Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
Szia!
Ez így igaz, csak ha nagyon új akkor sokat kell vele foglalkoznom, nekem meg limitált az erre fordítható energiám, úgymond inkább a biztosra kell hogy menjek és az elterjedteket nézegetni.
Meg egy másik téma is feljött ami fontos.
A szervómotorok, azt már tényleg csak élesben lehet megtanulni, nem?
Most teszem azt tisztában vagyok a nyomatékok, forgásmennyiségek fizikai vonzatával stb, még talán egy pidet is össze tudnék rakni sőt, ha mindent tudok akkor még a Wissim-ben is rajzolok egy jelleggörbét, de ezek még vagy már nagyon elméletiek. Év elején nagyon sok energiát fektettem a differenciális egyenletekbe és az átviteli függvényekbe. Bánni nem bánom, csak éppen hasznát még nem látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest