- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubyy
aktív tag
válasz RunnyJuggler #46699 üzenetére
Nem hamarosan jon, 1,5 hete megy kb. Volt mar azota csere is a jatekokban. Dirt3-at nem lattam eddig, Showdown volt csak asszem.
szerk: Ahogy nezem a listat, par jatekot leszamitva az eddigiekbol valogatjak ossze.[ Szerkesztve ]
-
shunter
aktív tag
válasz haddent #46688 üzenetére
Nemtom mennyire SPOILER...
Mi is azt vártuk haverral, h mikor tesznek egy kis utalást arra, h van bennünk vámpír vér. De semmi. Bár lehet, h egy dlc be teszik meg, vagy majd a folytatásba. De ha az előbbibe akk még ok, ha az utóbiba akk... bleeeee 😊
Pedig full kihagyott ziccer. Nagy fordulat lett volna.
Na meg rendesen figyeltek még az orrszőrre is és ennek ellenére elkövettek egy ekkora hibát. Pedig szinte a legelső irányítható részen egy kib@szottnagy tükörnek futunk neki.... -
Alice90
aktív tag
Sziasztok valaki elmondaná hogyan osztom meg a digitális játékomat egy másik accon?
részletesen leírva mit kell tegyek? előre is ksözönöm
"Nyugalom, a hosszú élet titka!"
-
A`rpi
addikt
válasz Alice90 #46703 üzenetére
Válaszoltam a kérdésedre, olvass vissza! (#46684) A`rpi
-
Prof01
veterán
Tegnap beszereztem a The Order: 1886-ot én is, és már ki is játszottam. Nem siettem vele, amit tudtam össze gyűjtögettem, megnézegettem, de így is csak 6,5 órámba telt. Nagyon rövid, de élvezetes volt! A grafika bámulatos, jó karakterek, remek színészi alakítás, király zenék. Az átvezető videók és gameplay-ek közötti gördülékeny átmenet roh*dt jól meg lett csinálva. Egyedül a kicsit túlzásba vitt QTE-k nem tetszettek. Újonnan, teljes áron biztos nem vettem volna meg, de használtan már nem vészes, ilyen formában bátran ajánlom a beszerzését, akinek még kimaradt!
Egy-két spoiler-es kérdés, azokhoz akik már kijátszották:
SPOILER! Nem volt teljesen tiszta számomra a játék vége, amikor a vén köcsög (Lord Chancellor) azt mondja, hogy nyugodtan lőjem le a fiát (Alastair). Ha mindvégig tudta, hogy ő is half-breed, akkor miért nem ölette már meg előtte? És miért nem zavarta, hogy a játék eleje óta ezeket a dögöket vadásszuk le? Illetve, hogy került a Lázadókhoz a Blackwater (ezt lehet említették, csak elsiklottam felette)?
Isabeau szintén fogadott gyereke volt Lord Chancellor-nak, azt lehet tudni, hogy ő is half-breed-e? SPOILER![ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
gyuromoj
veterán
válasz Prof01 #46708 üzenetére
SPOILER
Elvileg Indiában kell keresni a választ, legalábbis erre enged következtetni a lázadók vezérének a mondatai. Nekem a vámpíros téma nem volt teljesen tiszta. Most akkor azért álltak össze, mert az ellenségem ellensége a barátom? Illetve Isa-nak pedig a nyakán van valami sebhely, ami arra enged következtetni hogy már volt köze Half-Breed-ekhez. Remélem a folytatásban választ kapunk minden kérdésünkre.
SPOILERPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
-
vonSux
őstag
Emlékeztető, 2015-ös megjelenések.
-
nagyúr
-
vonSux
őstag
válasz bulikavagyok #46716 üzenetére
Ezen én is csodálkoztam...
aizen92:
Bastionról utolsó infót tavaly hallottam, hogy majd 2015-ben jön, azóta semmi..[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
Üdv Urak!
Egy ismerősöm gépe a garancia lejárta után 1-2 héttel bemondta az unalmasat. A szakszervizben segítőkészek voltak, megvizsgálták és meg is állapították a hiba okát. Tönkrement valami alkatrész a tápban és azt kellene cserélni, de ezt a bűvös alkatrészt nem lehet külön kapni, csak egybe a táppal (magyarul a teljes tápot kellene kicserélni). De ezt sem tudják vállalni, mert nincs cserealkatrészük és nem is tudják mikorra tudnák beszerezni. Van valakinek olyan információja, hogy mit lehetne ezzel kezdeni, mennyi idő és persze mennyi pénzt kellene rászánni? Előre is köszönöm.
-
Alice90
aktív tag
Sziasztok!
Most akkor tisztázzuk ezt a megosztást dolgot.
Nekem van egy accountom veszek egy játékot rá (gta v)
utánna mind a 4 barátom betudja aktiválni a saját ps4-re és primiryvá tenni ?
aztán ök a saját accountal tudják tolni?
[ Szerkesztve ]
-
Tatyla
őstag
-
Alice90
aktív tag
válasz Tegla80 #46724 üzenetére
de a kérdésemre nem válaszoltál
Szóval a lényeg hogy az én accountomat bármennyi ps4-en primarivá tudják tenni?
(úgy szeretnénk meg oldani ,hogy összedobjuk a pénzt és 1 accon megvesszük és az összes ps4en megosszuk személyesen ismerjük egymást,kollegák vagyunk.)
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Ezért kellene egy normális első HSZ, mert ez az account megosztás örökös téma lesz.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Alice90
aktív tag
válasz gyuromoj #46727 üzenetére
de nekem ez nagyon fontos lenne
mivel nem értem.
Úgy szeretnénk megoldani ,hogy mindenkienk van egy saját accountja.
Mindenki vesz rá egy játékot mindenki mást (gta 5,the order,stb)
és ezután az összes accot mindenki primaryvá teszi a ps4én
azaz bármennyi accountot primaryvá tudok tenni a gépemen nem ?
és más gépen is?
-
Alice90
aktív tag
meg én azt se értem hogy elvielg tudok egy sub accountot csinálni
egy másodlagos accot? azaz azon is ott lesznek a játékok?
nem látom át az egészet :S
-
Madwe
nagyúr
válasz Alice90 #46729 üzenetére
Leírhatod meg tízszer, ugyanazt a választ fogod kapni amíg meg nem unjuk... 2 accal mukodik csak. 2 accal működik csak. 2 accountal megy, többel nem. Egyszerre csak ketten tudjatok használni. Nem tudom mit akarsz, azert mert ezerszerleirod nem lesz más... Egy account összesen csak egy ps4en lehet primary, azert is az a neve.
A subacc csak azon a ps4en megy amin van a rendes is, az nem erre van. Annak a lényege ha van 18 év alatti gyereked neki is csinálsz egyet aki tud játszani ugyanúgy ugyanazon a gépen, de külön mentesei neve lesz, viszont nem tud vásárolni pl, mert 18 alatti subAmugy nem értem mit gondolsz, ha ez így menne, akkor az egész világ osztozkodna s elég lenne minden játékot csak 1valakinek megvennie
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Mindig aktiválni fogod a PS4 primerire ha játszani akarsz az adott játékkal? Mert addig lakatolva van
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Alice90
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
Alice90
aktív tag
válasz bulikavagyok #46736 üzenetére
bocs csak télleg nem értem
mer mindenki mond mindent.
-
Alice90
aktív tag
Szóval akkor
1 accountot csak 1 ember tud primaryvá tenni?
de itt fölöttem azt írták:
(#46731) Madwe
2 accal mukodik csak. 2 accal működik csak. 2 accountal megy
szóval 2 ember tudja primaryvá tenni igaz?
(magyarnévbe 3-an összetudunk akkor fogni)
[ Szerkesztve ]
-
Alice90
aktív tag
és még annyi lenne a kérdésem ,hogy egy ps4 accountba hányan lehetnek bejelentkezve egyzerre?
-
Madwe
nagyúr
válasz Alice90 #46739 üzenetére
Nem, csak 1en, mint írtam is. Emiatt 2 embernél működik, mint írtuk
1 accountba összesen egy ember lehet bejelentkezve.
Ezért kell a primary, mert így egy másik accountal is hozzá lehet férni a játékhoz. te ezt direkt csinálod magyarnévbe ? az mit akar jelenteni amúgy
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
Alice90 összesen egy account lehet primary egy konzolon, azonkívül még egy aktív amivel játszani tudsz, de nem ugyanakkor. Kész, ennyi, olvass vissza többször, ha nem érted, akkor újra és újra! Nekem két perc alatt leesett.
Ha sokan akartok játszani, sok játékkal, akkor csak közösen használt accountokkal tudtok, de egyszerre mindig csak azokkal amik primaryk. Azaz ahányan egyszerre játszani akartok annyi primary kell
Ezt a kérdést pedig légy szíves ne feszegesd tovább itt![ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
játszott már valaki kamerával ezzel a táncolós izével?
(Mennyire jó ennek a válaszideje?)
Xbox One: bandymnc
-
Tatyla
őstag
Te tényleg ennyire *** vagy? Két gép azaz 2 gép között működik ez egy account csak egy gépen lehet primary vagy a tiéden vagy a haverodén 1 azaz egy haverodén!
[ Módosította: philoxenia ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
delibab
senior tag
válasz Alice90 #46740 üzenetére
Beszarok...
Vegyetek régi játékokat negyed áron és akkor olyan mint ha négyen használnátok egyet... így nem lesz gond tuti, mindig, mindenki tud majd játszani... és mire leesik, hogy régi a játék addigra az újak is negyed áron lesznek és így tovább...Bocs, de megvesztek 4 ps-t és a játékokra sajnáljátok a pénzt... ezt én nem nagyon értem, főleg, hogy 1-2 hónap alatt féláron vannak az újak is...
[ Szerkesztve ]
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Alice90
aktív tag
Aki szeretné ezt a ps4-es dolgot megbeszéli az jöjjön ts3-ra:
ip: 7k.co.ua
azért hoztam fel ezt mert eléggé sok érdekes dolgot láttam:
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés