Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
Új hozzászólás Aktív témák
-
molntomi
csendes tag
Sziasztok,
Végül sikerült összehozni, pár mondatba és képbe összefoglalva ami engem összezavart.
Kijelzőn a Transfer settings-nél csak MPI-t lehet beállítani, hiába Profibus-on kommunikál, ez az ami összezavart, hogy most még is melyik kommunikációt használja.
(elnézést a képminőségéért)
Hiába is próbálkoztam mindennel, a Set PG/PC interfésznél a Properties-be a kommunikáció elvolt állítva (nem tudom miért). Standard-re állítva már transferelhettem is a Projectet, ezt eddig nem állítottam, itt volt az ideje belenézni.
"A képet sajnos nem tudom értelmezni (félre ne érts, ez csak annyit tesz hogy nem tudom mit ábrázol)."
A kép a Siemens PG hátulján lévő csatlakozási módokat jelöli, itt az MPI/DP egybe van.Köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Arc Raiders
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest