Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz Mrdevil #8060 üzenetére

Shadowfall ugye adódott hozzá, AC4 még "jön" Angliából szintén. :K Más engem nem is érdekel a Watchdogs / Driveclub- ig :N

#8061 barack1997 Jöttem magamtól is írni :DDD Kerek 5 perc Killzone után muszáj kiöntenem magamból: én játszottam FullHD Crysis 3 kimaxolva és 60FPS megvolt. Na, ez szebb :DDD (Jöhetnek a technikai infók, szerintem jobban néz ki). Semmi gond nem volt, 5 perc alatt be volt állítva a gép és ment. Zökkenőmentes volt minden. Killzone lemezt beraktam és néztem hogy kb. fél perc alatt játszhattam :DD
    Tényleg nagyon király, nem tudom mit tudhat az XO, de nem is érdekel (és ez a jó, amikor annyira elégedett vagy, hogy a kompetencia nem is foglalkoztat) :R

#8059 SzlobiG UK az EU, tehát beviszed egy Sony szervízbe és át KELL vegyék, törvény kötelezi őket. Húzhatják a szájukat és mormoghatnak, de ez van ezt kell szeretni.

#8057 Herczi de-de van vele(m) baj, dehát ez van :DDD Megspórolom máshol / máshogy. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha "cigiznék buliznék naponta mekiznék" akkor :))

Na de most tényleg egy időre kihalok, ha sikerül akkor streamelek majd és akkor írok ide természetesen :R

Új hozzászólás Aktív témák