Hirdetés
Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
melyek a leginkább kerülendő csatornalogók, amelyek a leginkább hajlamosak a beégésre? új korában mennyi az a maximum idő, ameddig kint maradhat egy csatorna logója (egy reklámblokk nem elég a pihentetésre?) valamint a bejáratás után meddig maradhat ugyanaz a csatorna biztonságosan, elkapcsolás nélkül?
-
Johnny Cage
addikt
sokan ajánlottátok, hogy HDMI-t inkább kikapcsolt állapotban dugjunk rá a TV-re. leválasztásnál is ki legyen kapcsolva? standby elég vagy teljesen ki?
-
Johnny Cage
addikt
firmware-t egyébként csak SD kártyáról lehet frissíteni? G20-hoz akartam letölteni, de egyrészt nem találtam firmware-t, másrészt meg nincs SD kártyám, csak pendrive-om.
-
Johnny Cage
addikt
"Annak a VT20-nak, amit 3 hónapig használtam, semmi hangja nem volt."
ez valószinűleg zsákbamacska, mert én most vettem G20-at és az is ciripel/serceg, bár a sok panaszkodó fórumozó alapján számítottam is rá, hogy fog. más kérdés, hogy engem annyira nem zavar (ráadásul a panasonic a user guide-ba is beleírja, hogy a TV-ének van alapzaja), de kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban egy független műszerész álláspontjára (miért ilyen gyakori ez a zúgás a plazmáknál, milyen alkatrész(ek) okozhatja(k) stb.)...
-
Johnny Cage
addikt
egy láma kérdés: fermit gyűrű mire jó? G20 mellé pakoltak.
-
Johnny Cage
addikt
válasz Devil Smile #29268 üzenetére
az országválasztásnál állítsd be németországot, állítsd angolra a menüt és csak a DVB-C-vel kerestess. a menüt visszaállíthatod magyarra, ha behangolta az adókat, aztán nézd meg, hogy megjelent e a magyar nyelv a preferáltak között.
-
Johnny Cage
addikt
válasz M_AND_Ms #29275 üzenetére
"Elég az országválasztásnál Finnországot beállítani, a nyelv az nyugodtan maradhat magyar, és máris él a DBV-C tuner"
nekem se finnországgal, se svédországgal nem volt hajlandó elindulni (csak analóg adásokat talált), németországgal viszont működik. Devil Smile kollégának meg nem jelenik meg a preferált nyelvek között a magyar, erre próbálunk neki tippeket adni, hátha. elég szeszélyes dolog ez a CI modulozás
-
Johnny Cage
addikt
fehér logók a legrosszabbak? mi van a színesekkel? mi van a sárga / piros karikákkal?
-
Johnny Cage
addikt
kellene egy mozgalmat megfogalmazni, értelmesen, talán facebook csoporttal, ha komolyan veszitek ezt az egészet. ne csak az legyen az érv, hogy mert a plazma tulajoknak jobb lesz, hanem hogy mindenkinek jobb lesz, ha legalább halványítják a karikákat meg a logókat, mert zavarják a látóteret. ehhez több ember csatlakozna, mert sok embert irritál. a karikákat levenni úgy sem fogják, mert egy filmes mozgalom már tiltakozott ez ellen, sikertelenül. de a halványítás ésszerű lenne
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
azt tudja valaki, hogy Pana G20 miért nem jegyzi meg a zoom-beállítást AV-n vagy HD csatornákra kapcsolva?
-
Johnny Cage
addikt
egyszer garancián kívül az egyik hivatalos LG márkaszerviz úgy megcsinálta a monitoromat, hogy egy képhibából lett egy teljesen rossz, bekapcsolhatatlan készülékem. a "javítás" (totális gajra vágás?) árát ugyan visszaadták, csak a monitort dobhattam a kukába.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
válasz zszimeis #29569 üzenetére
4. nem minden szolgáltató engedélyezi, de ha a tiéd igen, akkor kapsz egy dekóder modult, azzal kiváltható az STB - elvileg. ha szerencséd van, menni fog (mondjuk régiónak alapból svédországot vagy finnországot válaszd), de sajnos jellemzően problémásak ezek a modulok.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny Cage
addikt
válasz ebigtom #29826 üzenetére
jól értem, hogy vettél egy nagy tudású TV-t a gyerekeknek a minimaxhoz? ráadásul egész nap egy szem adót nézni még CRT-n is derék... nem vagyok biztos benne hogy azon se maradna ott a logó után egy halvány derengés.
amire te használod, arra ez a TV rossz választás volt. vagy be kellett volna vállalnod a szükséges kompromisszumokat (kizoomolni a képet).
-
Johnny Cage
addikt
ne vigyük már el szánalmas személyeskedésbe ezt a fórumot...
-
Johnny Cage
addikt
válasz bendeguz76 #29889 üzenetére
csodálkozom, hogy ilyenkor nem jelenik meg egy moderátor. ez egy szakmai fórum, technikai jellegű kérdéseket kéne megvitatni, nem parttalan vitákat indítani...
-
-
Johnny Cage
addikt
kérdés: kb. 200 óra után már merhetem feljebb vinni a kontrasztot? (THX-et veszem alapul)
-
Johnny Cage
addikt
-
Johnny Cage
addikt
válasz Santiagain #30286 üzenetére
mennyire állítsam? 2.2-n förtelmesen kifakul a kép.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest