Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD FX
- Philips LCD és LED TV-k
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
Helotok!
Köszönöm az eddigi segítségeket. MVN(022) utasítás világos egyszerű, csak egy dolgot nem értek, amit már az XFER utasításnál sem tudtam hova tenni. A címeket beállítom oké a source word-ot ahonnan és a destination word ot ahol elkezdődik a léptetés. Meg ugye a Details menüpontnál beállítom hogy ne channel legyen hanem word. De utána nem vágom hogyan tudom pontosan definiálni azt, hogy most melyik kimenet és melyik bemenet. Siemensnél ezt könnyedén meg tudtam tenni, csak megadtam a változó címét pl.: I124.0 és már definiálva is volt és könnyedén tudtam is használni, a kimenetek sem voltak nehezebbek pl.: Q124.0 -címet beírtam egy kimeneti coilnak, elé az adott feltételeket, és a futtatáskor tök jól működött. Szóval itt az omronnál az a problémám, hogy nem látom tisztán ezeket hol tudom beállítani.
Esetleg ha ez fontos, akkor még csak annyi kiegészítést, hogy sajna minden programot csak szimulálni tudok, mert nincs plc-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Milyen alaplapot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Gigabyte Radeon RX 9700 XT Gaming OC ICE 16GB
- MacBook Air M2 Silver 8GB RAM 256 GB SSD
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor - HIBÁTLAN!
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest