Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xellos1988
csendes tag
Bocsi félreérthetően fogalmaztam. A siemensel azt szerettem volna kérdezni, hogy a siemensnek létezik e hasonló felfüzhettő megoldása? Mert igy minden érzékelött egyenként bekell kötni. PL ha Siemens logo! hoz létezne egy modul amivell a hőmérséklet érzékelőket sorba lehetne kötni az tökéletes lenne. De én eddig ilyet nem találtam.
"Szabályzási feladatokra egyáltalán nem ajánlom !!!!!!" Ezt alapvetöen a dallas hömérőkre érted vagy az általad javasolt "LinkHubE - 32K, Ethernet Hub" megoldásra? Vagy a sorba köttö hőmérséklet érzékelőkre?
A feladat csak annyibol ál mint amit le írtam. Semmit nem szabályozna. Csak diagnosztika esetleg hiba felügyelet ha valami le álna. Egy kb 15*15 helységbe van minden. A vezeték nem lehet több 50 méternél.
Csak azért gondolkoztam el rajta hogy én csinálom mert elég egyszerü. és nem szabályoz semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest