Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamtoth91
csendes tag
Hát ezek télleg nem olcsók. Köszi a segítséget de olcsóbban szeretném megúszni. Találtam egy laptopot ami van LPT port és most erre keresem a megoldásokat. Egy programot keresek amejjel tudok vezérelni 8 darab relét. Ennyi nekem pont elég lenne csak nem találok sehol se ilyen programot. A két gép összekötését interneten keresztül hár félig megoldottam. Már csak egy progi kellene amivel billentyűzeten keresztül tudom kapcsolgatni a reléket. Ezek a dolgok amiket írtok túl bonyolultak nekem. Fogalmam simcs hogy hogy kell használni őket és most nem nagyon futja rájuk. Mindenféleképpen LPT porton keresztül szeretném megoldani. Ha nem jön össze akkor halgatok rátok és megpróbálok összehozni egy olyan rencert amit ti mondtatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (Apple Care+ 2027.November 16)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest