Hirdetés
- RAID
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
Hello Szirty!
Köszönöm a választ! Sokat segítettél!
Megkérdeztem mélyentisztelt professzoromat, hogy mégis mit kell terveznünk! Nem is olyan bonyolult, mint amilyennek tűnt először. Az a baj, hogy mindent nekem kell kitalálni, így nem tudom, hogy pontosan milyen PLC legyen, milyen érzékelő, s mit is vezéreljek ill. szabályozzak. Ezt mind nekem kell eldöntenem. Csak ha esetleg rossz ill. bonyolult vezérlést próbálok csinálni akkor lehet h belebukok..
Már keresgettem érzékelőket:[link], ezen kívül felnéztem a
[link] oldalra, s itt elég sok mindent találtam már!
Igazából az alap egyenletekkel lesz még gondom, illetve azzal, hogy minden érzékelő leírása többnyire angolul van!
U.I.: A gép elején és végén egy-egy optikai érzékelő lesz (szín-érzékelők), szalagot nem vezérelek, a hőmérsékletet (gázégőfej), egy pillangószeleppel szeretném vezérelni. A levegő mennyiséget, még nem tudom, de sztem azt is egy pillangóval, ahogyan tanácsoltad!
Még egyszer köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen autót vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Robotporszívók
- RAID
- Villanyszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- DOOM - The Dark Ages
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megkérdeztem mélyentisztelt professzoromat, hogy mégis mit kell terveznünk! Nem is olyan bonyolult, mint amilyennek tűnt először. Az a baj, hogy mindent nekem kell kitalálni, így nem tudom, hogy pontosan milyen PLC legyen, milyen érzékelő, s mit is vezéreljek ill. szabályozzak. Ezt mind nekem kell eldöntenem. Csak ha esetleg rossz ill. bonyolult vezérlést próbálok csinálni akkor lehet h belebukok..