- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztalt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- SSD kibeszélő
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv Srácok!
A kérdésem az lenne,hogy találkozott e már valaki az alábbi hibával?
AC Valhalla-t season Pass-t szerettem volna megvásárolni a storeban,egy olyan bankkártyával amivel eddig is fizettem sokszor,de valamiért nem enged fizetni.Pontosabban azt írja,hogy a kártya lejárt. Eltávolítottam,majd újra hozzá adtam a kártyát,de ugyan az az üzenet fogad.Felhívtam az unicredit ügyfélszolgálatát,hogy nézze meg mi az eltasítás oka és azt mondták,hogy a Sony nem kér hitelesítést ezért nem enged tovább és ezért nem tudok fizetni. Ők nem tudnak mit csinálni beszéljek a Sony-val,de velük ma nem lehet telefonon.
Próbáltam megkeresni,hogy a Walletre hogyan tudom az árát rátenni ,de nem boldogultam avval sem,mert nem találtam meg hol is kellene.
Tud valaki segíteni nekem légyszi?Szerk.:Megtaláltam a walletre való feltöltést,de sajna ott nem lehet csak pontosan az árát befizetni rá.
[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest