- CES 2025: NAND flash alapokon nyugvó újdonságok a Micron/Crucial gondozásában
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- CES 2025: Acer Nitro V sorozatú gaming noteszek a belépőszinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
gaborka1981
csendes tag
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni DM-Fan-nak és minden kedves fórumozónak, hogy segített, hogy végül G20 Pana plazmát vegyek.
Ha megengeditek pár gondolat és eddigi tapasztalat, hátha segít másnak is a választásban hogy mely TV-t, gyártót részesítsék előnyben.
Új lakásunkba kerestünk TV-t. Először Samu C6500 Led TV-ben gondolkodtam de hamar törölni kellett a gondolatot amikor a feleségemnek megmutattam a cuccot.
Szerinte a kép műanyag, túl mű, szellemképes stb. Ekkor egy segítőkész Auchan-os kolléga javasolta, hogy gondolkodjunk inkább plazmában és javasolta a G20-at.
Jónéhány MM látogatás és kb. a fél fórum elolvasása után megszületett a döntés: G20 lesz. Az Auchanban vettük meg a cuccot. Ezért meg lehet kövezni, de nem bántam meg mert eredetit adtak, a káván fóliázva, a doboz sértetlen stb stb. Wagon R+-ba állítva pont jól befért. Hazaérve az előírásszerű pihentetés megvolt. Én egy egész éjjelt szántam rá.
Másnap analóg adást rákötve indult a TV-zés, beállítás stb. Én már rögtön az elején zoom1-ben kezdtem minden TV adást nézni. Szerintem nem kellemetlen és megszokható.
A fórumozó kollégák által leírt ghosting stb. effektekkel eddig én nem találkoztam. Lehet hogy én kevésbé vagyok erre érzékeny ...... A képprofilok közül nekem a THX jött be, de nagyon. Egyértelműen gyönyörű a látvány, telített színek, csodás árnyalatok, stb. A TV zúgásáról csak annyit, hogy igen van nem zavaró mértékben, minél világosabb a képtartalom annál jobban hallani de szerintem ezt senkit se tántorítson el. Még egy érdekesség de szerintem az idő előrehaladtával egyre jobbak lettek a színek. Lehet ez szubjektív vélemény és hülyeség is de én ezt vettem észre.
A TV megvétele után nem sokkal a letöltött 8-10-12-15 GB mkv filmek, pár DVD számára kerestem játékost. HD Dune Smart B1 lett a dologból. Nekem nagyon tetszett hogy optikai olvasó is van benne és Bluray lemezt is lejátszik, noha még nem rendelkezem ilyennel. Mit mondjak.....új élményekkel lettem gazdagabb hogy ilyen képminőségben láthatom a sok sok letöltött filmem, amiket eddig csak monitoron nézhettem.
Ugyan a G20-am csak 42-es de ennek ellenére is élvezem a dolgot. A fórumban ment régen a párbeszéd hogy mit mekkora távolságról kellene nézni. Én pl 2,5 méterről nézem ami a korábbi hozzászólások alapján messze van, de nekem mégis elég.
Összeségében nagyon elégedett vagyok. Mindenkit bíztatni tudok egy minőségi plazma és lejátszó megvételére még akkor is hogy tudom hogy az anyagi keret sok helyen véges.......nekem is erre futotta de nagyon megérte.
Sziasztok!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple notebookok
- Motoros topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...