Hirdetés
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Attól függ milyen multi érdekel. Az ARC-ban ami egy PvPvE kimenekítős lövölde teljesen más a hangsúly, ráadásul ez TPS és nem FPS. Ha PvP-zni akarsz akkor a BF6, szerintem az AR-ben a PvP nem túl kiegyensúlyozott. Vannak szórakoztató összecsapások, de ugyanakkor bosszantó is tud lenni, ritkán van esélyed viszonozni a tüzet érdemben ha valaki komolyan neked akar ugrani. Sokszor visszaélnek azzal, ha normális akarsz lenni, igazán megmutatják az emberek milyenek valójában. A BF az meg BF, nem igazán zsákbamacska.

-
raaay
tag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Én ps4-hez is azt használtam. Nem volt vele gond.
A ps5-höz 3 évig bírták a kontrollerek és a vége az volt, hogy fél óra után töltés.
Számolj vele, hogy elkerülhetetlen, mert a Sonynak az is biznisz.Jobban jársz minden téren, ha új kontroller helyett majd aliról veszel egy 4000 mAh-es akkut. Na az. Ég és föld, mert több mint duplaannyi ideig bírja. Ott se a legolcsóbbat válaszd. Én 4000 Ft-ért olyat vettem, ami másfél éve működik és érzésre semmivel sem rosszabb, mint új korában.
Ha meg driftelne, akkor is jobban jársz valami TRM magneticet pattintatsz bele vagy Hall Effectest.
Sony meg rágja a kefét.
-
F-ECT$
titán
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Tegnap beléptem egy slimmel a klubba.
Jó döntés volt.Jól olvasom, hogy most volt a ps storban bestbuy az extra csomag?
Igen, most még akciós.Sehol máshol nem érdemes megvenni?
Van néhány oldal (eneba, driffle, de akár a hardverapró is), ahol lehet venni kódot, amivel vagy a virtuális pénztárcádat tudod tölteni vagy akár PS+ előfizetést is tudsz venni.GPU-t lehetett venni olcsóbban
A PS+ általában úgy a legolcsóbb, hogy az akciós előfizetést megveszed a store-ban a virtuális tárcádba feltöltött (és névérték alatt vett) pénzzel.Hírtelen felindulásból tegnap este befizettem egy havit
Rossz döntés volt, így valószínűleg nem tudsz majd hosszabb (1 éves) akciós előfizetést venni. -
karmaresz
senior tag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Egy elméleti megoldást vetettem fel. Érveket írtam egy mosható, könnyen kezelhető szűrős megoldás mellett, de valódi ellenérvek helyett csak " takaríts többet", "ne kelljen márt" "buzi konzolt", "majd hepa filtert vegyek", meg "anya majd pont akkor takarítja, mikor haverokkal meccselek" szintű flame-eket kaptam.
Látom a szívedre vetted amit írtam. Nem sajnálom.
-
karmaresz
senior tag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Gondoltam, ez egyszerűbb és hatékonyabb megoldás lenne, mint a fedeleket minden alkalommal leszedve, a porgyűjtő lyukakat szívogatni. Anya meg meg tudja csinálni egy hétköznapi éjjel, mikor kisfia már alszik, ha az a büdös kölök ennyit nem képes megtenni cserébe a kétszázezres gépért.

De mindez nálam sem "first world problem", csak bedobtam a gondolatot, mert látom, sokakat érdekel a téma. Úgy tűnik, van aki ráharapott a gumicsontra.
-
karmaresz
senior tag
-
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Jack van a kontrollerben, fejhallgatonak. TV-n van HDMI (ARC mar kb az also kategoriaban is megjelent), meg optikai, meg jack kimenet. Aztan akkor mindig annak a hangja megy a hangfalra, amire epp a TV-t kapcsolod es kesz.
Komolyan nem ertem a problemat. Okostelefonoknal ertem, ott nekem is faj, hogy egyre dragabban kapok egyre kevesebb tudast (infra, jack, cserelheto akku, bovitheto tarhely, stb), de itt azert boven nem ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Hardcore café
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kendek
RangerFox