- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Eddig az volt, hogy ne kritizálja senki az árát mert ez egy prémium termék, most úgy látszik nem minden példány prémium minőség, ne az legyen már a hibás aki így nem kér belőle, főleg ne azok cs€szék le akiknél nincs gond. Akinek mindegy cserélje ki a kollégával, neked úgy is jó, ő meg megtartja a pro-t.
-
Farkassacred
őstag
"jólét a burzsoázia" Mikor azért a pár plusz fps-ért és tükröződésért bevásárolunk egy drágább konzolból.. Szerintem mindkét kategória kb ugyanaz, ti azért a kis dologért szóltatok, ő emiatt a kis dolog miatt..
-
NyMRooD
őstag
válasz
ForRedGlory #181821 üzenetére
Hoppá, közben lezartátok, nem szóltam.
-
Siegrune
csendes tag
válasz
tboy93 #181857 üzenetére
Hagyományos 1080p PS4 játékoknál én nem tapasztaltam túl nagy előnyt a PS5-ön... rengeteg ilyen játék van, pl. japán játékok között (ott annyira nem volt népszerű a PRO upgrade), szeretem a PS4-et is, jó a menüje, gamepad, meg ad egy érzést, amiben más mint a PS5
A PS4 PRO játékokat persze PS5-ön szoktam játszani, egyrészt mert halk, másrészt mert sok esetben jobb is, de 1080p játékoknál nem oszt nem szoroz. Szóval én szeretem, hogy itt van mind a két konzol, és ezért nem váltam még meg a PS4 PRO-tól sem. Meg azért van benne pár extra (pl. témák), ami a PS5-ből kimaradt. -
Siegrune
csendes tag
válasz
KaitouP #181852 üzenetére
Nem tudod elképzelni, én viszont csináltam összehasonlításokat amiket pár napja el is posztoltam a topic-ba... menüben és alap PS4 játékoknál a PS4 PRO jóval halkabb, mint a PS5 PRO. Nem véletlen, hogy a PS4 PRO mai napig megvan nekem a PS5 mellett, PS4 játékokat szoktam azon is játszani. Ha nem lenne ennyire nagy csalódás a PS5 PRO nem küldeném vissza, de aki nem hiszi el, azzal úgysem tudok mit csinálni...
Akiknek halk valószínűleg a jobb (Foxconn) ventiből jutott, de még senki sem tudja biztosra megmondani mivel pár napja jelent csak meg. -
madkiller
őstag
válasz
Farkassacred #181848 üzenetére
Amúgy én is hallom a ventilátorját csendes szobában meg el is kezdtem egyre jobban figyelni a topik miatt. Van egy Eufy Omni S1 Pro robotporszívom. Miuátn bedokkol kiűríti a portartályát az durván hangos folyamat, majd 4 órán keresztül szárrítja a felmosó mopot. Aminek van hangja, de eddig nem gondoltam annyira hangosnak picit azért zavaró. A pro 3m-re volt tőlem a eufy 7 m-re. A eufy mopszárító funckiója elnyomta a pro levegő áramlás hangját. Ps4 Pronál ez bőven fordítva lett volna.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Siegrune #181846 üzenetére
A PS4 Pro ordított, mint a fába szorult féreg - ehhez képest el nem tudom képzelni, hogy a PS5 Pro túlszárnyalná, de egyáltalán megközelítené azt, amit az a gép produkált.
Tényleg akkora a jólét a burzsoázia köreiben még itthon is, hogy ráértek ilyen piszlicsáré dolgokból problémát csinálni...
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Farkassacred #181848 üzenetére
Mitől hanyag egy hűtés? Hogy áramlik a levegő? Szerintem attól pont hogy hatékony.
-
madkiller
őstag
válasz
Farkassacred #181806 üzenetére
Ha Series X darabszámát célozza meg a Sony, neki is ment volna 1 ventiből legyártani a konzolt
-
Siegrune
csendes tag
válasz
KaitouP #181843 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy egy 330.000 Ft-os konzol ne legyen olyan, mint egy porszívó... PS4 PRO-n a legtöbb játék halkabban megy, ami szerintem gáz.
Én kérek elnézést, hogy elvártam volna, hogy használható terméket kapjak "puszta" 330.000 Ft-ért
Nincs kedvem folyamatosan a gép közel 50 dB zúgását hallgatni, de örülök neki, ha sok embert ez tényleg nem zavar... eddig egyik Sony konzolom sem volt ilyen hangos (PS4 PRO max hangerejét leszámítva, mikor 100%-on ment), pedig volt már jópár...Maradok az eredeti PS5-nél, a PRO-t összecsomagoltam és várom a futárt
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Farkassacred #181834 üzenetére
A robbanómotoros autót is visszaviszed a kereskedésbe, hogy alapjáraton van némi hangja?
Annak idején, amikor reklamációs tréningeket tartottam, feltettük a kérdést a résztvevőknek, hogy mikor jogos, és mikor megalapozatlan az ügyfélpanasz. Jöttek is a mindig rossz válaszok, soha senki nem tudta pontosan meghatározni, mi a különbség a kettő között.
Aztán amikor elmondtuk, leesett nekik is. Jogos az ügyfélpanasz, ha az ügyél nem azt kapta, amit ígértek neki. Megalapozatlan az, amikor azt kapta, amit ígértek neki, de nem azt kapta, amit VÁRT.
Az, hogy valaki azt gondolta, képzelte, hogy a következő konzol biztosan nem lesz semmilyen hangja, bár azt senki nem ígérte neki, na, az egy tipikus megalapozatlan ügyfélpanasz.
-
polonic
félisten
válasz
Lacielvtárs #181837 üzenetére
Használom hát. Letojom a hangját, amit alapból nem is hallok normál használat közben.
Nem kellett volna amúgy beállni itt a ventilátor hangját hallgatók közé.Na innentől nem is érdekel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred #181834 üzenetére
Ezért kell visszaküldeni. Annál erősebb kritika nincs fogyasztói részről.
-
Farkassacred
őstag
-
Beretvás
veterán
Mivel nézitek az fps-t PS en?
-
Peat76
őstag
válasz
Siegrune #181828 üzenetére
Hát a pofám leszakad, be**arok ez komoly??
Visszaküldöd mert hangosabb mint a FAT??
Hallom ha leállítom a játékot, amúgy meg a játék és hang hatások mellett ki figyel erre?? Játszani kell nem fülelni!
Igen tény hogy talán spórolnak a hűtésen..főleg az első szériás FAT-hez hasonlítva.....de ez van! 3 év gari...a többi nem érdekel! -
lo_jo
senior tag
válasz
ForRedGlory #181821 üzenetére
Elengedhetjük. Most olvastam vissza a saját írásom, kimaradt belőle, hogy “erre”, bocsi.
A meghibásodás alá nem tartozik a kicsit hangosabb venti vagy coil whine, ahogy többször ennyibe kerülő cuccok esetén is elhajt a bolt és a gyártó is, ha csak a jogszabálynak akar megfelelni. A Sony valószínűleg megadott egy minimum paraméter listát a ventire, amit mindkettő teljesít, a csendesebb pedig felette van. Ettől a hangosabb nem rossz, nem hibás. Amíg a Sony azt nem mondja, hogy visszahívja, addig ez van.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #181822 üzenetére
"Amúgy meg nem teljesen mindegy? Játék közben semmit sem hallani belőle."
-
Siegrune
csendes tag
válasz
3L1T3 #181827 üzenetére
Többen írták (köztük én is), hogy így nincs értelme megtartani a konzolt, és inkább visszaküldi. Szerintem van értelme, nem mindenki szeretne visszatérni az X360 korszakhoz egy halk PS5 után.
Nekem annyi pluszt nem ad a PRO, hogy konstans zaj mellett játsszak, mikor a sima PS5 teljesen hangtalan...
Egyébként rengeteg a panasz neten ezzel kapcsolatban, sokan viszont arra esküdnek hogy az övéknek semmi hangja nincs, így jó lenne, ha be lehetne azonosítani valami alapján mi okozza ezt a nagy szórást.
-
Siegrune
csendes tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #181822 üzenetére
Nekem hallani játék közben, nem véletlenül zavar...
Illetve már több helyen is arra jutottak az emberek, hogy a Delta fan nagy eséllyel hangosabb. -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
polonic #181823 üzenetére
De nekem összességében halkabbnak tűnik, mint a fat ps5, ami kicsit coil whine-os volt.
De ha csak a ventilátort figyelem, tök csendben, akkor persze hallható. De egyáltalán nem zavaró.
Na tessék, kb. 2 percet kellett várni arra, hogy alátámassza valaki a #181822 -t.A hangosba valaki beleszámítja a ventillátor hangját, van, aki nem. Azt normális alapzajként, azaz némaként aposztrofálja.
Semmi értelme sorozatszám meg bármi egyéb alapján bármilyen következtetést levonni a "hangosságról".
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Farkassacred #181818 üzenetére
330 ezer forint nem a világ vége, engedjük már el ezt az ár kérdést. Egy átlag ember ezt megengedheti magának, a nem átlag embernek meg nem az a gondja, hogy mennyire hangos vagy nem az a PS5 Pro.
-
polonic
félisten
válasz
Siegrune #181819 üzenetére
Nekem konzolvilágos, szériaszámot nem néztem még meg.
De nekem összességében halkabbnak tűnik, mint a fat ps5, ami kicsit coil whine-os volt.
De ha csak a ventilátort figyelem, tök csendben, akkor persze hallható. De egyáltalán nem zavaró.
