Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onishi
tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni.
WinCC Flex 2008-ban kell megoldani egy elég komoly adatgyűjtést PC-n. Adott folyamatok(batch-ek) adatait le kel tárolnom egyedi csv formátumban. PLC végzi az adatgyűjtést, folyamat végeztével kapok egy jelzést, hogy kiolvashatom a DB-ből az adatokat, tehát WinCC-ből nem történik folyamatos naplózás. Az eltárolt adatoknak visszakereshetőnek kell lenniük, és meg kell tudni őket jeleníteni.
Ez eddig oké, scriptben rengeteg dolgot meg lehet oldani, csináltam már hasonlót.
A problémám azzal van, hogy trendként meg is kell tudni jeleníteni a visszakeresett folyamatok adatait.
Arra gondoltam megoldás gyanánt, hogy beolvasom az adott csv-t, majd a folyamat adatait átkonvertálom a WinCC saját csv log formátumára, és elmentem azzal a névvel és oda, amit a Historical Data/Data Logs-ban felvettem, és a trendnek ezt a data log-ot adom meg.
Van-e más, esetleg egyszerűbb megoldás trendek utólagos megjelenítésre?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest