Hirdetés

Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz GSzarkaTAT #26165 üzenetére

Teljesen egyértelmű, hogy borzalmas képet fogsz kapni a Dinamikus beállítással, egyszerűen okádék lesz úgy a színkép, a kontraszt és a fényerő pedig olyan túlzó, hogy kiég a szemed. Az összes beállítás közül ez a legszörnyűbb, nem is értem, hogy miért kap még mindig helyet az előre definiált profilok között.

"Pár óra használat után felforrósodott a hátsó panel, de legalább nem kell annyit fűtenem."

Hát, szerintem ezen ne is csodálkozz Dinamikus beállítás mellett! Ha látnád a fogyasztási értékeket ilyen beállítás mellett, szerintem magad alá is csinálnál. Ilyen eszementen túlzó beállításokkal 300 Wh-n felül eszik a TV. Arról már nem is beszélnék, hogy a panel és az elektronika élettartamát is töredékére csökkented ennek a módnak a használatával, plusz a ghostingra is és a beégésre való hajlandóság is nagyon megnő. A THX-mód majdnem közel tökéletes, picit kell finomítani csak az RGB-színbeállításokon, élesítést tompítani, picit belenyúlni a kontraszt/fényerő párosba és tökéletes lesz.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Aktív témák