- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
moseras
tag
Szia Szirty!
"Vagyis ha az RTC-ből olvasott idő nagyobb mint a beállított, akkor bebillentesz egy bitet. Ezt a bitet figyeli a programod, hogy mikor változik 0-ról 1-re"
Ez jó ötlet. Tehát akkor a probléma ezek szerint valós...
Akkor fogom bekapcsolni, ha "valós_idő >= bekapcs_idő AND valós_idő < kikapcs_idő""timing dolgait. S7-hez van ilyen, nem tudom wagohoz van-e."
Nyomozok, de eddig nem találtam.
"Ebben le van írva hogy minek mekkora a prioritása és mi mit képes félbeszakítani és mit nem."
Igen, nyilván ez a kérdés. A demo-kban nem figyelnek erre a problémára. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy a taszkok nem is szakíthatóak félbe. Így nem jelentkezne a probléma. Ha ez nem lenne megoldva, akkor biztos találtam volna rá utalást, hogy erre figyelni kell.
Köszi.
Imi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest