- Home server / házi szerver építése
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
válasz gyuribácsi88 #38014 üzenetére
Te milyen pc-t vettél 2 éve 300k-ból hogy már szar?
Nekem a gépem nagyrésze 2011-ben lett véve, és nem nyúltam hozzá, csak bedobtam még 2 ssd-t. Közben elromlott a VGA, és ráfizetéssel hd 6970-ről gtx 780-ra újítottam (ez is már kb más fél éve volt). Tökéletesen megy, minden, maxon, vagy ahhoz nagyon közeli beállításokon.(i7 2600k, 16gb ram, 3 ssd) Munkára is tökéletes (photoshop).
arról nem is beszélve hogy valamiért sokan azt gondolják hogy a ps4-en a multiplatform játékok grafikája megegyezik a pc-n a legmagasabb beállításokkal, fenét. Medium-high általában, és ha úgy lövi be az ember akkor egy jóval olcsóbb gépen is bőven kitol annyi fps-t mint ps4-en(bár, őszintén, pc-n ki elégszik meg 30 fps-el?)
megvan a konzoloknak is a helye, nekem is super nintendo óta van legalább 1 mindig, de egyáltalán nem olyan marha drága a pc-n való játék mint azt páran itt hiszik. A játékok eleve jóval olcsóbbak pl.
A Dying Light-hoz annyit hogy azóta javították, ajánlottba elég a 8gb ram. És manapság divat túlpörgetni a gépigényt, de mindegy. Hiszem ha látom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Láncfűrész topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gran Turismo
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok