-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ckness
kezdő
válasz
F-ECT$ #112609 üzenetére
#112609: Állítva van.
#112610: Elvileg vissza kell tenni a takarólemezt. Néztem sok videót, és úgy van kialakítva a PS5, hogy 3 kis nyíláson "kiszívja" a meleget az SSD slotból. Viszont tesztek alapján maga az SSD pár fokkal hűvösebb, ha nem rakod vissza a lemezt. Igaz, ezzel viszont belenyúlsz a PS5 belső "szélcsatornájába", ami azt eredményezheti, hogy minden más kicsit rosszabbul lesz hűtve majd. Mivel nekem kifejezetten az SSD melegszik, ezért most lemez nélkül használom.
#112615: Igen, én elgondolkoztam, hogy mi lett volna, ha a hűtőborda nélküli Samsungot veszem. Egyébként tegnap is nyúztam egy kicsit, de csak 29 fok volt a szobában és semmi gondja nem volt, sőt, még a ventilátorok is sokkal csendesebbek voltak.
#112616: Nekem még egyszer sem kapcsolt ki, csak kidob egy üzenetet, hogy a PS5 túl meleg, kapcsoljam ki. De amint ez megjelenik, hallom, hogy a ventilátorokat is lejjebb veszi, tehát kvázi már az üzenet alatt megfelelően lehűl (szerintem), mivel azt a főmenü felületén dobja ki, nem a játékban, tehát megszűnik a ray tracing.
#112621: Itt van egy videó, amiben mérik az SSD hőmérsékletét fedlappal és anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- DOOM - The Dark Ages
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo Legion go
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest