Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodzylla
csendes tag
Üdv Emberek!
Múltkorjában még írtam ide OPTOVED es tanfolyamomon, elvégeztem azt is , meg leraktam egy automatika technikusit is. Sajnos igazából csak alapokra volt elég az egész, és nem sok időm volt foglalkozni vele a főiskola miatt (emiatt főleg csak olvaslak titeket). Most arra gondoltam ,hogy ebben a fórumban amúgy is hatalmas tudás lett összehalmozva, megpróbálnék egy katalogizált tudás bázist összedobni, amolyan hiba jegyzet szerűt, hátha sokaknak segítene, ha valakinek van hozzá ötlete szívesen fogadom

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs