- RTX 3060 12GB
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
válasz
üzenetére
Hali topsli!
"Nosza, filozom. Pár fotót felleltem neten szerelési szekrény belsőkről. Dugaszolósra éppen nem sikerült példát találnom, de ez csak eseti véletlen is lehet. Egy átlag szaki kényelmesebbnek tartja a fix modellt? Vagy a dugaszolóst tarthatják igazából kényelmesebbnek? Esetleg a dugaszolós szerelést felesleges körülményeskedésnek tartják?"
Használják mindkettőt. Én a magam részéről jobban szeretem a csatlakozósat. Ilyenek gyakoriak pl. frekvenciaváltókban, biztonsági relékben, panelműszerekben, PLC-kben.
Arra érdemes figyelni, hogy ha több egyforma pin számú van, akkor ne lehessen felcserélni őket (a szaki oda dugja be ahova bemegy)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- RTX 3060 12GB
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Linux kezdőknek
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4677
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest