Aktív témák

• peti85

senior tag

A héten megérkezett a Pana 50S10-em.

Első nap azt mondtam, hogy húú, ez lehet kicsit nagy lesz ide, de már nem! Tényleg így van, hogy hamar megszokja az ember és már nem is kéne kisebb.
    Analóg UPC van bekötve, vannak adók/műsorok, amik kifejezetten szépek, teljesen nézhető, de azért sokszor kijön a gyenge minőség. Nem erre találták ki, na.
    Laptopról, elég szépek a sima HD filmek, sajnos eddig csak D-SUB-on tudtam összekötni, nincs HDMI vagy DVI rajta. Tesómtól kölcsönkérem majd az O-Play-t kipróbálni, meg nekem is be kell szereznem valami lejátszót.
    DVD-lejátszóról, SCART-on keresztül is szép a képe DivX-es sorozattal.

Két kérdésem lenne a Pana tulajoktól:
    - Pl. tegnap a Hollandia-Magyarország meccset néztem és az automatikus képarányt használva kinagyította annyira a képet, hogy alul-felül eltűnjön a fekete csík. Ez rendben is van, de mintha kicsit sokat nagyítana. Az eredményjelzőnek épp csak az alja látszódott, pedig egy focimeccsen azért érdekli az embert, hogy hányadik percben járunk. Lehet ennek a nagyításnak a mértékét állítani valahol?
    - A másik, hogy a fényérzékelőnek be lehet-e állítani min. és max. értékeket, hogy mik között állítsa a fényerőt, mert nappal teljesen jól működik, elég a fényerő, de esete azért kicsit túlzásba viszi, nekem nagyon kevés így a "fény".

HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX

Aktív témák