logikai műveleteket végezni. A bool változótípus épp ilyen."
Ha nem akarod érteni nem fogod.
"Őszintén, nem tudom mire gondolsz, mit jelent a real time oprendszer. De a PLC-k is egymás után hajtják végre az utasításokat."
Egymás után, de az sem mindegy mennyi idő telik el két ciklus között és mennyire garantálható az, hogy tényleg annyi fog eltelni. Alap windóznál erre semmi garancia nincsen.
A valós idejő rendszerben garantált, hogy egy művelet egy előre meghatározott időn belül végrehajtásra kerül. Eindows-ban erre nincsen garancia.
Még a siemensnek is van annyi esze, hogy a szoftveres PLC-jük (WinAC) alá tegyenek egy Real Time szoftvert (RTX), ami a fentit legalább valamennyire biztosítja.
Más gyártók ilyen megoldásainál meg lehet hogy fel sem merül a windows..."...robotvezérlőkben megfelel a PC, és a windows, akkor azért olyan vacak mégsem lehet"
Biztos van ilyen is. A robotok szervóinak vezérlése különösen érzékeny az időre.
Végig igyekeztem szem előtt tartani és annak megfelelően válaszolni, de úgy érzem meg is kell fogalmaznom, hogy én nem kétlem mit lehet megoldani PC-vel, delphivel. Láttam már én is sokmindent.
Itt arról van szó, hogy a szóbanforgó feladatokra vagy azok egy részére van sokkal jobb megoldás mint a PC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest