- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A`rpi
addikt
"Tehát gyakorlatilag a Pro verziót csak az tudja kihasználni aki 4K/UHD TV-vel rendelkezik?Egyébként semmi extra?"
VR esetében megéri a PlayStation 4 PRO, mert szebbek a játékok,
nézz összehasonlító videókat.Amúgy általánosságban véve nem VR-os játékok esetén PRO hoz dukál a 4k megjelenítő, mert amúgy nagyítóval kell keresni a különbségetek.
-
front3r
őstag
Nem rossz ez a Final Fantasy XV eddig. Bár nagyon lassan haladok, mert gyűjtögetek, side questeket csinálok. A harc az szerintem nagyon élvezetes. Egyelőre átlagos nyitott világú játéknak tűnik, de ez is változhat, mert a legelején vagyok. Nem egyedül kell benne bóklászni, hanem a másik három társaddal.
Mivel FF szűz vagyok, így ne várjatok itt hosszú gondolatokat tőlem.A grafika átlagos, a karakterek kinézete viszont kiemelkedő. Ez a szörnyekre is igaz, vannak itt is hatalmas teremtmények, nagyon szépen néznek ki.
Eddig nem bántam meg a vételt. Kíváncsi vagyok, hogy hosszú távon milyen lesz a játék! Remélem nem MGS5 szindróma! Bár itt nem lopakodni kell.
Ja, és PS4 Pro-n tolom. A beállításokban lehet választani hogy szebben nézzen ki, vagy jobb frame rate-el fusson, én az előbbit választottam.
UI: Képeket, videókat nem igen osztanék meg, bár lehet nem kapnék érte büntetést, de nem kockáztatok. Így is biztos olvassa a Sony ezt a topikot, rögtön lecsapnának.
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Daert
őstag
Köszönöm a fentieket.
Akkor időtállóbbnak tűnik némileg a Pro.
Esélyes hogy még idén kijön a Pro-val egy bővített csomag?
Köszönöm a válaszokat! -
Tomajdon
aktív tag
Sziasztok! Valahogyan meg lehetne tudni, hogy a playstation 4-em új-e vagy használt? Black friday keretében vettem az *egyik boltban*, csütörtökön vettem át, tömeg volt, délután és nem néztem át a dobozt. Hazaérve láttam, hogy a dobozt mintha a kutya alól szedték volna ki, feltépve egy helyen, az a kis kerek ragacs nem volt ráragasztva, tehát nem "sealed" csomagolás volt...
A másik, hogy most nézem a kontrolleren az L2 és R2 gombok alján pici kopás van, ez 2 nap alatt történhet attól, hogy az asztalra rakom?
Lehet egy kicsit paranoiás vagyok, de ez a doboz meg a minimális kopás engem nem győzött meg, jó lenne ha online serial number alapján le lehetne csekkolni.. 3 napos visszavásárlási garancia van, de már vettem rá 2 játékot digitálisan, nem szívesen adnám vissza, mert ennyi pénzért nem tudok venni másikat. Esetleg árleszállítást követelhetnék, de ahhoz meggyőzőbb bizonyíték kéne (a doboza olyan, hogy ha akarom se tudnám olyanná tenni 2 nap alatt). Próbáljak meg reklamálni vagy hagyjam a picsába?
-
front3r
őstag
válasz zsotesz81 #99462 üzenetére
Hivatalosan igen. De volt, ahonnan előbb be lehetett szerezni. Ide azért nem írnám le a nevüket, ismert bolt, de érted...Esetleg annyit mondhatok, hogy te is megtalálhatod ezt a boltot, készleten van náluk a játék, na akkor mondom miért ne venném meg? Ja, és elég jó áron. Google-t használni szabad
[ Szerkesztve ]
-
gubisadam
aktív tag
Sziasztok, lehet tudni mik lesznek a decemberi ps plus játékok?
[ Szerkesztve ]
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz front3r #99457 üzenetére
Sikerült hozzájutnod lemezesként korábban neked is? Mázlista, én még várok két napot. Szívesen várunk amúgy a topikjában is majd. [link]
A két előzmény film megvolt ugye? Már ha érteni akarod a sztorit rendesen.
Kingsglaive: Final Fantasy XV - CGI film [link]
Brotherhood: Final Fantasy XV - Anime [link]"Így is biztos olvassa a Sony ezt a topikot, rögtön lecsapnának."
Szokott Sony-s emberke PH-t nézni (meg MS-től is), de mivel több országban is meg lehet venni a játékot, nem hiszem hogy gondod lenne belőle ha képeket osztanál meg, de jobb a békesség.
Live-Die-Respawn
-
Mrdevil
addikt
válasz gyuribácsi88 #99468 üzenetére
A másik a BF1.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
front3r
őstag
A Kingsglaive megvolt, és meglepődtem, hogy mennyire jól sikerült film lett belőle, sok blockbuster megirigyelhetné.
A Brotherhood kimaradt, de bevallom őszintén felirat hiánya miatt. Nincs olyan jó angolom, bár lehet úgy is megérteném.Majd mindenképpen írok, ha már többet játszottam vele. Előre sajnálom, hogy a játék "csak" 50 óra, lehet direkt elhúzom azzal, hogy mindent felderítek, körbe járok. Nagyon tetszik a harcrendszer, nem beszélve a kidolgozott lényekről, emberekről. Kár lenne ha hamar véget érne ez az élmény!
Bár még nem tudom, de lehet van benne New Game +, vagy valami hasonló. De nem szaladok előre, gyakorlatilag a játék legelején vagyok, és bizony nyugdíjas tempóban fogom játszani, nem szeretek rohanni egy játékkal.Sokan a Witcher 3-at is visszasírják, hogy hamar kijátszották, ez az, amit én sem akarok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
salieven
aktív tag
Kérdés...... Watch Dogs 2-ben hogy a jó istenbe jön be hozzám valaki és hackel meg mikor nincs ps előfizetésem? Vagy nem is kell az online játékhoz vagy hogy működik most ez? Tegnap is jött valaki azt lekapcsoltam viszont a mait nem találtam meg. És mi történik akkor ha valaki meghackel? Mi jár neki és mit vesz el tőlem?
PSN: salieven
-
A`rpi
addikt
"Csupán egy grátisz Game-et amivel kipróbálhatom
Köszi még egyszer az infókat."Plus előfizetéssel kapsz "ingyen" játékokat,
sőt első alkalommal 14 napig ki is tudod próbálni a szolgáltatást.Továbbá, a használt piacon is érdemes szétnézni,
"fillérekért" lehet játékokat vásárolni PlayStation 4-re.[ Szerkesztve ]
-
Dead_slow
tag
Hello,
nekem nem működik az ingyen 14 nap, az a gyanúm hogy bankkártyát kellene hozzáadnom, de 3 mastercardot is próbáltam, sőt otp webkártyát is és egyiket sem fogadja el, rossz a kártyaszám hibával...Valamint a 10%-os BF coupon kódra is azt mondja hogy már felhasználtam, pedig nem, nem lenne valami tippetek?
-
törölt tag
InFamous Second Son egy teljes játék, a First Light pedig egy sztori DLC? Érdemes utóbbit is beszerezni?
Szerintetek ~4300 forint jó ár az Arkham Knight-ért?
-
A`rpi
addikt
válasz Dead_slow #99476 üzenetére
"Hello,
nekem nem működik az ingyen 14 nap, az a gyanúm hogy bankkártyát kellene hozzáadnom, de 3 mastercardot is próbáltam, sőt otp webkártyát is és egyiket sem fogadja el, rossz a kártyaszám hibával...
Valamint a 10%-os BF coupon kódra is azt mondja hogy már felhasználtam, pedig nem, nem lenne valami tippetek?"PSN ID-d milyen régiójú?
Magyar bankkártyához magyar PSN ID dukál.
Egyébként régiótól függetlenül 2 napot igénybe lehet venni kártya adatok nélkül is, de ha még a 14 naposat nem használtad el, akkor elsőnek azt használd, és utána a kétnapost.
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
Usa Bf salek közül miket érdemes behúzni, mik a jó ajánlatok? Ha semmi nincs meg még?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nálatok is úgy viselkedik a kontroller, hogy kikapcsolt állapotban töltve befejezi a lassú villogást miután végzett, viszont ha bekapcsolt állapotban van bedugva, akkor kikapcsolás után addig villog amíg ki nem húzzák? Mert ez utóbbit már nem először figyelem meg, és így nem vagyok biztos benne, hogy mikor fejeződik be a töltés. Persze órák múlva már tutira, de nem emlékszem, hogy a régi fajta kontrollerem ilyet csinált volna.
<-ƘƘ->
-
A`rpi
addikt
-
eastsider
nagyúr
Koszi. Fpsek irányítását mennyi idő lehet megszokni? Egyelőre nagyon nem áll rá a kezem pc után (gtazok egyelőre)
Until dawn érdekel még mindenképp, de ez nem akcios
Jah 7k-ert megvettem az uncharted collection konzolvilágban
Úgysincs sok időm játszani, szóval sokáig fognak tartani csak az irányítást szokjam meg
gyuri00: nem gond, gyűjtöm az infókat.később is jól fog jönni, de Most csak azért kérdezem, mert elég jó árak vannak. Bár gondolom lesz karácsonyi akció is
[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz eastsider #99483 üzenetére
1-2 év után belejössz. Egyből nem kell várni a csodát.
A korábbi átalakítós szintemhez képest most már jobb vagyok. Durván olyan 1-2000 órám van FPS játékokban amit kizárólag joystick-kal játszottam.
Kezdetnek gyakorolj sztoriban, ha ott már alázol, utána mehet a multi.
-
Sammie30
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy régebbi laptophűtőm. Esetleg azt a PS4 alá rakni sztettek segít hűteni? Persze a hűtőt nem a pshez csatlakoztattam hanem egy telefontöltőhöz ami külön áramforásról megy. Én a sima PS4-et vettem (3 napja) sztettek hülyeség volt azt venni? Köszi a választ!
-
A`rpi
addikt
válasz Sammie30 #99487 üzenetére
"Volt egy régebbi laptophűtőm. Esetleg azt a PS4 alá rakni sztettek segít hűteni? Persze a hűtőt nem a pshez csatlakoztattam hanem egy telefontöltőhöz ami külön áramforásról megy."
Ártani nem árt a laptop hűtő neki, de amúgy a hibamentes működéshez nem kell extra hűtés, ez csak opcionális.
Ha két évesnél idősebb a gép, érdemes szétszedni és újra pasztázni a hűtőt.
"Én a sima PS4-et vettem (3 napja) sztettek hülyeség volt azt venni? Köszi a választ!"
Attól függ, ha jó áron jutottál hozzá 40-60 ezer, akkor simán jó vételt csináltál.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsur
tag
Sziasztok!Két gép meg van osztva egymással! Be lehet venni egy harmadik gépet is a megosztásba?
-
N@idia
őstag
-
proly01
őstag
Miért van ennyi eladó Pro?
Nem hozta/hozza amit várnak tőle?....Pr:)ly....
-
Roland861010
addikt
Your purchase may not be complete. Check your transaction history in your Account settings.
Miért dobja ezt ha a 14 napos trialt aktivalni akarom?
Be van elvileg állítva minden![ Szerkesztve ]
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Próbálom megvenni a Dirt Rally PS Store-ban, de miután rá klikkelek az order and pay-re, kéri a jelszót, be is írom helyesen, de aztán újra és újra kéri pedig biztosan helyesen írtam be. Beírtam egyszer direkt rosszul akkor kiírta, hogy helytelen jelszó. Mi lehet a gond?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
törölt tag
Most látom, hogy valahonnan van egy digitális Garden Warfare-em, nem tudjátok, játszanak még azzal emberek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- ÚJ, Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD, garanciával!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest