Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
nekem ok, de majd úgy is megmondja a bárki akárki is az ellenkezőjét, ugyanolyan oldal, mint az eneba, ugyanúgy vannak megbizható 10-100k+ eladásokkal, nekem köszönöm megfelelt eddig is, hogy ennyivel olcsóbban vegyek feltöltőt, illetve a driffle plus előfizuval (2,5 eur hó, 7eur félév 25eur év) még 10% off is lehet pluszba.
szóval nem ördögtől való, előtte eneba volt nálam, de aztán ez többször bizonyult olcsóbbnak, igy ennél maradtam
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kendek
RangerFox