Aktív témák
-
peti85
senior tag
Lehet, hogy én néztem el valamit, de az S az még nem NeoPDP-s sajnos. Bár úgy lenne. Gondolom jóval olcsóbb lesz mint a G, tudásban viszont a G10-es széria szintjén mozog, csak ez a NeoPDP kérdéses.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
Igen, köszönöm, ez alapján tényleg NeoPDP.
DE!
Ez az US verzió. A 2009-es modelleknél is volt eltérés, pont ilyenek.
2009-es S széria, EU
2009-es S széria, US
Ahogy láthatod a tavalyi modelleknél is az US NeoPDP volt, míg az EU nem
Aztán US tudta a 600Hz Sub Field-et, EU nem és hasonlók.
Sajna ettől félek idei modelleknél is.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
válasz DM-Fan #10264 üzenetére
Valóban elég jó induló árak vannak az új Pana plazmákra, de az S széria még mindig nem NeoPDP-s! Nézdd meg, a G20-as TV-knél ott van a leírásban a panelnél, az S szériánál viszont nem. Ettől még könnyen el tudom képzelni, majdnem olyan szép képe van.
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
válasz #09634560 #10272 üzenetére
Igen, mert mindenki az amerikai verzióból indult ki, amit a CES-en mutattak be. De az nem S20, hanem S2!
USA verzió
EU verzióHP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
Nem igazi visszalépés történt, hanem inkább átnevezésnek nevezném.
Ugyanis, a C széria megszűnt, az helyett van az X20, a régi X10 utóda pedig az X25, amiben van tükröződésmentes bevonat!!!HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
válasz szecska24 #13148 üzenetére
Az USA verzió NeoPDP-s már az S20-ból is. Amúgy meg ha ennyit szánsz rá egyértelmű a választás: 42S20! Most 185.000 a panashop.hu-n!!!!
Nálunk is ez lesz valószínű beújítva, ha már a 46G10-ről lemaradtunk.Tényleg 3-4 méterről mennyire fog hiányozni a 46-os méret a 42-höz képest?
-
peti85
senior tag
válasz tammma #13271 üzenetére
1. nem négyzet alakúak a pixelek, így nem lesz torzult a kép
2. a 25-ösön van AR réteg, így az nem tükröződik annyira, viszont hivatalosan nincs magyar forgalomban, így arra tuti nem kapsz 5 év gart, az ES végű pedig ezüst színű, nem feketeHP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
Mi a különbség a Pana tévéknél a 24p Smooth Film / Lejátszás plusz / lejátszás módok között? 3:3, 4:4 és 5:5 pulldownt jelent? Ezek között van lényegi eltérés?
-
peti85
senior tag
Melyik éri meg jobban?
- Pana 50S10 220-ért
- Pana 46G10 200-értAz S szériát is érinti a fekete mélységének hanyatlása?
G-nél mennyire zavaró a ventillátor? Ez nagyon melegszik, hogy kell bele?[ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
Ma felkerült ismét az edigital.hu-ra pár darab, de már a G10 el is fogyott. Egy 50S10-et rendeltem, a biztonság kedvéért, bármikor visszamondható.
- Megér ez ennyit?
- Fekete fakulása erre a típusra is jellemző?HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
Ugyan azért az árért, ugyan úgy 5 év garanciával, melyik a jobb választás:
Samsung PS50C530
Panasonic TX-P50S10EA Samsung ugye idei modell, van benne 600Hz, 1080-as mozgásfelbontás, a 24p szervízmenüből állítólag bekapcsolható, van használható médialejátszó.
A Pana tavalyi, "csak" 400Hz, 900 soros mozgásfelbontás, alapból jó a 24p.Igazából a minőség/megbízhatóság a kérdéses, megmondom őszintén félek kicsit a Samsungtól.
-
peti85
senior tag
Még mindig a Pana 50S10E és Samsung PS50C530 között vacillálok.
- Milyen a Samsung analóg TV minősége a Panához képest?
- Milyenek ghost szempontjából a C-s Samsungok?Holnapig el kell döntenem, segítsen valaki!!!
-
peti85
senior tag
válasz bajzso #13886 üzenetére
Köszönöm a segítséget marecka és DM-Fan!
Sajnos nem mentem vele sokra, hogy ellenkezőt állítotok, de ez nem a Ti hibátok. Természetesen voltam boltban, de nálunk a MM-ban nem lehet analóg jellel megnézni a TV-ket, mindenhol csak a demo videók mennek.Bajzso! Nálam az 5 év gar. nem érv a Pana mellett, mert a Samsungra is megkapom a Euronicsben. (Igaz ez +14.000, de még így is éppen olcsóbb, mint a Pana.)
A Pana mellett szól, hogy PANASONIC, van jópár cuccom tőlük, maximálisan elégedett vagyok mindegyikkel.
A Samsung viszont idei modell, 600Hz, 1080 mozgásfelbontás. (Dolgozik az a rohadt marketing, a fenébe is.)HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
válasz DM-Fan #13893 üzenetére
Igen, megnézném én persze, de sajnos nincs rá lehetőség. A helyzet az, hogy hétfőn lejár az akció a Euronicsben, amíg 15% kedvezményt kapok a Samsungra, addig kell megrendelni, merthogy nincs készleten. A MM-ban meg nem tudtam megnézni analógról, azt mondták nagyon sok felé osztott jellel nem megyek úgysem semmire, ezért nem is kötik rá a TV-ket, amiben valahol van igazság, de azért viszonyítási alapnak jó lenne.
-
peti85
senior tag
A héten megérkezett a Pana 50S10-em.
Első nap azt mondtam, hogy húú, ez lehet kicsit nagy lesz ide, de már nem! Tényleg így van, hogy hamar megszokja az ember és már nem is kéne kisebb.
Analóg UPC van bekötve, vannak adók/műsorok, amik kifejezetten szépek, teljesen nézhető, de azért sokszor kijön a gyenge minőség. Nem erre találták ki, na.
Laptopról, elég szépek a sima HD filmek, sajnos eddig csak D-SUB-on tudtam összekötni, nincs HDMI vagy DVI rajta. Tesómtól kölcsönkérem majd az O-Play-t kipróbálni, meg nekem is be kell szereznem valami lejátszót.
DVD-lejátszóról, SCART-on keresztül is szép a képe DivX-es sorozattal.Két kérdésem lenne a Pana tulajoktól:
- Pl. tegnap a Hollandia-Magyarország meccset néztem és az automatikus képarányt használva kinagyította annyira a képet, hogy alul-felül eltűnjön a fekete csík. Ez rendben is van, de mintha kicsit sokat nagyítana. Az eredményjelzőnek épp csak az alja látszódott, pedig egy focimeccsen azért érdekli az embert, hogy hányadik percben járunk. Lehet ennek a nagyításnak a mértékét állítani valahol?
- A másik, hogy a fényérzékelőnek be lehet-e állítani min. és max. értékeket, hogy mik között állítsa a fényerőt, mert nappal teljesen jól működik, elég a fényerő, de esete azért kicsit túlzásba viszi, nekem nagyon kevés így a "fény".HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
peti85
senior tag
válasz DM-Fan #14476 üzenetére
Próbáltam az összes képaránymódot, de a többi még rosszabb, még többet levág, a valóssal lehetett normálisan nézni, de ott meg alul-felül megmarad a fekete csík, az meg annyira nem ajánlott, ha jól tudom. Miért nem lehet natív 16:9-ben sugározni, ha már egyszer úgy készült a műsor
Analóg adáshoz tudna nekem valaki beállításokat ajánlani S10-hez?
[ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
50S10-en nézem fociVB-t analóg UPC-n. A kép nem a legszebb. Ha előfizetnék UPC digitális adásra, decsak SD-re, akkor érezhető lenne a különbség? Csak az analóg zaj miatt lehet rossz a kép, vagy ekkora mérethez kell a HD? Stúdióbeszélgetés nem rossz, meg a közeli képek sem, csak amikor "sok kis játékos szaladgál a pályán". Az analóg adás megmarad digitálisra váltáskor (vannak még CRT TV-k a házban, azokra felesleges lenne STB-ot rendelni)?
MindigTV sajna nem jön be.
-
peti85
senior tag
Június 13-án regisztráltam és ma kaptam meg a kiterjesztett garancia papírját a Panasonictól. Akár hogy is nézem, ez bizony több mint egy hónap, de a lényeg, hogy küldték.
-
peti85
senior tag
Van egy Panasonic P50S10E TV-nk. Az a problémám, hogy a Sport1 és társai az adás 99%-ában az eredeti 16:9-es arányban adja a meccseket, csakhogy szépen kiegészíti két gyönyörű fekete sávval alul és felül. A TV ezt meg is oldja, szépen levágja ezeket a felesleges sávokat, csakhogy egy kicsi túlzásba esik és jobban belenagyít mint kéne. Értsd nem csak a fekete sávok lógnak ki a képből, hanem a 16:9-es valódi képből is levág, így sokszor nem látni, vagy csak félig az eredményjelzőket. (Ez ugye a Zoom1 funkció)
Kérdés: Lehet ezt a Zoom1 funkciót akár szervízmenüből állítani, hogy kevésbé nagyítson bele a képbe?
-
peti85
senior tag
Sziasztok!
Pana S10-esem van és szeretném PC-ről HDMI-n nézni a videókat.
A gond csak az, hogy 50 és 60Hz közül tudok választani, 24Hz nincs, így kicsit ricegnek 24 képkockás videók.
Windows7, Intel GMA500 videokártya.Van erre valami megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest