Hirdetés

Aktív témák

• mrpolgar

csendes tag

Ezen fórum hatására lcd helyett vettem egy 50 c2e plazmát (tegnap jött meg). Nagyon meg vagyok vele elégedve! Néztünk rajta 720p-s (asus oplay-el) természetfilmet és minden 10.-ik másodpercben hol az asszony, hol én nyomtunk egy aztadefasza szöveget! Lehet hogy valakinek nem nagy szám a hd ready, de nekünk egy 55cm-es crt után teljesen moziélmény.
    3m-ről nézzük és az analóg adások, a divx-ek is szépek, a 720p pedig szinte lefolyik a képről. Az oplay menüjében elidőzve (kb 5 perc) a fix menüszövegek sötét képen meglátszódtak, de pár perc filmjátszás után eltűntek (sztem ghosting volt). Képen nem mutatós darab, de élőben tetszik a készülék, szóval kellemesen csalódtam benne! Örülök, hogy nem az X20-at vettem tizenezerrel drágábban, hisz a kép sztem ugyanolyan rajta. Ja és késő este már azon gondolkodtam, hogy lehetett volna nagyobb is!

Viszont lenne egy kérdésem, hátha tud rá valaki megoldást:

A DVB-T keresésnél a mindig tv csatornákat nem találja. Az lehetséges ok, hogy egy 30-40 évvel ezelőtti régi társasházi antennáról jön a jel és az nem fogja a digitális jeleket?

Aktív témák