Hirdetés
Aktív témák
-
mrpolgar
csendes tag
Ezen fórum hatására lcd helyett vettem egy 50 c2e plazmát (tegnap jött meg). Nagyon meg vagyok vele elégedve! Néztünk rajta 720p-s (asus oplay-el) természetfilmet és minden 10.-ik másodpercben hol az asszony, hol én nyomtunk egy aztadefasza szöveget! Lehet hogy valakinek nem nagy szám a hd ready, de nekünk egy 55cm-es crt után teljesen moziélmény.
3m-ről nézzük és az analóg adások, a divx-ek is szépek, a 720p pedig szinte lefolyik a képről. Az oplay menüjében elidőzve (kb 5 perc) a fix menüszövegek sötét képen meglátszódtak, de pár perc filmjátszás után eltűntek (sztem ghosting volt). Képen nem mutatós darab, de élőben tetszik a készülék, szóval kellemesen csalódtam benne! Örülök, hogy nem az X20-at vettem tizenezerrel drágábban, hisz a kép sztem ugyanolyan rajta. Ja és késő este már azon gondolkodtam, hogy lehetett volna nagyobb is!Viszont lenne egy kérdésem, hátha tud rá valaki megoldást:
A DVB-T keresésnél a mindig tv csatornákat nem találja. Az lehetséges ok, hogy egy 30-40 évvel ezelőtti régi társasházi antennáról jön a jel és az nem fogja a digitális jeleket?
-
mrpolgar
csendes tag
a skandináv országbeállítás nem a DVB-C-hez van?
még azon töprengtem, de lehet ma kipróbálom, hogy a jelelosztó(mert 2 tv-nk van) esetleg nem engedi át a digitális jelet. Lehet érdemes kipróbálni direktbe rákötve a koax-ra. -
mrpolgar
csendes tag
egy kis zúgás nekem is van, de csak akkor hallom ha a hátuljához teszem a fülem, abszolút elviselhető, a crt-m jobban zúgott. A tükröződésről annyit hogy ha ki van kapcsolva, akkor tükör, ha nézek rajta filmet akkor nagyon nehéz észrevenni a tükröződést (csak ha egyfolytában azt keresném). Az ablak oldalt van a tévének.
-
mrpolgar
csendes tag
nem tud valaki 50c2e-hez valami jó beállítást ?
-
mrpolgar
csendes tag
Köszönöm madgie! Letöltöm, megnézem hátha sikerül belőnöm!
-
mrpolgar
csendes tag
Tegnap este megmértem az 50 c2e fogyasztását, normál képmódban, öko mód bekapcsolva, rtlklub, tv2 vegyesen: 106Watt. Megnézném egy ekkora lcd ennyit fogyaszt-e?
Kérdés:
éjszakára a többi elektromos kütyüvel együtt a tv-t is áramtalanítom, ez árt neki? vagy inkább hagyjam standby módban?
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest