Hirdetés

Aktív témák

• M_AND_Ms

veterán

válasz Integra #21517 üzenetére

Na azért nem kell ezt ennyire szigorúan venni.
    Én az alig egy hónapos G20-szal néztem végig a foci VB-t. Ott a meccsek alatt kint volt az eredmény és az M1HD logó, meg az ÉLŐ felirat. A szünetben elkapcsoltam egy kicsit máshová (meg akkor amúgy is leszedték őket), esetleg néha meccs közben osztott képernyőn teletextet olvastam.
    A tartós statikus tartalom (és logók) kerülése annyi, hogy ugyanaz ne legyen több (3-4) órán át egyfolytában. De mindezt csak ép ésszel!!! Azért nehogy már egy negyedmilliós cuccost ne lehessen arra használni, mint amire vetted (lásd autóbejáratás, ott sem arról van szó, hogy ne menj vele gyorsan, hanem, hogy kerüld a hirtelen és túlzott terhelést.)

A Panánánal van lehetőség beállítani, hogy ha nem nyúlsz a tv-hez, akkor bizonyos idő múlva kikapcsoljon. Nálam ez most 4 óra, esetleg az elején biztonsági okból ezt veheted lejjebb, hogy véletlenül se maradhasson vmi kint folyamatosan.

Egyszóval, tv-zhetsz nyugodtan
    (Amúgy letölthető "bejárató" anyag. Ez különböző színű homogén képek gyűjteménye, amiket a médialejátszójával diavetítés módban beadsz neki. És akkor szépen váltogatja a különböző képeket. No de az első 500 órában csak ilyet játszatni vele???? Felesleges, sztem!)

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Aktív témák