Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
veterán
Ha én azt tudnám,hogy milyen szabályzó!
Ez távfűtési rendszer szabályzása,elvileg nekem nem kellene ezzel foglalkozni,de az üzemeltetők ejtenek rá magasról,miközben személyes véleményem szerint rengeteg finomhangolást lehetne végezni mellyel sokat javulna az ellátás minősége.Főleg a meleg víz előállítás oldalon volna tenni való,mivel ott nagyon szűk korlátok között, a maximális 53C tartály előremenőből kellene állandó 50C körüli tartály felső hőmérsékletet biztosítani hirtelen bekövetkező óriási elvételkülönbségeknél,mikor is gyakran elmarad a tartály felső hőmérséklete a kérttől..Tehát gyors beavatkozás kellene,mely mégsem okozza a kis elvételi időszakokban a szelep állandó rángatózását,olyan mintha a kevés elvétel időszaknak és a nagy elvétel időszaknak különféle vezérlés kellene,elsőnél lassúbb míg utóbbinál gyors és drasztikus beavatkozással.
Szerintem a próba-figyelés módszerével lesz állítgatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez távfűtési rendszer szabályzása,elvileg nekem nem kellene ezzel foglalkozni,de az üzemeltetők ejtenek rá magasról,miközben személyes véleményem szerint rengeteg finomhangolást lehetne végezni mellyel sokat javulna az ellátás minősége.Főleg a meleg víz előállítás oldalon volna tenni való,mivel ott nagyon szűk korlátok között, a maximális 53C tartály előremenőből kellene állandó 50C körüli tartály felső hőmérsékletet biztosítani hirtelen bekövetkező óriási elvételkülönbségeknél,mikor is gyakran elmarad a tartály felső hőmérséklete a kérttől..Tehát gyors beavatkozás kellene,mely mégsem okozza a kis elvételi időszakokban a szelep állandó rángatózását,olyan mintha a kevés elvétel időszaknak és a nagy elvétel időszaknak különféle vezérlés kellene,elsőnél lassúbb míg utóbbinál gyors és drasztikus beavatkozással.