Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
Kopri 62
üzenetére
Szia!
Anélkül, hogy részletesebben ismerném a Schneider szoftvereket (eddig egyszer programoztam), én a következőket mondanám:
-nyilván van a Schneidernek SCADA szoftvere, azzal biztos megoldható. Ajánlottak is annak idején nekünk ilyen szoftvert, tud SQLt is, de amennyire emlékszem, jó ára van. Persze ha ez rendelkezésre áll, akkor nem kérdés
-léteznek kimondottan naplózó szoftverek (én a PLC analyzer Pro-t ismerem), ezzel csak beállítod a paramétereket és megy is. De ez is fizetős. És csak fájlba tud menteni, és megjeleníteni
-írsz saját magad egy naplózó szoftvert, persze ehhez kell ismeret, meg szoftver. De gondolom ez a CPU is ismeri a Modbus TCP-t, és egy egyszerű socket kommunikációval lekérhetőek az adatok, majd fájlba írhatók, SQLbe küldhetők, megjeleníthetők.
Ezek akkor működnek, ha nem kell túl gyorsan naplózni. Kommunikációs processzortól függően max kb. tízszer lehet másodpercenként így adatot menteni. Ha ennél gyorsabb kell, akkor a PLCnek kell pufferelni, majd a PCnek küldeni. Vagy olyan ipari kommunikációt kell használni, amire mind a PC, mind a PLC képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- HP EliteBook 830 G8 11.Gen i5 16/256GB Gyári magyar bill, kb.0 perces, üzletből, 12 hó garanciával
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest