- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Aktív témák
-
őstag
Senkinek semmi ötlete? Pedig a mostani hétvégén még lenne is időm szöszmötölni vele.
-
őstag
Hali!
Sikerült beszereznem egy DVI terminált (TY-42TM4D) a Panasonic TH-50PHW5 megjelenítőhöz. Sajnos még mindíg nem tudom elővarázsolni a HD felbontást. Most viszont nem az eszközökben van a hiba, hanem a bennem Egy ATI 9600Pro VGAm van és a Catalyst-ban nem tudom normálisan beállítani a szükséges dolgokat. Tudna nekem ebben segíteni valaki?
Előre is köszi! -
Digital
addikt
-
zoa
tag
Igen TH 42PA50-et vettunk. Hat nekem egyedul az a bajom eddig hogy amikor atrakom avre akkor ott a szines gombokkal meg szoszolni kell amig megtalalom melyiket is akarom hasznalni. Ez nem tetszik. Regen meg a 82es sima tvn az az av elindult amit epp a legutoljara kapcsoltam be. Ezt azert megcsinalhattak volna ezen is.
Ja es azt kocsogsegnek tartom hogy plusz penzt kernek meg a tartoert is.Kedvenc szinem a szivarvany
-
Digital
addikt
Milyen típusút vettetek? TH 42PA50? Én egy hete vettem/tünk,amit már tudok: érzékeny a jó minőségű tv jelre.Viszont dvd-t még egy gagyi scart kábelen is nagyon szépen megjelenít!
[Szerkesztve]"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
zoa
tag
Vettunk egy Panasonic 42es plazmat.
Akinek van tapasztalata a Pana plazmatvkkel annak megkoszonom ha megosztja az infojat velem.Kedvenc szinem a szivarvany
-
zoa
tag
Haliho!
Most vagyunk plazma tv vasarlas elott. Kerdesem lnne az, hogy megeri meg plazmat venni vagy most mar az lcd tvke a jovo. Ha igen ki mit ajanl. En 690 ert lattam egy egesz szep philips et de nem ertek hozza. Ja es az baj ha csak a 720as hdtv tudja?Kedvenc szinem a szivarvany
-
Ati007
őstag
dvi bemenete nincs de van hdmi (venni kell hozzá dvi/hdmi kábelt)
ha pct is szeretnéd rákötni akkor tényleg kell az 1024/768 hogy szépen olvasható legyen.
Azért az árért amit irtál ne is gondolkozz irány megvenni!!! Én is azt tenném ha nem lenne a 4rv-m.
Tv adásoktól ne várj sokat tényleg elég szar sajnos de talán megváltozik ha majd digit adások lesznek. -
AmunRa
senior tag
TV gyarta 1024*768-ban? Szomorú vagyok. Egyszerre ne akarjon mindent az ember.
Pedig szeretnék TV-t is kuksolni. Gondolom a pixelek konvertálása miatt van ez.
Az a baj, hogy ahol árulják a plazmákat soxor gyenge a jel. És nem biztos, hogy azt kapja az ember amit szeretne.
Nehéz dönteni. Végén még elhalasztom a vásárlást. -
erdoke
titán
Az RV-s az olcsóbb SD paneles változat az LG-nél (854x480 vagy mi).
Felhasználástól függ, hogy melyik a jobb választás. Átlagos TV-adásokkal és DVD-zéssel talán jobb az SD. Jó minőségű DVD-k képe valamivel jobb az 1024x768-as ''HD Ready'' kijelzőkön, de a TV az lényegesen gyatrább. Ha pC-t is akarsz rákötni, akkor viszont az 1024x768 a minimum.A legjobb aláírás a héten
-
AmunRa
senior tag
Én mostanság ezzel szemezek LG 42PX4R (1024x768)
[link]
460k körül van.
Érdekes, hogy a 42PX4RW-nek alacsonyabb a felbontása. Nem tudja valaki miért?
Biztos, hogy nem elírás az általam kinézett darab, mert mindegyik honlap 1024x768-nak írja. -
AmunRa
senior tag
válasz shakedown #171 üzenetére
Szerintem ez nem ajánlás kérdése, elmész több helyre, lehetőleg ahol több tv is van. Megnézed DVD-vel tunerrel milyen képet adnak aztán döntesz.
Lehetőleg ne legyen benne venti, mert egy idő múlva zörögni fog.
Az eladók meg sokszor hülyeséget beszélnek. pl. ma az EW-ben azt magyrázta nekem, hogy az NTSC felbontásban 300 sor van. Mondtam , hogy nem, ő meg hogy de. Nem volt értelme vitázni. Meg hogy az LG plazmákban 100k egy képalkotó chip. Biztos fejlesztőmérnök aki ismeri, hogy egy olyan cég mint az LG mennyiért vesz alkatrészeket.
Szóval nézd meg és amelyik tetszik vedd meg. Azért lehetőleg olyat vegyél ahol több mint egy év a garancia. Asszem LG 2 év teljes körűt ad. A Samsung 3 évet ad, de nem teljes körű, csak az első év, a 3.év náluk már csak a fő alkatrészeket érinti. A többit nem ismerem. A fönököm SONY-ja nemrés elhalt. 3M körül vette anno. 1 év garancia volt rá.
Több helyen szidták a SONY-t, hogy megbizhatatlan, meg hogy szar a képe, de nekem a képükkel nincs problémám.
Na mindegy egyenlőre ennyi. Én is nézelődök mostanában, de én nem megyek el 700-ig. -
humax
senior tag
sziasztok most szeretnek venni egy plazma tvt.
mit szoltok a 42 pf 9966 philips hez?Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
shakedown
csendes tag
Szijasztok!!!
Most akarok venni plazmát, melyik a legjobb vétel ár/érték arány, 700000am van rá
ajánjatok valamit plz.....
thx -
erdoke
titán
válasz velizare #169 üzenetére
Ha nem kell HDMI, akkor nem rossz vétel 400e-ért.
A 82-es képcsövessel nem egy kategória a moziélmény, a +25 cm elég sokat számít. Ráadásul 2,5X ár. Ha főleg TV-zésre lenne, akkor érdemes megfontolni a 36-os képcsöveseket is, bár azok már hatalmasok, hátrafelé rengeteg helyet foglalnak.
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
nagyúr
srácok, az őseim kinéztek maguknak egy zamzung ps-42d5s-t maguknak, én kicsit sokallom az árát. az egy százassal kevesebbe kerülő árkategóriáról mi a véleményetek? mert vagy ez, vagy a zamzung laposabb kivitelű 100hz-s crt-i lennének az alternatívái.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
trance1
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy egy 106 cm-es 1024*768 pixeles HD plazma TV meg tud-e jeleníteni rendesen 1080 soros HD videót vagy csak 720-asat? Előre is köszi a segítséget!trance1
-
neduddki
nagyúr
HI!
NA vegre vmit kezdesz ertelmesen is irni... DE
De ha jol tevedek senki nem beszelt meg pc-rol hanem eddig asztali lejaccorl volt szo... /nyul a kaplabol:- (((/
Te venni akarsz egy projectort enmeg lassan 3 eve hasznalom oket es en meg 2M-el kedztem ha mar itt az arakkal vagunk fel... ha nagon erdekel most is pehen egy otthon ami 800k volt megboldogult lany koraban... /ha mar a piz alemyeg.../
az a baj hogy te guggliztacc mikro ha szetneznel akkor latnad hogy a TPbPr vagy ha mar annyir abenn vagy a YCbCr-re hasznlaja a vilag sot meg szakma es agyartok is a compnens kifejezest.... szovla ki merre a guggol???
hidd el nem csak lemeliteg tim mo az farudaj szerencsere bovan jart nalam ojjan joszag ami benne van, es nem csak majd veszek majd valal egy ijjat hanem probalgatom is... es ha jol tevedek nem szabvanyra irtam hanem a lejaccora... /vagy ha mar szov an rola akkor lehet hogy aztali prockent kene emelgetni.../
ha me szamitogeprol beszelnk akkor nerhany joszagot mar lattam /tv projector/ de errol a lcd totyik szol
szovla egyellor emeg miondig ott tartunk hogy gyakolartol kene beszlni nem pedig szeles elmeletekrol....
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Ati007
őstag
''hogy miert nem valaszoltam? mert oktoberi volt a kerdes most meg januar van.''
Akkor miért kötsz bele most januárban?
''leirta, hogy scart meg kulon svideo, szerited miert???? szovegertelmezes.....
a valasz egyertemu a scart vagyis az rgb adja a legjobb minoseget aztan az YPbPr.''
szövegértelmezés eszerint nálad a scart=rgb
Szakikám veled nem vitatkozom tovább mert te vagy az igaz hozzáértö aki a kérdésre nem válaszolt de a választ egyböl fikáza!
[Szerkesztve] -
kovasz
senior tag
nem ettem meszet, hogy plazmat vegyek...
megnezem mi volt a kerdes:
van rajtuk egy csomó csatlakozó, úgymint,
-komponens
-RCA
-scart
-S-video,
leirta, hogy scart meg kulon svideo, szerited miert???? szovegertelmezes.....
a valasz egyertemu a scart vagyis az rgb adja a legjobb minoseget aztan az YPbPr.
hogy miert nem valaszoltam? mert oktoberi volt a kerdes most meg januar van. -
kovasz
senior tag
válasz neduddki #159 üzenetére
eloszor valoban tevedtem mivel a komponens azt azt jelenti, hogy reszekbol allo es amit komponensnek hivnak az nem az.
de azt valojaban a nep hivja component-nek a hivatalos neve, YPbPr. regen volt olyan rgb foleg sun es egyne naggyepek monitoranal, ahol a szinkronjeleket rakevertek a zold vezetekre es igy csak 3 koax kellett. ezeket hivtak akkor komponens kabelnek.
guglizzal: sync on green.
erre irtam, hogy az ugyanaz mint az rgb. amirol viszont a okostojas beszel az YPbPr....
ahhoz meg nem kell muszaki talentumnak lenni, hogy belasd, hogy ha 3 nalalog jelet atviszunk, az mindig jobb minosegu lesz, mintha ugyanezzel a jellel mindenfele trukkoket csinalunk mindeket oldalon, hogy ket vezeteken atmennyen a negy.
a dvi meg sokszor azert nem jobb, mint az rgb, mert ha hdmi-re konvertalod akkor a hdmi altal meghatarozott felbontasra _kell_ a vga-t beallitani. ugyanakkor a megjelenito nem biztos hogy tudja azt igy az abban levo rossz minosegu scale atmeretezi es az eredmeny egy homalyos kep. ha pedig nem mertezi at akkor lesz egy fekete csik vagy nem fogadja a jelet.
az meg, hogy benyogted a farudja mint varazsszo kulon nevetseges, mivel egyreszt az FAROUDJA (vagyis meg leirni se tudod ) masreszt nem kepatviteli szabvany, mint az eddigiek. egyszeruen egy kepjavito algoritmus.
csak ugy mellekesen megjegyzem, hogy 2 eve van htpc-m es most vennem hozza egy 650k-s projektort ami tudja a FAROUDJA kepjavito algoritmust es dvi, meg ypbr helyett direkt rgb-vel van bekotve mert az adja a legjobb kepminoseget.
a dizelre meg emlekeszem csak azt nem ertem mit akarsz vele? de ahogy latom nem csak write only vagy mint kiderul, hanem a szoveget sem erted meg. -
Ati007
őstag
-
neduddki
nagyúr
HI!
Eloszo ris irsz baromsagot utanna meg magyarzaol jobbr abalra... azonmeg meg semlepodom hogy nem emlxel a dizelre... na nem baj....nem is zszmaiottam masra
Ez a mostani elmeleted si szip dolog csak az abaj hogy elmelet es nem gyakiorlat...
Talan meg kene nezni es utann beszelni...
Az elmemleti magyarazatok meg nem erdekelnek... jo meg ugyes hogy ki lehet talani barmit, de az elmemlet halal a gyakorlat es abban egyellor enem mutacc tul sokat...
udv
neduddki
mod: meg egyszer miondom talan meg kene nezni egy normalis lehtoleg Farudja-s lejaccon, normalis mazzagon es normalis megjelenniton... addig is gyurjunk nyugodtan az elmeletre... de egyellore hijjaba...:- (((
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
GaBBoR
tag
Pár napja került hozzám egy 106cm-es Neovo plazma tv. Ilyen tv terén semmi tapasztalatom nincs még. Csak angol leírást kaptam hozzá, neten is csak ennyit találtam: [link]
Az angolból annyit tudtam kivenni, hogy állóképpel ill. 4:3 arányban ne használjuk túl sok ideig, a beégés elkerülése érdekében. De mit jelent a sok idő.. órák, napok, hetek?
(Azt meg csak megjegyzem, hogy a tv-ben lévő venti hangosabb, mint a számítógépem ) -
Ati007
őstag
kovasz egy jólvan benéztem bocs simán elférne itt nem?? vagy láttod hogy hülyeséget irtál és akkor már nem is irsz semmit?
-
Ati007
őstag
segitek beidézni mert hátha nem találod:
''ezek közül elméletileg melyik adja a legszebb képminőséget?'' -
Ati007
őstag
egyébként nézd meg a 130# mit is kérdeztek amire válaszoltam!!!!
Jé ott nincs hdmi és dvi lehetöség! akkor ki is write only? -
Ati007
őstag
most velem kötözködtsz?
Ha nem a komponens adja a legszebb képet akkor mi?
Inkább te tanulj meg olvasni: komponens adja a legjobb képet majd a scart ha rgb-t is tudja, majd svideo és végül rca.
Egyenlöre te magyarázol félre dolgokat!
Azt kérdezték melyik kimeneten keresztül lesz a legjobb a minöség erre irtam ezt a sorrendet, ja és azt irtam ha a scart tudja az rgbt! mert ügye scarton nem csak rgb jelek mehetnek!
AKKOR MOST MIT NEM ÉRTESZ VAGY MIÉRT IS KÖTÖTÉL BELÉM MI AZ AMIT ROSSZUL IRTAM ???????????? -
kovasz
senior tag
válasz neduddki #148 üzenetére
most nem ertelek, beideztem hogy nem rgb, hanem egy agyatlan kavaras aztan mas akarsz belemagyarazni... a dizeles dolgot meg vegkep nem ertem..
Amugy meg senki nem mondta hogy nem a komponenns vagy a hdmi/dvi a legjobb megoldas. /eddig inkabb nekema komonens gyun be.../ Hanem arrol hogy mijjen jel negy at...
mar megint writeonly vagy...
[link]
komponens adja a legjobb képet majd a scart ha rgb-t is tudja, majd svideo és végül rca -
neduddki
nagyúr
HI!
NEm errol beszeltel... /hasonlit ez kissenagyon a koveteln kozvetet dizles esetre.../
Amugy meg senki nem mondta hogy nem a komponenns vagy a hdmi/dvi a legjobb megoldas. /eddig inkabb nekema komonens gyun be.../ Hanem arrol hogy mijjen jel negy at...
[link]
amugy meg igazan meglepo lenne ha enm az rgb-re vezetheto lenne vissza...
csak annyit kell volna mondani hogy oke renden benesztem... de hat nem megy ez me gyakorolni kell egy kicsit...
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
kovasz
senior tag
válasz neduddki #144 üzenetére
Component Video is delivered, similarly, with the color information split up three ways. However, component video uses a ''color-difference'' type signal, which consists of Luminance (the ''Y'', or ''green,'' channel, representing the total brightness of the image), Red Minus Luminance (the ''Pr,'' or ''Red,'' channel), and Blue Minus Luminance (the ''Pb,'' or ''Blue,'' channel). The sync pulses for both horizontal and vertical are delivered on the Y channel. The display calculates the values of red, green and blue from the Y, Pb, and Pr signals.
szoval eszerint megiscsak az rgb esetleg a hdmi/dvi a legjobb valasztas. -
neduddki
nagyúr
HI!
INkabb olvass meg egy kisit utanna, az igaz hogy a mazzag piros kek zold kodolasu de a jel kurvara nem rgb hanem yuv
udv
-
Lala77
tag
itt egy szép nagy darab, elviselném.. de elnézve a fogyasztást.. 461W .. kicsit soknak tűnik, bár ekkora képfelületre lehet hogy ez a normális...
[link]ingyombingyom
-
_cirmos_
őstag
szia!
árultam plazmákat/lcd-ket egy ideig, megnéztem párat. az érveid mind helyesek, ha a ventik zavarnak akkor azt kell mondanom hogy közel hajolva sem nagyon hallani a hangjukat a legtöbb típusnál.
a beégés ellen azt hiszem eddig csak az lg-nek és a pioneernek van beépített védelme (fehérmosás, inverz, képmozgatás miegymás). hosszú távú tapasztalatom (x év) nincs ezzel a dologgal, de ha vennék akkor tuti olyat néznék ami tudja ezt is.
fogyasztásban nincs is drasztikus különbség a két technológia között (most már), de azonos képátlón az lcd ''zöldebb'' technológia, nemtom ki hogy van vele, nekem ez azért számít.
lcd-t mindenképpen érdemes megnézni vásárlás előtt, mert sok cég gyors, de szar betekintésű paneleket használ. a kifutó lg-k mind lilultak oldalról, de pl samsungnál nem láttam ilyen problémát.
ami az lcd aduásza az a felbontás: ilyen árban 848*480-as plazmát kapsz, ami tv-re és dvd-zni tök jó (bár a tv-nél mindenképpen kell kompromisszumokat kötni a képarány miatt), de pc-hez és hdtv-hez kaki. ezzel szemben már egy közepes minőségű 26''/32''-es lcd 1366*768 környékén mozog, ami hdtv-re ideális ilyen képátlónál, és ilyen méretben játszani frenetikus élmény (és még csak high-end vga sem kell ilyen felbontáshoz).
a végére hagytam az egyik legfontosabb szempontot: honnan néznéd a tévét? ha a kanapé cirka 5-6 méterre van a faltól, akkor az lcd talán kicsinek tűnhet, de ha nincs ekkora szobád (hangárod), akkor a 26/32 col is remekül mutat.
summa summarum, én az lcd mellett teszem le a garast: sokoldalúbb és nagyobb jövője van. remélem tudtam segíteni! -
karyo
senior tag
árak:
két opció van ( 400E környéke kategória ):
1, LCD, 8ms, 82 cm diam.
2, Plazma, 4ms, 106 cm diam.
Szóval az ( ár+élvezet )/érték arány sztem a plazma felé dől erősen, bár nálam
a csendesség lényeges kérdés, és egy zúgó ventis PDP erősen lerontaná e véleményem...Enjoy the silence.
-
karyo
senior tag
plazma és lcd közt szeretnék végre dűlőre jutni, megnéztem pár modellt, és amiben biztos vagyok:
1, képminőség ( DVD/film) egyértelműen a plazma a nyerő, sokkal inkább a crt-hez hasonlatos képminőség miatt, az lcd nekem túl plasztikus és élettelen, hiába a nagy felbontás, ezt a meccset a plazma viszi
2, válaszidő: itt is a plazma a nyerő
3, fogyasztás: ez engem annyira érdekel, hogy a plazmák hátára felszerelt ventik alapból mennek-e, és ha igen, mennyire hangos? Meghitt tvzéshez nem igazán kell egy zajos venti, ezért kizárt nálam a projektor.
4, beégés: sokan riogatnak ezzel, tudtommal 1-2 hét után ég be a kép, az pedig luzeerség, ha valaki annyi ideig hagyja ott a tv-t egy statikus képpel
5, élettartam: minden ujabb panelt 60000 órára taksálnak, az pedig bőven jó.
na, ha van valakinek hosszabb tapasztalata plazmával, az ossza meg pls a fenti kérdésköröket ecsetelve, mi is a konkrétum.Enjoy the silence.
-
Christoph
aktív tag
Van valakinek tapasztalata vagy info-ja erről a pana mondellről [link] 94 cm-es és most 349e az euronicsban......érdemes?
''...mert minden hazugság az igazsághoz vezet!'' by Dana Scully
-
őstag
Aham, akkor sry h ekkora hülyeséget kérdeztem, gondotam h hasonló dolog lesz a probléma, mert normál felbontásban összetudtam kötni, dehát a HD lenne a cél. Tehát akkor ez csak az előbb említett módon oldható meg. Akkor sajna ez a terminál nem lesz jó hozzá, de van 1 újabb fajta amin van dvi bemenet, azzal akkor megoldható ugye?
[Szerkesztve] -
őstag
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy sima analóg monitor kábellel is megoldató a HDTV-zés szgépről?
Nekem 1 Panasonic TH-50PHW5 Plazmám van (TY-42TM4Z terminállal), ami HD képes, de nem sikerült még ilyen módon összekötni a géppel, annak ellenére, h az nvidia driverben beállítottam. Van valami tippetek h mit nem csináltam jól? Előre is thx
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
elméleti kérdés szakértőkhöz :
adott egy (illetve kettő) DVD-játszó és egy plazmaTV.
(Samsung PS-42V6S)
van rajtuk egy csomó csatlakozó, úgymint,
-komponens
-RCA
-scart
-S-video,
meg még jóisten tudja micsoda...
ezek közül elméletileg melyik adja a legszebb képminőséget?
(mert a kétféle kábel, ami momentán adott, az RCA és a scart, rengeteg zajt produkál a képen. )Pleased to meet you - hope you guess my name
-
gabranek
senior tag
sziasztok!
az ujabb hdtvk megnevezésében van egy rövidités amit nem tudom mit jelöl:
PDP
például ennél az LG tv-nél is irják Bővebben: link
valaki elárulná nekem hogy mit jelent?田中れいな
-
neduddki
nagyúr
HI!
hitacsi 42pd5200-es joszagot szukeimportal vki magyarorszagra ugy 350+fa kornyeken, a joszag az elzoo szeri, de az uj mo-n meg nincs... szxall hatido nehany nap.
erdekes hogy 1024*1024-es felbontasu... gepre kotn lehet powerstrip a megoldas.
Tutaja szeritn valoban igazan volt mikor aszrt mondtam hogy elsirja magat a magyar analog adasoktol, dvd-vel mar gy fokkal szebb, de ha igazan korrltet aka latni akkor amitogep kell...
a kepnel eyg fircasag van eles konturoknal van egy kis szellmekep szeru 1 pixel sotet ismetlodes ami eyelolre a tippek szeritn abeeges elleni vedelem is lehet ez meg kiderites alalt...
udv
-
neduddki
nagyúr
válasz granpa_matis #120 üzenetére
HI!
Inkabb vigye normal;isan a 720p-t i-re ott vannak a crt-k...
kmponens atvitelre meg csinatacc mazzagot... keresel egy jo 75ohm-os koax kaberlt megharmadolod es ket vegere rca...
nekem az 500ft/m-es neotech kabel ami mindennel egyutt volt 4500 rugo /3*1m/ sok kulomseget nem lattunk es hallotunk /mert hifiben is probaltuk/ az 5 eve 16rugo ert megvettvanHuulhoz kepest...:- )))
Az oktogonnal mar nincs a orion oktogon:- (((
de a satsystem-ben oleg szep kabeleket lattam ill. kacsa-eket is erdem smeglatogatni...
udv
-
deicide
veterán
bizony, nekem is egy 26'' LCD TV-m van, korrekt, tudja a HDTV-t, tűéles a képe... fergeteges rajta pl flatoutozni...
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
pabadam
aktív tag
Aki PC monitornak is akarja használni a szélesképernyősét, az jobb, ha LCD-t vesz. Élesebb kép, jobb a felbontás (az 1280*720 már teljesen gyakori LCD-knél és ez már HD felbontás), nem ég be a Start menü baloldalt lent. Csak a kontraszt gyengébb, ami egyesek szerint sokat számít videózáskor.
Utánahúzás: vannak már 16, 12 sőt érkeznek a 8 ms-os kijelzők is."...I'll never stop looking..."
-
granpa_matis
aktív tag
A Samsung 43'' SP-43T8HL TV tenyleg tud HDTV felbontast?
HD ready 1080i van rairva es van komponensbemenete is.
Komponens kabel(DVD lejatszohoz) kb. mennyibe kerul hozza es hol lehet olcson venni?
[Szerkesztve] -
Rick
tag
Hi!! Én is szeretnék egy plazmát, volt itt Szegeden az eur*nixban akció, samsung 299ezerért. Egyenlőre erre nem szeretnék ennyit szánni, pedig nem is sok, de félek mi van ha tönkremegy. Most egy 92 centis 16:9-es ORION tv-m van, már évek óra korrekten megy. A tv-t 4:3- ban nézem, így 76 centi a képátló, a dvd meg teljes méret. Azért ez nem olyan rossz technológia. Egyébként ha érdekel valakit a tévém, keressen, előbb- utóbb eladó lesz.
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
Azt a plazmát én is láttam, iszonyat brutál képe volt +iszonyat nagy volt
S persze iszonyat drága 4milla ha jól emlékszemAthens 2004
-
lorcsi
veterán
Egy debreceni boltban voltam ( kibaszott haver srác volt a bolt vez )
beszélgettünk kicsit a plazmákról is ...azt mondta jó alap plazma 800000HUF pioneer... & B&W rendszer asszem 5.1 320000HUF.... & ezt tuti nem kell többet kicserélni szvsz...eladó: vadi új soundcore motion+
-
Kraptor
őstag
MA láttma egy nagyon brutál Panasonic(aszem az volt) HDT Plazmat. Valami G8 HDT technológia volt benne. a Legtutibb az egészben az volt, hogy votl hozzá egy Winchi egység és a HDT doboz...a demo HDTV anyag nagyon brutál volt. Most láttam életemben elöször HDTv adást nagyon brutál. Mondjuk a winchit és a HDTV dekódert Japánból hoszták.
A rendes TV adónak is elég ''jó'' képe volt. -
Andreas!
csendes tag
Kedves mindenki,
Egy Samsung PS-42D4S típusú plazma kijelző BOLDOG tulajdonosa vagyok!
Tréfát félretéve: van egy VGA és egy DVI bemenet, egyelőre VGA-val van összekötve a géppel.
A probléma:
A kijelző hivatalosan 848×480-as felbontást tud 60Hz-en. Próbáltam az ATI és az ASUS oldalán lévő legújabb drivereket a kártyához (ASUS v9550), de mindenképpen megjelennek függőleges homályos csíkok (sávok).
Próbáltam más felbontással, de azt a 16:9 miatt torzítja a TV, és így nem lehet megállapítani, hogy olyankor is fennáll-e a probléma.
Így visszaolvasva elég aberráltnak gondolhattok, de viszonylag vágom a témát, ennek ellenére nem tudom mivel lehet a gond.
Kérlek titeket, ha akad egy okos, írjon nekem!
KÖSZ! -
Balli
őstag
Nemtom, de ajánlom figyelmedbe a köv oldalt (ha esetleg nem ismernéd):
Bővebben: link
Itt hasznos dolgokat olvashatsz a témával kapcsolatban +nézegetheted különböző gyártók különböző plazmatvévéinek tulajdonságat. Nagyon profi kis oldalAthens 2004
-
Balli
őstag
-
addikt
Hi!
Lenne pár kérdésem.
1.A plasma tv-k folyadékkristályosak-e vagy sem?(
2.Milyen felbontást visznek ma a folykris. tv-k(a hdtv-n kivül)?
3.Lehet-e MO-n kapni hdtv-t(ha igen egy linket légyszi)? -
Ati007
őstag
Melyik Saturnban mert én ezt még csak az elektro wolrdben láttam (és vettem is meg)?
Egyébként nagyon jó plazma, letöltöttem HD demokat és videokat hát mit modjak az álam leesett!!!!
Hihetelen éles képe van.
Egyébként az enyém a 42PX4RV ami nem ugyan az mint a 42PX3RV.
Az utóbbi máshogy is nézz ki( a 4RV sokkal jobban is néz ki) és nincs benne pip.
Ha gondoljátok teszek fel képeket. -
-
perempe
veterán
Melyiket?
JVC PD-42B50 (420 ezer)
LG RZ-42PX10 (450 ezer)* Brahms: 4. szimfónia *
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest