- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz^
tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #180446 üzenetére
Most komolyan az a baj, hogy egy konzolos topikban valaki várja a konzol megérkezését és erdeklődik, hogy hogy állnak a rendelések?
Tök jó, hogy neked mindegy, mikor és hol veszed át, de vannak, akik kevésbé mobilisak, munka, család, lakhely(kis település, nem tudja sehonnan se leemelni a polcról)stb miatt úgy szervezi a napját, hogy aznap át tudja venni, ne kelljen utána napokat szórakoznia a futárszolgálatokkal, etc hogy hol és mikor fogja tudni majd utólag átvenni, mert az ígért napon nem érkezett meg.
3-4 évente van konzolmegjelenés, a launch előtti 2-3 napot csak kibírjátok valahogy. -
polonic
félisten
Egyébként PS4 pro esetében is az volt, hogy a korábbi játékokat felkészítették a pro-ra vagy ott azért volt pro-ra szánt húzócím is?
-
ribizly
veterán
válasz
Siegrune #180436 üzenetére
Kicsit fura ez az egész. Persze PS4-PS4Pro esetében is valami hasonló volt, de én is többre várnék. Én mondjuk nem vagyok célcsoportja a PS5Pro-nak (elsősorban anyagi megfontolásokból), de ha meglépték volna, hogy a 30-ra lock-olt PS4-5 címek mennének rajta valami trükközéssel (akár Frame Generation, bár az input lag/delay-en az nem segít), akkor lennék vásárló. Nagyon fáj az, hogy a Bloodborne, Driveclub, The Order 1886, stb. (RDR2, bár annak jogi akadályai is lehetnek) és társaik a mai napig úgy futnak.
-
bakelitlemez
csendes tag
-
TBT
addikt
Befutott a PS5 Pro patch!
Final Fantasy VII Rebirth Patch - Version 1.050
Csak a PS5 Pro modellhez tartalmaz új grafikai módot (illetve annak finomhangolásait), más hibajavítás, bővítés nincs, illetve az alap PS5 sem kapott semmilyen plusz dolgot. Hamar elengedték ezt a konzolt, pedig a játékon még lehetne mit faragni, hogy picit élvezhetőbben nézzen ki és fusson az alapgépen is... de hát a játékipar már csak ilyen.
-
zozika84
őstag
válasz
Ctrl+Alt~Del #180439 üzenetére
Bar tudnam, de minden gep megjelenesnel ez megy
-
zojjektum
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #180439 üzenetére
Szerintem ez a beszélgetés abból indult ki, hogy az én alzás astro bot előrendelésem még mindig a raktáron státuszban lenne, ha nem kérdezek rá és nem fizetem ki az utánvétes rendelésem bankkártyával előre. Lehet, hogy csak az én szerencsém, de gondoltam jelzek a fórumtársnak, hogy így is lehet járni az alzával.
-
válasz
madkiller #180438 üzenetére
Hja, az alap PS4 1.8 tflops volt, ahhoz képest a Pro a 4.2 tflops teljesítménnyel majd 2.5x erősebb papíron. Ott volt azért érezhető különbség. Kivancsi leszek, hogy a PSSR hoz-e annyit, hogy hasonlóan nagy ugrasnak tunjon a PS5 -> PS5 Pro váltás. (Szvsz nem fog, meg hamarosan kiderül)
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
d.beni #180406 üzenetére
Nem értem mi ez a nagy remegés, hogy milyen státuszban van, milyen email jött, nem jött, mikor kapom meg..Előbb-utóbb mindenki megkapja a rendelését, akkor se történik baj, ha utóbb. Én is vettem egyet KV-tól, sőt, már el is adtam a PS5-öt, mégse izgatom magam emiatt. Hétfőn besétálok az üzletbe, és átveszem ott.
-
madkiller
őstag
válasz
Siegrune #180436 üzenetére
Mint kiderült 10 tflopról 16ra nőtt a számítási sebesség ami egy elég pici ugrás (ps4 1 ről ugortt a pro 4-re one X 6-ra) és az erősebb hardwer helyett megkapta a a saját skálázóját. A többet ésszel, mint erővel mondást alkalmazta a Sony. Rt-ben azért hardveresen is sokkal erősebb lett. Reméljük tényleg olyan jó lesz így is. Pár nap és kiderül.
-
polonic
félisten
válasz
bakelitlemez #180432 üzenetére
Azzal a plusz garanciával akkor így 6 év gari lesz neked?
-
Siegrune
csendes tag
All games with PS5 Pro enhancements
érdekes egy lista, furcsa látni, hogy a legtöbb játék natív 800p~1200p felbontásban megy 60 fps mellett még a PRO-n is. -
madkiller
őstag
válasz
bakelitlemez #180432 üzenetére
23:08kor én is eljutottam ebbe a státuszba
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Farkassacred #180417 üzenetére
Igen.
Az új kaszt direkt túl erős (az nem kifejezés) a többihez képest. Ez üzleti fogás, hogy jobban vegyék a kiegészítőt. Ez nyilván a kövi szezonban már nem lesz így. Viszont a Spiritbornnal élvezet játszani. Van új nagy terület, rúnák, dungeonok, két új fajta dungi (UnderCity, Dark Citadel), paragon rendszer.
Diablo 2 óta rajongó vagyok, szóval így állj hozzá a véleményemhez. -
marinea2
addikt
válasz
madkiller #180429 üzenetére
En is kivancsi lettem volna ra, meg meg ujra is jatszottam volna olyan regen volt. Vartam volna a magyar feliratot is, mint ahogy anno kapott a PART 1 (igen tudom az sokkal magasabb aron is jott vissza ha jol emlekszem). Majd meg alszok egyet ra, szerencsere most van mit jatszanom meg boven
-
Catman
aktív tag
-
madkiller
őstag
válasz
undercover #180426 üzenetére
Már tervben van csak 8ig volt ügyfélszolgálat. Holnap rákérdezek.
-
undercover
őstag
De nem tudjátok megkérdezni az alzától, hogy mi újság?
Itt néhány fórumtárs panaszkodott, hogy anno a sima PS5-nél se írtak semmit aztán kb fél év múlva kapták meg.
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Most neztem ra a HZD remasterre, jol latom hogy nincs benne magyar felirat?
-
madkiller
őstag
válasz
bakelitlemez #180418 üzenetére
[kép] Így néz ki nálad?
-
bakelitlemez
csendes tag
válasz
plejik #180405 üzenetére
Neeem, előbb váltott át Foglaltra, utána fizettem ki a frumtárs kommentjét elolvasva
Én is utánvéttel, AlzaBoxba rendelve kértem, de úgy voltam, hogy ezen tényleg nem múlik.
Most jelenleg minden "tétel" Lefoglalt állapotban van a rendelésben, de még mindig "Termékek beszerzése folyamatban" van a rendelés.
Nem lenne rossz azért holnap reggel egy átvételi SMS értesítésre kelni, de jelenleg már annak örülök, ha ezen a héten megjön a cucc -
madkiller
őstag
-
F-ECT$
titán
Én mindenhonnan előrendeltem. Mindenhonnan jött email, hogy megkapom. Azt is írták benne, hogy senki más nem fogja megkapni időben. Szóval most már nyugi, nincs miért izgulni
-
Bazsi747
aktív tag
Az utóbbi hónapokban sajnos eléggé le vagyok maradva az infókkal.Minden játéknak segíteni fog a pro vagy csak annak amihez a fejlesztők kiadnak frissítést?
köszi -
d.beni
aktív tag
válasz
Peat76 #180403 üzenetére
Nekem nem jött még levél a feladásról. Lehet csak szerdán jön meg. Szerintem nem kell aggódni. Ha időben rendelted (ami a weboldalon fel volt tűntetve) akkor csütörtökön viszi a futár. Én megbízom a konzolvilágban.
Amúgy valaki mintha írta volna már, hogy kapott levelet a feladásról...
-
plejik
addikt
válasz
bakelitlemez #180388 üzenetére
Fizetés után váltott át ? Mert én után vettél kértem, de ha ezen múlik inkább kifizetem előre ..
-
Siegrune
csendes tag
válasz
TrishtanAG #180379 üzenetére
Háát nem tudom, ha csak az ismertebb játékokat nézzük, nálam a Like a Dragon Infinite Wealth simán viszi az év játéka címet
Egyébként meg ha már jRPG, én személy szerint jobban élveztem ezeket, mint az FF7 vagy Metaphor-t, de sajnos mégsem kaptak túl nagy figyelmet:
- Trails through Daybreak
- YS X -
Peat76
őstag
Konzolvilág-tól jött valakinek email a Pro rendelése/szállításával kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Hardcore café
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox Series S
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest