Hirdetés
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szabessz #16791 üzenetére
Az S20-szal maximum az LG 50PK750 lehetne pariban, de a PK550 semmiképp. Egyértelműen az S20 a jobb. Meg ha már ennyit szánsz TV-re, akkor ne LG-t vegyél!
Amúgy ha már teszt, akkor ez alá ne add:
Ez ugyanaz, mint a 46S20, csak 50"-os és a UK-be szánt modell (ezt jelöli a végén a B).
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
szp1
addikt
válasz szabessz #16796 üzenetére
"Nekem fontos szép képminőség legyen a nagy és a rosszab minőségű tv-adás és film is."
A fullHD-n a rosszból nagyon rossz lesz. Főleg 50"-on.
De lehet, hogy nem jól értem az idézett mondatot.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
Joshi
titán
válasz szabessz #16796 üzenetére
Ha van pénzed akkor mindenképpen Panasonicot vegyél de jó TV adás nincs, leszámítva azt az egy-két HD adást ami jelenleg van. Ha HD filmeket nézel arra bőven megfelel egy LG vagy Samu is már csak a költséghatékonyság végett. Egyébként nekem LG 50PK250 van ami teljesen megegyezik az 550-el leszámítva multimédia támogatást(zene, film lejátszás hiánya) de nem bántam meg a nagy méretet. A fogyasztás lehetne kevesebb is de valamit valamiért.
Az árakat nem tudom de minőségben állítólag az LG van a legutolsó helyen a 3 gyártó közül(Pana-Samu-LG). Ha nem Panát veszel akkor nehéz lesz a választás mert az LG-nek nagyon jó árai vannak, én is ezért vettem LG-t. Gyakorlatilag lövésem se volt a részletekről egyszerűen megtetszett és megvettem amit utólag se bántam meg. A ghosting az játszik elég keményen az LG-nél de hál isten a beégés már itt se probléma. Ami még zavarhat az a tükröződés, de amennyire zavart az elején mára már teljesen átnézek fölötte természetesen nappal(sötétben nincs szerepe).Nem tudom hogy mennyi pénzed van a projectre de ha teheted akkor Pana G20 42", az 50"-os modell szerintem már túl sokba kerül egy TV-ért legyen az akármilyen überkirály.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szabessz #16806 üzenetére
Nem zavaró az 1024x768. Az SD képadás általánosságban jobb HD-Ready-n nézve, mint fullHD-n, hisz a natív felbontás itt közelebb van az anyag felbontásához. Persze a fullHD TV-k általában már képtulajdonságokban többet tudnak, ez hozhat némi javulást is.
Az Xbox-nak még jobb is az alacsonyabb felbontás, kevés cím megy fullHD-ben.
Get Moded!
-
moland007
tag
válasz szabessz #16927 üzenetére
sajnos nem tudtam összehasonlítani őket pedig jómagam is s20 vs g20 között hezitáltam igaz 42" ban
nem bántam meg a g20 at ... sokkal többet tud és persze neo pdp-s
az 50" ra igen jó anyag kell de 'S' széria usb, d-sub, ethernet hiánya miatt csak médialejátszó (hdmi) jöhet szóba ... ezt tartsd szem elött
jómagam p46g20 ra szavazok még ha drágább is mint s5055A83J
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szabessz #17363 üzenetére
A G-szériának jobbak a képtulajdonságai a NeoPDP panel miatt, érdemesebb azt választani, ha képminőség fontos szempont. Ez szabad szemmel is jól látható, ha a két TV egymás mellett van. A 46"-os méret még szerintem vállalható kompromisszum, persze csak akkor, ha nem extrém nagy a nézési távolság. Én valószínű a 46G20-at venném a kettő közül, annak ellenére, hogy a fullHD-nak szerintem 50"-tól fölfelé van csak igazán értelme. A képminőség viszont elég meggyőző a G-szériát tekintve. Ha viszont kell az 50", akkor vállalható az 50S20 is, kiváló TV az is és úgysem lesz ott mellette a G20, hogy lehetne hozzá hasonlítani. Hatalmas nagy eltérések pedig amúgy sincsenek, a képminőségen túl csak pár szolgáltatással nyújt többet a G-széria (pl. USB, médialejátszó, HDD-re rögzíthető digitális TV-adás). Ha ezen szolgáltatások is fontosak, akkor viszont egyértelműen a G a nyerő.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz szabessz #17585 üzenetére
A tavalyi 6-os sorozatú samuk is a G sorozattal voltak partiba nem az S-el!
A B850 és B650-es is egyforma képminőséggel rendelkezett, csak a nagyobbikon volt egy plusz szűrő, és 2,5cm kivitel volt. Az ide modellek tovább javulotak, így a C6500 jobb képpel bír mint a tavalyi B850-es. De azért a G-s pana jobb valamicskével. -
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szabessz #17591 üzenetére
Tényleg jó széria volt a Samsung B850 és feltehetőleg a C6500 is tartani fogja ezt a sikert.
A G20-nak mélyebb feketéi és plasztikusabb színvilága van, a hisztogramok is ezt mondják, érdemes tehát elgondolkozni rajta. A fekete szintjének kis mértékű csökkenésére lehet számítani a G20-as sorozatnál is, de ez nem különösebben jelentős, a tavalyi G10-es szériához képest lassabb ütemben és kisebb lépcsőkben történik, valamint a mértéke is sokkal kisebb, még így is a Samsung modelljének feketéje alatt marad a dolog.
A 46G20 egyébként már most elérhető 300-305 eFt közötti áron. Ennél kevesebből megkapható az 50C6500 (azért ebből is tudsz következtetni a két készülék minőségbeli különbségére - mert nem pusztán árazásbeli eltérésről van szó), szóval ha tetszik az C6500 képi világa és képességei, akkor nem rossz választás. Garanciát tekintve most mindkét készülékre 2+1 év jár, ha vársz, akkor a Panasonic-ra talán decemberben lesz ismét 5 éves akció, addigra az ára is leesik a C6500 mostani szintjére, az 50G20-é pedig talán 320-330 eFt környékére (de ez csak az én jóslatom). Szerintem megérheti várni, mert az 50C6500 áránál 30-40 eFt-tal többért év végére talán hazavihető lenne egy 50G20 5 év garanciával. Mindez persze csak jóslat, de a korábbi évek tapasztalatai alapján várható az árak ilyen szintű alakulása.
Nem egyszerű döntés, de igazából mindkét készülék kiváló, nyilván itt szerepet játszhat már a márkákkal kapcsolatban fennálló szimpátia is. Ha most akarsz TV-t venni, nem akarsz várni és olcsóbban akarsz nagyobb, de korrekt készüléket, akkor Samsung 50C6500. Ha fontos a magasabb minőség és ezért hajlandó vagy kicsit többet adni és várni, akkor 50G20, ha nem akarsz várni, de 300 eFt-ot rá tudsz szánni és nem zavar, hogy csak 46", akkor viszont egyértelműen a 46G20.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Vajga
tag
válasz szabessz #17593 üzenetére
Már g10-nél sem jellemző a beégés. Én még ghostot sem tapasztaltam egész múltkoráig, akkor egy egész napig ment az m1 és az élő feliratot ha nagyon kerestem este fekete háttérnél, akkor megtaláltam. egy filmet megnéztem és el is tűnt. Beégni hááát... nem tudom, nem lenne egyszerű szerintem beégetni. Simán jó konzolra is bármire. + nem tudom mennyire szempont nálad, de baromi keveset fogyaszt.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mivel elég szűkszavú a manual, meg tudná valaki mondani mi a külömbség az előre beállított profilok között? Mert ha ugyanazokra az értékekre állítom mindet, akkor is van külömbség.
[ Szerkesztve ]
-
adamsz82
tag
válasz szabessz #22094 üzenetére
Szia!
Speciel 2 hete nyúzom(járatódjon csak ) a jó kis G20-as plasmám.
Néma csönd jön maximum a tv-ből se zúgás se ciripelés.. mellé hajolva sincs más csak néma csönd.
Erre is megoldás, ha olyan helyről nézel tv-t ahol vétel előtt bekapcsolhatod kipróbálni megnézni - megfülelni.[ Szerkesztve ]
-
Henry06
tag
válasz szabessz #22457 üzenetére
Floatin Black az meg mi? Nézegettem a youtubon videókat róla de ezek kb no comment kategória, itt van pl ez http://www.youtube.com/watch?v=ad8ymrPuSrw&feature=related halvány f..gom sincs a videó készítője mit akart mutatni, tekintve hogy a jelenet pont így néz ki a crt-men és az ismerősöm lcd-jén is Ha valaki képes lemondani a g20-ról ilyen bullshit miatt az magára vessen
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szabessz #23344 üzenetére
Ez a hibás beállításból fakad: túl van húzva a kontraszt vagy fényerő érték és túlgerjed a panel. Lejjebb kell venni belőlük és megszűnik ez az ún. dither-zaj.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LED világítás a lakásban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest