-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
crue
őstag
válasz
neato3loco #70619 üzenetére
Na arról a tesztről nem írom le a véleményemet, mert kitiltanának az egész lapcsaládról. Olvasd el ezt a tesztet. Nagyon jól átjön belőle, hogy a hibái ellenére mennyire magával ragadó játék. Tényleg vannak kisebb hibái, de a megjelenés napja óta eddig egyszer(!) történt meg, hogy bug miatt vissza kellett töltenem állást, mert beragadtam egy tereptárgyba. De ez előfordulhat akár egy faék egyszerűségű csőjátékban is, nemhogy egy ilyen összetett nyílt világú anyagban. Persze nem akarlak rábeszélni semmire, hiszen azt sem tudom neked mennyire jön be ez a műfaj és az is lehet, hogy csalódnál a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- PlayStation Portal hibátlan
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest