Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
Sziasztok!
A következőben kérném segítségeteket:
Nem teljesen programozás, de érinti. Egy olyan feladatkiírást kaptam, aminél az lenne a feladat, hogy egy pneumatikus működtetésű ajtó nyitása, zárása álljon meg, ha belépnek a fényfüggönybe, és amikor kilépnek, automatikusan induljon újra a mozgás. Jelenlegi tudásom szerint ez nem szabályos, hiszen a veszélyes tér elhagyását nyomógombbal (vagy valamilyen más, direkt módon) szükséges nyugtázni.
Próbáltam rákeresni, hogy melyik szabály, szabvány írja ezt elő (ha egyáltalán így van még), de nem jártam sikerrel. Ha valaki tudna linket, idézetet adni, szívesen venném
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- Eladó Nvidia GeForce GTX 1080 Ti olcsóbban, hibás ventivel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest