Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yummy
tag
válasz
BabMester #28657 üzenetére
Szétver az ideg.Akkor már mi a fasom baja lehet? Igazából a diablo 3 miatt adtam ki 140 ezret egy gépre, erre pont az megy fosul. Offi diablo forumon is kérdezgettem kb 10 ember irta, hogy van fps baja. A többi ember, full 4es partikban semmi fps esés ugyan olyan szépen 60al szalad. Na nekem ez csatákban kb szerintem 30ra leesik. Próbáltam videót felvenni de azon semmit nem látni, mert a videon folyamatosnak látszik.
Az pedig nem megoldás, hogy egyedül játszok mert ez nem erről szól. A gépet meg milyen indokkal vigyem vissza? Szaggat a diablo 3? Pofán is röhögnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- .LnB: ProtonMail(?)
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- WD My Cloud NAS
- További aktív témák...
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest