- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- CES 2025: Acer Nitro V sorozatú gaming noteszek a belépőszinten
- CES 2025: Nyárra megjönnek az Acer új kézikonzoljai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
diablo666
tag
Panasonic TC-P54G25 54
--ez olyasmi,mint a g20?amazonon lattam ezer dollarert.. -
-
HUTCHDB
nagyúr
egy digitális jel ezen képmegjelenítőknél igen is kell(lene).
sokkal jobb a képminőség, ezt tapasztalatból mondom.
ráadásul a digitális adások között jónéhány már HD, ami nagyon szépen mutat.
ezek az adók, mint pl.: National Geographic HD, iszonyatosan szép képet produkálnak.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
psg5
veterán
Rokonságban van egy Samsung PS42B430P Plazma. Várható minőségi javulás amennyiben set-top boxon keresztűl jönne digitálisan a jel? Most sima analóg, hagyományos koaxkábelen jön és hát azért elég pixeles.
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz formax #33872 üzenetére
Köszi.
Miért tetted off topicba? Szerintem témába illő a válaszod.
Hát pedig mindenképpen 50"-osat keresek,mert akit ismerek és vett 42 vagy 46-osat mindenki azt mondja, hogy utólag símán beválallná az 50" eset (pedig van aki panelban lakik...) Jó nyilván az ár is behatárolja a dolgokat...F.K.T.
-
formax
tag
Azt nem tudom 50"-osoknál mi a helyzet, de 42"-osnál az X20 (ill. a fullHD U20) már nem beszerezhető, csak bemutató darabot lehetne venni, amit nem ajánlok. Tudom, hogy több helyen szerepel a honlapon, vagy kint van az áruházban, de rákérdezés után mindenütt ez derült ki.
Szóval, lehet, hogy az 50X20 már csak álom, helyette az 50C3 lesz beszerezhető.
Magam részéről megrendeltem a P42C3-at, várom a visszajelzést az érkezés időpontjáról.formax
-
gabben85
csendes tag
bocs, bemenőnél!
-
gabben85
csendes tag
Tegnap megvettem az oplay hd2-t.Amitől féltem hogy nagyon fog zúgni a ventije, de szinte semmit nem hallani. Még ismerkedek vele egyenlőre, amit nem értek igazán, hogy a kimenő jelnél mikor kell 50,ill 60hz-re állítani,meg mikor kell bekapcsolni a 24p-t.Az nyilvánvaló mikor teszem 720/1080p-re de az előzőeket nem tudom.Valaki le tudná nekem írni röviden?
-
M_AND_Ms
veterán
Elsőként az nem fogyasztás, hanem teljesítmény felvétel.
Minden villamos készülékre rá kell, hogy írják, hogy mennyi annak a max teljesítmény felvétele. És a maximum értéket kell, hogy feltüntessék rajta.
Az ok egyszerű: minden villamos készülék megterheli az őt villamos energiával ellátó rendszert. De nem terhelheti azt túl, mert az veszélyes (pl elégnek a vezetékek, stb.).
Tehát amikor te egy villamos készüléket rákapcsolsz a hálózatra, akkor tudnod kell, hogy annak mennyi a max teljesítmény felvétele, mennyi a max amit felvesz a hálózatbólÉs a készülékek nagy részben nem folyamatosan veszik fel a max teljesítményt. Pl egy vasaló is ki be kapcsol, a mosógépnél a fűtéskor van legnagyobb felvétel, de van, hogy épp majdnem nulla. Talán egy kenyérpirító az, ami működése közben végig, konstans módon a megadott teljesítményt veszi fel.
De a lényeg, hogy tudd, hogy az adott készüléknél mi a legnagyobb teljesítmény felvétel, így tudhatod, hogy biztonságosan használhatod-e az adott hálózatban, vagy sem. Ezért kötelező feltüntetni
Persze van hülyeségvédelem is: kismegszakító, vagy olvadóbiztosíték, ami több helyütt is el van helyezve az hálózatban és mindig a mögötte lévő hálózati részt védi. Ha az arra kapcsolt készülékek össz felvett teljesítménye eléri az annak a hálózatnak a teherbírását, akkor ezek a védelmek lekapcsolják a hálózatot: levág a kismegszakító, kiolvad a biztosíték.
Amúgy a fogyasztás, az egységnyi idő alatt felvett össz teljesítmény, tehát a fogyasztás érték megadásakor azt is meg kell adni, menyi idő alatt. Pl: 200 kW/h az annyi, hogy óránként 200 kW.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
psg5
veterán
Üdv!
Elhúzodó tv-vásárlás előtt állok. Ott tartok, hogy 50" Hd ready Panasonic (nézési távolságot-2-2,5m ,de ha sokan vagyunk akkor van aki 4m ről nézné - valamint azt figyelembe véve, hogy sok sd anyag, set-top boxos tvzés lenne, sportműsorok,rip-ek,dvd filmek)
Még le vagyok ragadva a Pana 50X20 -asnál. Változott-e a megítélés, hogy Fullhd vagy Ready az említett tartalmakra? Valamint, annak idején nézegettem a Samsung 50C530-at is, a médialejátszó miatt, de azt úgy néz ki amúgy is veszünk külön.
A fenntieket figyelembe véve jelenleg mit érdemes még megnézni?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
BBéci
legenda
válasz grabber #33865 üzenetére
A demófilmeket arra hegyezik ki, hogy az ember dobjon egy hátast, ha meglátja.
Nekem tetszik a Pana 3D-je, remélem rövidesen látok valami olyan (akár felnőtt) filmet is, mondjuk a VT30-on - amitől legalább annyira leesik az állam, mint az emlegetett jelenetektől. Az Ice Age 3 nem nyűgözött le.Mit értesz az alatt, hogy +fizetni? Amennyivel többe kerül a 3D tévé?
A VT20 kétdimenziós anyaggal is verte a teljes tavalyi mezőnyt. Szerintem.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
GeneraL_XTX
veterán
azt a panasonic demólemezt nagyon megnézném de egy ps3 trailert is láttam ahol megvolt a feléd dobott labda effekt, nagyon nagy volt. Az új Uncharted 3 3D trailer is fantasztikus, sehol semmi crosstalk (GT20)
de az mondjuk fura hogy a samuknál nagyobb a crosstalk mint a panákon ezekszerint nem csak a panel válaszidején múlik a dolog?
-
BBéci
legenda
válasz grabber #33859 üzenetére
Akiknek lejátszottam VT20-on a Panasonic demófilmjét, hátrahőköltek a kamera frontlencséjére fröccsenő víztől és elhajoltak a feléjük dobott baseball labda elől. Én szintén.
A Samsung C7790 nem volt ennyire élethű, a C9000 viszont már közelítette a Panát, de annál a crosstalk kissé elrontotta az élvezetet.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
erdoke
titán
válasz grabber #33859 üzenetére
A 6500-ast nem láttam akciósan, és az ajándék szemüveg + film szettel (24e Ft külön) 300-ért a C7000 most verhetetlennek tűnik.
Azzal tisztában vagyok, hogy egy 1024x768-as készüléket hasonlítunk a Full HD-hez, de árban sincs sok közük egymáshoz. Persze a fél ár talán reálisabb lenne...A legjobb aláírás a héten
-
Rick4
félisten
válasz DM-Fan #33855 üzenetére
Még az is lehet, egy nem konstans fogyasztásnál mi szerint mérnének átlagot, gyanítható, hogy erre nincsen hivatalos mérési metódus, sajna ez viszont sok ember elriaszt. Én a 140W-ot fogyasztó 37"-os LG lcd után kellemesen meglepődtem....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
addikt
válasz erdoke #33857 üzenetére
Köze sincs egymáshoz.
Azért írtam be ezt az infot,mert ez a legújabb panasonic tv generáció legolcsóbb 50" tv-je,amiről még senkinek sincs tapasztalata és még magyar árakat sem tudtunk igazából.
Amúgy ár/teljesítményben a Samsung 6500 a nyerő,ha nem kell 3D vagy ha kell akkor a 7000 tökéletes választás lesz(bár ez a 3D semennyire sem vonz és nem fogok kitérni a plazmafegyverek sugara elől,mert annyira nem élethű Szerintem csak a gond lehet vele egyelőre[szemüveg/fejfájás])[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz grabber #33856 üzenetére
Az elég korrekt induló ár! Tavaly azért kellett egy idő, hogy az 50"-os Panasonic HD-Ready-k beessenek 200 eFt alá.
erdoke:
"Láttam, de valahogy nem vagyok képben, hogy mit tud, illetve hogyan viszonyul a 300e Ft-os 50C7000 + szemüvegek kombóhoz ár/teljesítmény viszonyban."
Hát, bár a C3-at még nem láttam, de azt látatlanban is ki merem jelenteni, hogy nem egy kategória a két említett TV. A Panasonic C3 gyanítom erős C2 utánérzés lesz képiekben, a Samsung C7000 meg azért egy elég korrekt fullHD paneles TV, ráadásul 3D opcióval. Szóval szerintem ár/érték arányban (meg minden másban is) egyértelműen a Samsung a nyerő.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
addikt
Panasonic 50C3 199K az eu******-ban
-
DM-Fan
nagyúr
Azért, mert azt az értéket adják meg, ami a legeltúlzottabb használat mellett előfordulhat (pl. magasra állított kontrasztérték, világos képanyag folyamatos megjelenítése). Gondolom egyrészt azért, mert így látható, hogy a hálózatot mennyire terhelheti, illetve azért is, mert gondolom pl. az USA-ban azért is képes perelni valaki a gyártót, ha többet fogyaszt a készülék, mint amennyit az adatlapján feltüntetnek.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Elijah Baley #33850 üzenetére
Ez a TV már 2008. tavaszán is erősen kifutó modell volt, ugyanis 2007-es modellévű, ráadásul 2006-os panel van benne. HD-Ready, elég magas fogyasztású, panelhibára eléggé hajlamos széria volt, garancia már nyilván nincs rá, gondolom nem keveset ment is már, az esetleges javítása iszonyatos összeg lenne. Ha makulátlan és hibátlanul működőképes is, akkor sem szabad többet adni érte, mint 40-50 eFt.
Mennyiért lehet eladni? Mindent annyiért, amennyiért talál rá vevőt az ember! Etikusan - a TV valós értékét ismerve - úgy 50 eFt-nál többet viszont "nem illik" kérni érte.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Rick4
félisten
válasz sbazsi #33849 üzenetére
Franc se tudja, az enyémnek a samsung szerint 340W az áramfelvétele, ehhez képest inkább a fele jellemző. Maga a műszer meg még ha 10%-os csalással dolgozna, akkor is túl nagy lenne a különbség....
Egyébként én az én plazmámmal nagyon nem vagyok megelégedve, legalábbis "képalkotásügyileg" nem, egy HD-s műholdvevőbvel használom, ahol 720p-ben kapja hdmi-n a jelet (1080i-n nekem rosszabb, életlenebb a kép, szerintem a tévé jobban skáláz fel 720p-ről, mint a beltéri 1080i-re. De a box-szal is, meg a dvb-t tunerrel is oldalirányú mozgásoknál szaggat a kép, vagyis ami oldalra mozog, az nem elúszik oldalra, hanem elugrál... Pl a duna tv híradójánál amikor alul megy a stáblista, olvashatatlan, elmossa a tévé a feliratot....
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Elijah Baley
tag
Sziasztok! Haveromnak van egy ilyen Panasonic TH-42PV7P plazmája. 2008 tavaszán vette a MediaMarkt-ban. Szerintetek mennyiért lehetne eladni most, mi lehet a reális ára? A TV szép karcmentes állapotban van.
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
sbazsi
veterán
-
R1per2
tag
válasz madgie #33829 üzenetére
Nekem a mozi üzemmód az LG-n pont hogy a legvilágosabb a többihez képest, de nem úgy, mintha fel lenne húzva a fényerő, mert a fekete megmarad ugyanolyan feketének, nem tudom máshogy magyarázni, mert nem értek hozzá. De egyértelműen a legjobb beállítás ez mindenhez számomra. A színek gyönyörűek, természetközeliek, ami pl a játékgépes, meg élénk beállításoknál egyértelműen leromlik, a normál alap üzemmód pedig túl sötét. És ha feljebb húzok gammát vagy fényerőt azon, másképp világosodik, fakóbb lesz, mint a mozi üzemmódnál.
A kontraszt a legkisebb is ha jól tudom ezen, 80-assal, a többi 90 meg 100, szerintem túl vannak fölöslegesen ott húzva. Jó lenne tudni mégis mi alapján találják ki ezeket a gyári beállításokat.
[ Szerkesztve ]
-
R1per2
tag
válasz tibor.sz #33831 üzenetére
ez a kép elsötétüléses dolog nálam is megvan, amikor pc-n használom a plazmát, és rájöttem, hogy a bekapcsolási sorrenddel orvosolható. Nem értem én sem a logikáját.
Én annyit teszek, ha plazmán akarok filmezni, hogy kikapcsolok mindent, a gépet is újraindítom, és akkor működik hibátlanul. -
Rick4
félisten
válasz sbazsi #33837 üzenetére
Elég sokat kajál, ezen már buksz eleget, ha megcsináltatod, szerintem még meg kellene nézetni valakivel, hátha valami aprócska gond van csak. A monitornal használt 47"-os LCD-m 90W-ot kér (Biztosan számít, hogy a fényerő 57%-on van) az 50-es plazmám meg 120-200W között kér, egyszer volt 250W, mikor direkt egy műlesiklásos műsorral kapcsoltam, ahol a képernyő 95%-a hófehér volt.
-
senior tag
Az A.C.Ryan PlayON!HD minin lehet állítani a full range RGB -t?
Átnéztem a menüt vagy 5x de nem találtam ilyen opciót. De mivel ismerem magam, simán előfordulhatott, hogy elsiklottam felette. -
sbazsi
veterán
válasz #09634560 #33842 üzenetére
igen, elnéztem. csak végigfutottam az adatlapot, és annyit láttam: hdmi:1
meg sem néztem, hogy az oldalsót külön írták.ha megy a nasról a dlna, akkor valszeg kezdetben megteszi. nincs még egy eszköz, és még 30k. a filmjeim többsége jelenleg amúgy is sd minőség.
most hogy mondod, tényleg rajzfilmmel demoztatják a led tv-ket...
akkor az felejtős... -
törölt tag
válasz sbazsi #33841 üzenetére
Valamit elnéztél,4 HDMI van rajta,3 hátul,1 oldalt.Nincs olcsóbb 42-ben amelyben lenne Net-tv,de s Panasonic 42S20 és az U20 is jó vétel,de nem érik el a 42g20 képminőségét.
Igen a DNLA alkalmas rá,de még jobd a közvetlen HDMI összeköttetés.
Ha észrevetted,a LED-tv-k legtöbbjét rajzfilmekkel vagy Demókkal reklámozzák. Világos helyen ilyen filmekkel tényleg jól mutatnak. De sötétben vagy normális szobában felhősödnek, kisebb a betekintési szögük és az alsó kategória LED-esei ugyanolyan rosszak,mintha belépő LCD-t vennél fele-harmadannyiért. Ez volt érvényes a tavalyi modellekre. -
sbazsi
veterán
válasz #09634560 #33840 üzenetére
mennyiből? hát ez jó kérdés, nem tudom. minél olcsóbban.
TV-nek használnám, tehát nem géphez kellene. meg persze filmhez, gépről/médialejátszóról.
nézem, ezen csak 1 hdmi van. nem ártana, ha lenne rajta 2, vagy még több.dlna: ezzel lehet mondjuk nasrol filmeket lejátszani
led-et miért nem?
-
törölt tag
válasz sbazsi #33837 üzenetére
Legfontosabbat lehagytad. mennyiből?
Egyértelmüen:mozira plazma,monitornak LCD.
LED LCD-ről lebeszélnélek.
Csak néhány funkció érthető el az un 'Net-tv-n", legtöbbször nincs benne böngésző..Ha elérhető is,akkor is lassú a kezelése.
Plazmában Panasonic 42G20 ami nagyon jó.Felét se fogja átlagban fogyasztani,még a max fogyasztása is kb alig több,ami csak teljes fehér kép nézegetésénél jelentkezne. -
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Remélem nem zavar senkit, ha ide is beírom, de van egy eladó vadonat új, még ki sem csomagolt Samsung WMN 4240 fali konzolom.
Ha valakit érdekelne írjon privátba.
Köszi és bocs!Üdv.
Soma
www.somansky.com
-
sbazsi
veterán
Egyelőre még működik a Tv, csak kérdés, hogy meddig.
És ha bemelegszik, akkor nem látszik.
Hol máshol/mennyiért tudnám megcsináltatni?Ha esetleg a csere mellett döntenék, milyet javasoltok, a következő kritériumokkal:
legalább 42", full hd.
youtube és társai előny, és az is, ha nas-ról tud játszani. (még nincs, de hátha )
Ez most 380w-ot fogyaszt. Sztm ez baromi sok.érdemes még most lcd/plazmát venni, vagy inkább led?
ebben a méretben melyik a jobb? lcd/plazma/led?meg milyen új dolgok vannak tv terén? látom most samsung app store tv-re.
meg internetezés, meg ilyenek.
hogy lehet egy tv-n netezni, csak bizonyos weboldalak/szolgáltatások mennek, vagy van böngésző is?
úgy érzem le vagyok maradva -
-
Rick4
félisten
-
tibor.sz
tag
válasz DM-Fan #33796 üzenetére
Még mindig a "villogós" hibajelenség (Pana plazmám UPC digitális set top box-szal HDMI-n összekötve nem mindig jeleníti meg a képet, hanem csak villog):
Tegnap kipróbáltam a DVD-t is HDMI-vel összekötve. Se kép se hang. Pedig valami összeköttetés biztos van, hiszen a TV a bal felső sarokban a a bemenet kijelzése alatt azt is kiírja, hogy éppen milyen jel jön(ne) a DVD-ből. És ha a DVD-n változtatom, hogy pl. 720p vagy 1080i, akkor a TV-n is változik ugyanez, tehát szerintem a DVD-t érzékeli valahogy de sem képet sem hangot nem ad.
Ugyanez van a UPC stb-vel való összeköttetésnél is, ott is ugyanúgy kiírja azt, hogy a set top box milyen kimeneti jelre van állítva (720p vagy 1080i). De ott meg villog (persze csak egy darabig, mert gondolom valami képernyővédő elektronika miatt abbahgyja a villogást és csak simán elsötétül).
Kicseréltem a HDMI kábelt is, azzal is ugyanezt produkálja.
Már minden eshetőséget próbálok számbavenni. Szerintetek pl. lehet-e jelentősége annak, hogy milyen sorrendben kapcsolom be a készülékeket (mert itt mintha olvastam volna, hogy pc-vel való összekötésnél ez felmerült). Vagy lehet-e jelentősége annak, hogy a DVD-hez egyértelműen 1.1 HDMI kábelem van, a UPC-hez azt hiszem már 1.2-t adtak, míg a TV bemenetei 1.3-asok.
Lehet, hogy ezek nagy hülyeségek, de már egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy mi lehet a baj. Főleg így, hogy a TV egyszer megjeleníti a UPC set top box képét, egyszer meg nem, csak villog, pedig közben hozzá sem nyúlok.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz danielsan79 #33828 üzenetére
az érdekes
én is most játszom a killzone-al és eddig egyetlen egy esetben vettem észre szellemképet az egyik átvezetőnél. De az átvezető filmek 90%-a és a gameplay teljesen mentes a crosstalk-tól, mint minden más játék és film is amit eddig néztem.(kivéve gran turismo 5 belső nézetnél is van egy pici a műszerfalnál, ha nagyon kontrasztos)
ez azért fura mert én úgy tudom a crosstalk az LCD-knél van jelen inkább a panel lassú válaszideje miatt és ez a plazmáknál ugye technológiai adottságok miatt nincs jelen.
Nem tudom hogy mit baszhattak el a samsungnál -
madgie
titán
válasz R1per2 #33820 üzenetére
Szerintem még két azonos típusu tévé sem teljesen ugyanolyan (LCD-nél biztos, tapasztaltam, így plazmánál is valószínű), nálam a mozi mód fenemód sötét és kontraszttalan. Persze lehet azon állítani, a fekete kárára (ami a pq2000-en amúgy sem kimagasló). Nekem haladó módban van a tévé, már csak azért is, mert csak ott van normális finomhangolhatóság.
-
danielsan79
csendes tag
válasz GeneraL_XTX #33826 üzenetére
Killzone 3nál mindenhol. Főleg az átvezetők nagyon durván szellemképesek. Ráadásul kb 640x480ra butítják a játékot hogy legyen benne 3D. A COD Black OPSnál szintén. A TV menüjében van egy csúszka -5től +5ig, azzal valamennyire lehet korrigálni a dolgot.
-
Ezekiell
veterán
@DM-Fan
Köszi a segítséget, ma érkezett meg a Panasonic P42X3-am, eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve, gyönyörű a képe mind analógon, mind wdtv-n. Thx!
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz danielsan79 #33825 üzenetére
milyen játéknál látsz crosstalkot és hol?
-
danielsan79
csendes tag
válasz zsoltika29 #33822 üzenetére
A Cora-ban márc 20-ig 300eft 2db szemüveggel. Én ott vettem meg. Játéknál és filmnél is van egy kis crostalk (filmnél azért nem vészes, játéknál zavaróbb). Az üzletben van egy kiállított darab, azt nézd meg.
-
zsoltika29
tag
válasz GeneraL_XTX #33823 üzenetére
Milyen panád van? VT20-as
Ha igen az biztos király.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz zsoltika29 #33822 üzenetére
én úgy tudom plazmánál minimális a crosstalk 3D-nél. Legalábbis az én panasonic-omon még nem találkoztam vele.
De lehet hogy ebben a samu gyengébb, nem tudom.
-
zsoltika29
tag
válasz danielsan79 #33813 üzenetére
Hali!! Nekem nincs Samsung PS50C7000 csak azzal szemezgetek.
Te hol vetted? Mennyi szemüveget adtak hozzá?
Tényleg szellem képes a 3D játszásnál?
Ez a crosstalk, ami tudomásom szerint a képfrissítés miatt van, de biztos van valaki, aki jobban tudja.
Ha tényleg ilyen nagy a crosstalkja, akkor lehet, hogy elpártolok tőle.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz KTTech #33805 üzenetére
köszi mindkettőtöknek
akkor holnap először a szervízt hívom, kíváncsi leszek. Itthon több embernek is megmutattam és azt mondták hogy tisztán látszik hogy se ráülve se leejtve nem volt.
ezt nem fogom annyiban hagyni, nem akarok megint 35k-t szemüvegre költeni amikor mert ez egy hónapot nem bírt ki....arról nem is beszélve hogy kb 10 alkalommal volt használva
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz danielsan79 #33813 üzenetére
Nekem c6500-am van.
Igaz nem 3D, de nagyjabol a te keszuleked.
Kulonbsegrol irtam nehany hozzaszolassal ez elott.
3D - rol, jatekrol nem tudok nyilatkozni, egyeb kerdesedre viszont megprobalok valaszolni.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
BaLee
addikt
Megnéztem újabb 3 filmet, most már biztosan állítom, hogy a Full Range RGB beállítás jótékony hatással van a fényerő ingadozásra G20nál! A fekete is szebbnek tűnik, de ez a fényerő ingadozás olyan szinten zavaró volt, hogy egy film alatt nagyon sokszor feltűnt.
Na azóta ez teljesen megváltozott.Szóval javaslom akinek hasonló gondokkal küzd, próbálja ki ezt a beállítást, kíváncsi vagyok mások tapasztalataira is!
-
HUTCHDB
nagyúr
-
danielsan79
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung PS50C7000 TV-t, 3D filmek és PlayStation 3 nyüstölésre (3D és normál játékok futtatásra is).
Esetleg van közületek másnak is ilyen TV-je esetleg TV + PS3 kombója?
Ha van megoszthatná velem a tapasztalatait, legfőképp 3D filmek esetén (beállítások, szellemkép -kiküszöbölése, stb).Előre is köszönöm!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Johnny Cage #33807 üzenetére
engem érdekel(ne), de nem vagyok jártas a panasonicban.
az viszont igaz, hogy egy kontrasztot nem szabad 100% környékére húzni!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Johnny Cage #33807 üzenetére
Szerintem már oly' mindegy! Aki akarta, az már úgyis elolvasta a cikket, az ottani beállításokat elvégezve pedig a vak is látja, hogy valami nincs rendben. Akinek nem gyanús, hogy egy plazmán csutkára húzott kontraszt nem frankó, annak úgyis mindegy, milyen értékek szerepelnek a tesztben.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Johnny Cage
addikt
na, nem érdekel senkit? csak le kéne szedetni azt a 60-as kontrasztot a G20 tesztből.
-
HUTCHDB
nagyúr
hát ezt nem hiszem el, most derült ki, hogy a kalibrálást végző szakival egy edzőterembe járunk.......
én meg itt keresgélek már jó ideje.
annyi gond van, hogy éppen telelni (nyaralni) van, de most már kivárom!
az ár is nagyon jó!
örülök, és nagy nagy köszönet mathgery fórumtársunknak, az infóért![ Szerkesztve ]
-
KTTech
veterán
válasz GeneraL_XTX #33802 üzenetére
Szervizt hívd a kiegekre ugyanúgy van gar, legfeljebb rövidebb ideig, mint a készülékre magára.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
tibor.sz
tag
válasz DM-Fan #33796 üzenetére
Nos, DVD-vel is próbáltam egyszer, ott gyakorlatilag mégcsak villogás sem volt, egész egyszerűen se kép se hang. De azzal nem nagyon foglalkoztam, így lehet, hogy én szúrtam el valamit az összekötésnél.
A set top box viszont biztosan jól van bekötve, hiszen ha már elindul egyszer, akkor utána tökéletesen működik, és valami elképesztő képe van.
Az STB beállításaiban sem hiszem, hogy hiba lenne, hiszen előtte is egy Panasonic (HD-Ready) plazma volt rákötve. Azt már próbáltam, hogy az STB beállításainál megváltoztattam a 720p-t 1080i-re és ezt váltogattam, de mindkét beállításnál ugyanúgy produkálja (vagy épp nem produkálja) a hibát.
Esetleg más ötlet?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #33802 üzenetére
Próbáld meg első körben a boltot, hogy a kiegészítőkre ők adják-e a garanciát. Ha azt mondják, hogy fordulj a márkaszervizhez, akkor jöhet a Video-Part Kft.
Get Moded!
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek