Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KB.Pifu

tag

üdv!

Ma vagyok második hete egy elég nagy cégnél karbantartó és már sikerült fényes tapasztalatokat szerezni a gépgyártásról. (sajnos még mindig nem vagyok plc programozó, de már legalább hibakeresésben használni kell)

szóval a csodamasina: sorjázza a forgácsolt kisméretű acél terméket, a korongokat vízzel hűtik fröcsköl is rendesen.
    Első hiba: egyetlen egy beépített alkatrészt sem a fröcskölő víznek szántak, sima pneus munkahengerek és érzékelők, átlagos lineáris hajtások stb. Üt az összes munkahenger, majd lerepül róla a cucc, de akkor lassítsunk rajta...
    Második: a munkahengereket zsírozni kell keményen, már a fojtók sem jók valamint egy két eltekert fojtóvisszacsapó szelep hatására megáll az egész és vár. Befejezi a home pozícióba állást és hibaüzenet nélkül vár...

Bámulatos én mondom bámulatos, még ingyen is jobbat csinálnék a szabadidőmből, csakhogy legyen végre valami referencia.

Múlt héten épp felhívtak: Első kérdés "ön hány évet programozott?"
    Mondhatom szép, ha mindig ez lesz az első és utolsó kérdés akkor én itt sosem fogok programozni

Új hozzászólás Aktív témák