Ez az első konzolom, mármint a ps5, úgy értve, most akkor a pro a második. Nem volt előtte ps4 pro-m. De játszottam már máshol vele, na az eléggé komoly hangot produkált. Ez a pro hang semmi ahhoz képest. Talán még a laptopok is hangosabbak, mikor megy a hűtésük. Nyilván 10 centiről hangosabb lenne, de azért nem 10 centire ül az ember a konzoljától. -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
Siegrune #181819 üzenetére
Ennek kb. semmi értelme nincs.
Már eleve az, hogy hangos, az szubjektív. Ki nek mi a hangos. Az egyik user a sima levegő kifújást hangosként aposztrofálja, a másik ugyanazt "néma csendben van"-nak.
Amúgy meg nem teljesen mindegy? Játék közben semmit sem hallani belőle.
De mégis mit vártak itt többen? Hogy egy lényegesen kisebb házba beszuszakolt erősebb processzor kevesebb hőt ad le, aminek az elvezetése kevesebb zajjal fog járni?
-
Siegrune
csendes tag
Összeszedtem az eddig infókat, hogy kinek milyen hangos a konzol, stb, hátha valakinek segít vagy le tudunk majd vonni belőle valami következtetést
-
Farkassacred
őstag
válasz
nincsnév007 #181814 üzenetére
Kb ennyi értelme van.
-
lo_jo
senior tag
válasz
ForRedGlory #181764 üzenetére
Meghibásodás esetére vonatkozik. A hangosabb venti vagy a coil whine nem hiba, nem kötelesek cserélni. A 14 napos, indoklás nélküli elállás lehet csak megoldás.
-
BW75
újonc
Én is a Konzolvilágnál vettem a Pro-t, ez is
F-es. Csütörtök óta HZD Remastered és FF VII Rebirth megy Pro módban sokat és GT7.2 méterre ülök és teljesen csendes. Ha egész közel megyek, akkor hallom ahogy a venti fújja ki a levegőt.
A konzol állítva van, a gyári talppal használom és jól szellőzik.
-
S e t h
nagyúr
Kipróbáltam a Demon's Souls, de ez már évekkel ezelőtt is gyönyörű volt, nem is néztem milyen pro támogatást kapott, de még most is félelmetesen szép, a karakter mozgása meg annyira smooth, mint ponty a taknyos vödörben.
Már csak azon kattogok, hogy vajon látható-e bármilyen változás a Red dead redemption 2 esetében, mert 60 a fps kb annyira biztos ott, mint a Bloodborne remake.
-
Wesder
titán
válasz
Nem kell hogy jól tervezett legyen a konzol, azt nem tudod eladni. Működjön, az a lényeg.
-
Farkassacred
őstag
-
lmno
őstag
válasz
Mert mi a gond velük? Azon kívül hogy pár ráérős emberke decibel mérővel szórakozik, meg visszaküldözgeti mert "hangos".
Hangosabb mint a PS5 Fat? Igen.
Érdekel? Nem. Elindítok egy játékot és annak a hangja már elnyomja az egészet, úgyhogy pont lesz*rom. Komolyan nem hiszem el, hogy egyesek ezzel szórakoznak hogy lehalkítják a tv-t és odahajolnak hogy elemezgessék -
Siegrune
csendes tag
Na amúgy szétszedtem, az enyémben Delta van, másik oldalon ott a serial: KSB...
Lehet ez a gond, azt írják elvileg ez a hangosabb...
If it starts with “KSB,” it’s a Delta fan, which seems to be the noisier option. If it starts with “PVB,” it’s a Foxconn fan, which tends to be quieter. However, this is far from scientific due to the limited info available so far.
-
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Első Pro patchelt játékom a Dragon's Dogma 2. Az első benyomásom róla hét küldetés után, hogy gagyi. Minden elemében. Kb. 10 évvel ezelőtti színvonal.
Nem lehet ellenfélre lockolni, nincs benne skill tree(eddig), a fejlődés automatikus, nem tudok skill pontokat elosztani. A harcrendszer kétbites, faék egyszerűségű, smash button az egész. Egyelőre nincs item upgrade. Nincs benne item mapping.
A partitárs kőhülye, semmire se jó. A párbeszédek eddig bugyuták, a karakter animáció mehh, a főhős mozgása botrány. A menürendszer réges-régen elavult. A városok üresek, lézengenek az NPC-k céltalanul, élettelen az egész világ. Bevérző képernyő, ohh boy, már tíz éve is ciki volt.
Még a pro patchelt látványvilág sem szép. A Witcher 3 nem mai játék, de erre minden tekintetben köröket ver.
Delete lesz ez perceken belül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nyugatinál Playstation 5 digitális/lemezes/ pro + 3 év garancia + beszámítok
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest